torsdag den 3. september 2015

Hvordan til behandling af hypertension 3-nyresvigt

Hvordan til behandling af hypertension 3-nyresvigt
Hypertension er en af ​​de tre vigtigste symptomer på nyresvigt, patienter ofte forekommer svimmelhed, hovedpine, kvalme, tinnitus og andre symptomer, jo mere alvorlig hypertension, symptomerne er mere alvorlige, selv de hellige fans.

men dette skyldes nyresvigt forårsaget af forhøjet blodtryk, så bare behandle hypertension kan føre til tilbagefald.

Så hvordan til behandling af hypertension, nyresvigt?

Hypertension 3 nyresvigt, er lavet i forbindelse med nedsat nyrefunktion, der fører til vand og natrium retention i kroppen. Således, for at løse problemet med forhøjet blodtryk, er det nødvendigt at reparere skaderne og nyrefunktionen blod pochek.terapiya rengøring og mikro-kinesisk medicin Osmotherapy kombination vil løse dette problem. blod rensning terapi, kan rense urenheder fra blodet for en effektiv genskabelse af den oprindelige blod og blodcirkulation mekanisme til at give gode betingelser for regenerering af nyrerne.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en form for behandling, der har til formål at genoprette syge celler og nyrevæv ved fremgangsmåden i at kombinere kinesiske urter og moderne udstyr.

Den terapeutiske mekanisme af denne terapi er svær vasodilation, anti-inflammatorisk, antikoagulation, antithrombotiske, Nedbrydning af fibrøst materiale, etc., for at opnå blokering renal fibrose, reparation af nyreskader

genvinding af nyrefunktionen.

Hertil kommer, kinesisk medicin er også rig på næringsstoffer, kan levere de nødvendige elementer til reparation af nyrerne glomerulære fremskynde genopbygningen.

Så dybest set lette udviklingen af ​​3 nyresvigt, gendanne nyreskader, fjerne hypertension.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779