torsdag den 3. september 2015

Hvordan kan man øge den glomerulære filtrationshastighed

Hvordan kan man øge den glomerulære filtrationshastighed
Glomerulære filtrationshastighed (GFR) er en vigtig indikator til bestemmelse af nyrefunktionen, hvilket betyder, at mængden af ​​plasma fra den glomerulære filtrationshastighed per tidsenhed. det kan rydde blodet af skadelige stoffer, er de udskilles i urinen.

Young og den gennemsnitlige person, dette er normalt glomerulær filtrationshastighed på ca. 125 ml / min. GFR tilbagegang er nyreskader. mens patienter med nyresvigt ofte er ledsaget af et fald i GFR, og fordi øge GFRa

eventuelle årsager til tilbagegangen af ​​GFR?

GFR faldt med en effektiv osmotisk tryk, plasma flow, fysiske og kemiske ændringer af ejendomme er tæt forbundet. men den primære årsag er at de naturlige celler efter beskadigelse forårsager nedsat nyrefunktion. så og GFR reduceres.

Hvordan man kan forbedre glomerulær filtrationshastighed?

Vi kan forbedre GFR med diæt og behandling i to henseender.

Fordi den vigtigste årsag til nyresvigt hos patienter med et fald på GFR er den naturlige nyre cellebeskadigelse, så beskadigelse nyreceller restituere sig og forbedre nyrefunktionen er nøglen, og kost kan spille rollen som adjuverende behandling.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy effektivt kan forbedre den glomerulære filtrationshastighed, gendanne beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen. Farmaceutiske ingredienser af denne terapi er brugen af ​​naturlige urter, patienter har ingen side efeekty.

Denne behandling kan virke direkte på stedet af skader på nyrerne, spile blodkar, forbedre renal vaskulær mikrocirkulationen, stimulere immunceller og fagocytter nyreceller at dræbe skadelige nedbrydning af immunkomplekser bidrage til genopbygningen af ​​de glomerulære organisationer og så videre.

Denne terapi er enkel, sikker og effektiv fordel at vinde tillid hos flertallet af patienterne, hvis du er interesseret i denne behandling, kan du sende en e-mail eller kontakt os online læge.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779