torsdag den 3. september 2015

Polycystisk nyresygdom med forhøjet blodtryk: at undgå dialyse og nyretransplantation

Polycystisk nyresygdom med forhøjet blodtryk: at undgå dialyse og nyretransplantation
Højt blodtryk er en almindelig komplikation ved polycystisk nyresygdom, mens dialyse og nyresvigt er noget hver patient polycystisk nyresygdom undgås. Der er ingen tvivl om, at ukontrolleret højt blodtryk kan fremskynde tilstanden. Henviser til, at for at hjælpe patienter med polycystisk nyresygdom højt blodtryk, undgå dialyse og nyretransplantation?

Højt blodtryk og nyreskader kan påvirke hinanden, så den første ting er at kontrollere højt blodtryk og gennem en fornuftig kost og visse former for medicin. Tja, hvis patienter med polycystisk nyresygdom ønsker at prøve kinesisk medicin er akupunktur anbefales. nyresygdom patienter polycystisk kan gå og konsultere en læge i traditionel kinesisk akupunktur.

Hvis du ønsker at undgå dialyse og nyresvigt, årsagen er nedsat nyrefunktion bør behandles uden tvivl. Hvad er det? Tab af nyrefunktion giver en ændring på grund af behovet for dialyse og tager polycystisk nyresygdom til nyresvigt, så vi er nødt til at bevare og styrke nyrefunktionen. Så hvad der forårsager forstyrrelse af nyrerne? Udvidelse af renale cyster kan undertrykke det omgivende væv i nyrer og nyrer gøre iskæmisk og anoxisk gradvist blive reduceret nyrefunktion, må vi reducere disse cyster.

Udover kirurgi, er der ingen andre muligheder for børsten i mange andre lande. Imidlertid er i kinesisk klinisk, og ekstern terapi, som er baseret på kinesisk urtemedicin, kaldet mikro-Osmotherapy kinesisk medicin normalt bruges. Gennem forøget permeabilitet af cyste væggen, reducere aktiviteten af ​​celler, der beklæder cystevæske sekretion og ændringer i den interne og eksterne trykforskel cyste væg, kan cystevæske absorberes. Derudover kan nogle specifikke lægeurter forbedre nyrefunktionen, der giver næring til nyreskader og eliminere sygdomsfremkaldende faktor og støtte ægte Qi. Mens nyrefunktionen kan gendannes gradvist, kan nyresvigt og dialyse effektivt undgås.

Hvis din tilstand allerede har udviklet nyresvigt, betyder det ikke, dialyse skal startes, som afhænger af tilstanden af ​​nyresygdom patienter polycystisk. Kan du taler om din tilstand, og vi er her for at hjælpe dig med at undgå dialyse og nyretransplantation.

Hvis du er interesseret i mikro-kinesisk medicin Osmotherapy eller brug for hjælp i behandlingen af ​​polycystisk nyresygdom, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Quick Recovery!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779