søndag den 13. september 2015

Hvad er symptomerne på uræmi

Hvad er symptomerne på uræmi
Patienter fase uræmi vil have nogle symptomer mellem hver patient og hver patientens symptomer, det er anderledes, så vi opsummeret i de følgende symptomer på uræmi.

1. Digestive Disorders

Næsten alle patienter uræmi vil have varierende grader af fordøjelsesproblemer såsom kvalme, opkastning, dårlig appetit, etc. Hvis tilstanden er meget alvorlig, kan patienterne også lider af diarré, forstoppelse, eller opkastning blod og så videre.

2. Hudsygdomme

Kløende hud er et almindeligt symptom på uudholdelige patienter med uræmi, det alvorligt påvirker patientens liv og arbejde.

nat, kan patienten ikke sove på grund af den stærke kløe. værre på grund af svær kløe, kan patienten ikke koncentrere at gøre tingene på.

3. renal osteodystrofi

Uræmiske patienter på grund af alvorlig nyreskade, er det umuligt at befri kroppen af ​​fosfor eller metaboliske forstyrrelser forårsaget af fejlernæring, hvilket resulterer i høj fosfor lavt calciumindhold, hvilket kan føre til renal osteodystrofi, såsom osteoporose, knoglebrud, knoglesmerter og så videre.

4. Ændringer i urinen

Skummende urin, hæmaturi, nykturi ofte er manifestationer af nyresygdom, når perioden med uræmi, vil patienten blive udviklet symptomer på urinretention og oliguri.

5. sygdomme i nervesystemet

For uræmiske patienter, den mest almindelige neurologiske lidelse er søvnløshed, koncentrationsbesvær, hukommelsestab, hovedpine, muskeltrækninger, etc. Hvis blod og krop toksiner ikke kan renses, og derefter kan de også lider koma, hallucinationer, psykose, etc.

6. Luftvejssygdomme

Uræmiske patienter på grund af abdominal effusion, lungeinfektion, hjertesvigt og andre årsager forårsager åndenød og andre symptomer. Desuden kan patienter med uræmi desuden erfaring nedsat seksuel funktion, menstruationsforstyrrelser, hævelse, blødning, hyppige infektioner, og så videre.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779