torsdag den 3. september 2015

Årsager, symptomer og behandling af høj kreatinin

Årsager, symptomer og behandling af høj kreatinin
Kreatinin er en af ​​de mest almindeligt anvendte metode til påvisning af nyrefunktionen. Høj kreatinin er ikke kun betydning, at nyrerne har et problem, men også en alvorlig trussel mod menneskers sundhed.

Så hvad der forårsager høj kreatinin? Hvad er symptomerne på højt kreatinin? Sådan behandler høj kreatinin?

Årsagerne til den høje kreatinin

Ud over kosten, forekommer den høje kreatinin hovedsageligt i den akutte eller kroniske glomerulonephritis og andre sygdomme. Fordi nyrerne er udsat for angreb af forskellige grunde, vil medføre tab af naturlige celler i nyrerne, derefter konvertere til at stimulere fibroblaster endelig føre til nyre vævslæsioner, langsomt, er hele nyrer overtrædes, når der er skader på nyrer, vil nyrefunktionen falde tilsvarende. affald og giftstoffer kan ikke udsendes fra organismen, kreatinin, og andre fører til ophobning af toksiner i kroppen og høj kreatinin indtraf.

Så hvad er symptomerne på højt kreatinin?

1. Forringelse af vandudskiftning:

Der polyuri, nocturi mere, tørst, tørre slimhinder, træthed, etc., eller ødem, forhøjet blodtryk, lungeødem og hjertesvigt.

2. metaboliske forstyrrelser:

Medtag natrium stofskiftesygdomme, høj kreatinin og hyponatriæmi eller hypernatriæmi vises.

stofskiftesygdomme af kalium, er ofte ledsaget af høj kreatinin, hyperkalæmi eller hypokaliæmi.

3. metabolisk acidose:

Patienter med højt kreatinin vil trække vejret dybt og længe, ​​manglende appetit, hovedpine, mavesmerter, kvalme, opkastning, træthed, svaghed, irritabilitet og endda koma og andre symptomer.

der vil være aluminium, magnesium, kobber, zink og selen stofskiftesygdomme.

4. renal osteodystrofi:

Knoglesmerter og proksimal muskelsvaghed, smerter i den generelle, især i den nedre del af kroppen, skeletale deformiteter.

5. luftvejssygdomme,

Sygdomme i fordøjelsessystemet, sygdomme i blodet, såsom anæmi, sygdomme i nervesystemet og hudlæsioner.

6. endokrine sygdomme, og den kliniske skjoldbruskkirtlen dysfunktion, seksuel dysfunktion, forsinket vækst.

Høje kreatinin Symptomer så alvorlige behandling er særlig vigtig. Så hvordan man effektivt behandle højt kreatinin?

I klinisk praksis kan mange lægemidler reduceres kreatinin høj, men de er kun midlertidigt mindske den høje kreatinin, hvis du ikke tager dette lægemiddel og vil vokse kraftigt, og symptomerne på forhøjet blodtryk og anæmi ikke forbedres, vil situationen øge nyresygdom.

Til dette formål har vores hospital udviklet en innovativ terapi. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en form for behandling, der har til formål at genoprette syge celler og nyrevæv ved fremgangsmåden i at kombinere kinesiske urter og moderne udstyr.

Det kan virke direkte på stedet af skader på nyrer, inhibering renal fibrose, reparere beskadigede celler i nyren, og reparation af nyrefunktionen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779