fredag den 30. oktober 2015

Tre manifestationer af de tidlige symptomer på kronisk nefritis


Tre manifestationer af de tidlige symptomer på kronisk nefritis

Tre manifestationer af de tidlige symptomer på kronisk nefritis

Kronisk nefritis, også kaldet kronisk glomerulonephritis, en nyrebetændelse. I modsætning til andre nefritis inflammation, autoimmune sygdom er nephritis. kronisk nefritis er immunrespons og inflammatorisk i kroppen til at danne forskellige antistof kombinerer forskellige immunkomplekser i forskellige dele af fyr nyre forårsager nyreskade.

Fremkomsten af ​​kronisk nefritis er ofte ledsaget af en række symptomer, i denne artikel vil vi indføre tre manifestationer af kronisk nefritis i begyndelsen, i håb om at hjælpe patienter rettidig diagnose af deres tilstand, undgå forsinkelse behandling.

En af de tidlige symptomer på kronisk nefritis:

Hævelse af øjenlåg

Hævelse af øjenlåg er en af ​​de tidligste symptomer på kronisk nefritis patienter, primært som følge af skader på nyrefunktionen og regulering af vand udskillelse blev beskadiget, hvilket resulterer i en vandmasse og natrium forøges, hævelse opstår. Generel hævelse optrådte første gang i den løse væv i kroppen, derfor et symptom på øjenlågsødem er den mest almindelige. hovedtrækkene i ødem af øjenlågene i morgen er den mest indlysende, efter bevægelsen, hævelse forsvinder.

For det andet, et tidligt symptom på kronisk nefritis: hæmaturi

hæmaturi er et almindeligt symptom på kronisk nephritis, det er delt op i to slags hæmaturi, brutto hæmaturi og mikroskopisk hæmaturi. microhematuria er normalt i de røde blodlegemer under mikroskopet, mere end 3; brutto hæmaturi ses med det blotte øje hæmaturi, kronisk nefritis patienter bør modtage regelmæssige urinanalyse, bekymrer sig om hans tilstand.

3. Stigningen i urinen skum

Nogle patienter kan finde kronisk nefritis stigning urin skum, disse skum væsentligt mindre bobler og boblen ville ikke gå for lang tid. Dette viser, at protein i urinen, hvis skum urin symptomer er til stede i lang tid, patienterne bør straks til hospitalet til observation.

Disse tre vigtigste tidlige symptomer på kronisk nefritis, hvis patienterne har disse symptomer, bør tage rettidig behandling, tidlig behandling kan forhindre en forværring af sygdommen kronisk nefritis, for at forhindre forekomsten af ​​nyresvigt og uræmi.

Hvis du vil vide mere,

og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213