tirsdag den 20. oktober 2015

Sådan behandler hovedpine patienter med diabetisk nefropati


Sådan behandler hovedpine patienter med diabetisk nefropati

Sådan behandler hovedpine patienter med diabetisk nefropati

Nogle patienter med diabetisk nefropati vil være yderst vanskeligt at hovedpine, hvis du lider af hovedpine, på dette tidspunkt må vi være på vagt, fordi det er muligt at afspejle de meget alvorlige problemer med nyresygdom.

Først vil vi se på, hvorfor patienter med diabetisk nefropati er symptom hovedpine.

Den ophobning af affald og giftstoffer krop

På grund af nedsat nyrefunktion, toksiner og affald, kan kroppen ikke trække sig ud af kroppen i et rør, som fører til en ophobning af toksiner og affald årsag hovedpine, under normale omstændigheder, kan patienter også have andre symptomer såsom rygsmerter, høj kreatinin.

Renal anæmi

Sunde nyrer producerer hovedsageligt hvad der kaldes EPO erythropoietin, erythropoietin er primært at producere røde blodlegemer. for patienter med diabetisk nefropati, antallet af EPO reducerer produktion og fører direkte til en reduktion i røde blodlegemer, forårsager renal anæmi og hovedpine.

Hypertension

Sunde nyrer kan balancere blodtrykket, hvis patienten er diabetisk nefropati, er normale nyrer beskadiget, funktionen af ​​resten af ​​blodtrykket vil falde, hvilket forhøjet blodtryk, hvis patienten lider af konstant forhøjet blodtryk ville være en hovedpine.

Sådan behandler et symptom på hovedet smertepatienter af diabetisk nefropati?

Vi ved, at den vigtigste årsag til hovedpine er nedsat funktion af nyrerne og nyrerne kan ikke fungere ordentligt, så vi nødt til at behandle nyre og genoprette nyrefunktionen. vores hospital har en mikro-kinesisk medicin Osmotherapy er en effektiv metode til behandling af nyresygdom, som vores eksperter undersøgte hospitalet for mange års erfaring. Det aktive stof i denne urte terapi kan lede fokus, kan du lave en vasodilator, anti-inflammatorisk, antikoagulerende, nedbrydning, nyrefunktionen er at få en god reparation. genoprette nyrefunktion samt et symptom på en hovedpine kan helbredes.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213