søndag den 15. november 2015

Hvorfor hyperkaliæmi skete i nyresvigt?


Hvorfor hyperkaliæmi skete i nyresvigt

Hvorfor hyperkaliæmi skete i nyresvigt?

Normale serumkalium spænder fra 3,5 til 5,0 mEq / l i blodet. kalium normale daglige dosis er 70-100 mEq (270, 390 mg / dl), og kræver nyrerne for at fjerne den samme mængde hver dag. Når nyrerne er beskadiget, kan de ikke fjerne kalium rettidig, så det vil føre til hyperkaliæmi.

Hvordan at kontrollere niveauet af kalium?

Kalium kommer ind i kroppen gennem mad, så du skal kontrollere forbruget af fødevarer, der er rig på kalium højt. Kalium-rige fødevarer omfatter

Frisk frugt: bananer, melon, appelsiner, jordbær, kiwi, avocado, abrikoser

Friske grøntsager: grønne, svampe, ærter, roer, tomater

Kød: oksekød, fisk, kalkun,

Saft: orange, svesker, abrikoser, grapefrugt

Sådan behandler hyperkaliæmi i nyresvigt?

Som vi nævnte ovenfor, er en sygdom på grund af nyresygdom, så hvis vi ønsker at helbrede hendes kost er ikke den eneste måde, vi er nødt til at finde nogle måder at behandle nyresygdom.

Micro-Osmotherapy kinesisk medicin som en af ​​de nyskabelser i traditionel kinesisk medicin, har vist sig effektiv i behandlingen af ​​nyresygdom. Med denne behandling, kan nyrefunktionen blive væsentligt forbedret, hvorved disse symptomer på grund af den lave nyrefunktion vil forsvinde.

Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin for at forbedre funktionen af ​​nyrerne?

Faktisk er denne form for terapi har fire grundlæggende funktioner via deres lave nyrefunktion kan forbedres, er de anti-inflammatoriske, anti-trombose, anti-koagulation og øge blodtrykket.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213