søndag den 13. september 2015

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy behandle polycystisk nyresygdom


Micro-kinesisk medicin Osmotherapy behandle polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en genetisk sygdom, nyrerne fra patienten har en masse store og små cyster, sammen med en stigning i cyster, mere og mere smerte, vil patienterne blive afholdt, såsom rygsmerter, hæmaturi, hypertension, abdominal masse, etc. ., og mere alvorligt, når de cyster indtager rummet af nyrevævet, nyresygdom, patienter vil blive vist fald i nyrefunktion, og endda føre til nyresvigt. Så hvad behandling patienterne kan vælge.

Behandling af nyrecyster Den mest almindelige måde er kirurgi, med udviklingen af ​​kirurgi, kan patienterne let reducere cyster, væksten af ​​cyster kontrol, ingen alvorlige skader, patienterne blev inficeret med er ikke let, hurtigt kan sættes i et normalt liv og arbejde.

Men for nyresygdom patienter polycystisk, er der for mange cyster er placeret i forskellige dele af nyre, kirurgi, kan store cyster løses, og de små cyster vil udvikle sig til store cyster, behøver patienterne ikke altid tage operationen, vil det forårsage stor skade på nyrerne. og renale cyster er ikke befordrende for driften til at spille en dyb rolle. og så har vi brug for kinesisk medicin til behandling af polycystisk nyresygdom.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en speciel behandling i vores hospital, det aktive stof i lægemidlet kan trænge ind i nyre læsioner, fremskynde cirkulation væg mikro-kar, for at øge permeabiliteten af ​​cyste væg er cystisk væske vil flyde tilbage til at returnere blodet skal trækkes tilbage fra kroppen med omløb Blood metabolisme. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. uanset hvor meget børste, hvor børsten, så stor mikro-Osmotherapy kinesisk medicin kan anvendes. Patienterne føler ikke nogen smerte.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213