tirsdag den 22. september 2015

Sådan behandler diabetisk nefropati i livet


Sådan behandler diabetisk nefropati i livet

Sådan behandler diabetisk nefropati i livet

Diabetisk nefropati er mikrovaskulær sygdom af diabetes er den førende årsag til dødsfald i diabetes. IDDM hos mennesker over 15 år på 30% ~ 40% vil forekomme i diabetisk nefropati; mennesker i NIDDM blandt de 25% vil forekomme i diabetisk nefropati. diabetisk nefropati er en alvorlig nyresygdom, bør vi være, hvordan at behandle det i hverdagen.

1. Styrkelse af behandlingen af ​​diabetes

Til nøje at kontrollere blodsukkeret, blodsukkeret tæt på normalt som muligt kan reducere hyppigheden af ​​mikroalbuminuri og bremse nyresygdom. efter nyresvigt, har hypoglykæmiske lægemidler har særlige krav

(1) insulin

usædvanlig og bør justere mængden af ​​insulin;

(2) diabeteslægemiddel medicin

efter nyresvigt, orale hypoglykæmiske midler metaboliske ændringer, lægemidlet bør være en mulighed, en differentieret tilgang.

2. Positiv kontrol højt blodtryk

Når kvantificering af protein i urin er negativ eller mindre end 1 g / 24 timer

Target blodtrykskontrol skal 130/80 mmHg eller mindre. urinprotein større end eller lig med 1 g / 24 timer i patienten, bedre styring af blodtryk på 125/75 mmHg eller mindre til at reducere de komplikationer ved diabetes, især er meget vigtigt at overvåge progression af diabetisk nefropati. foretrukne klasser af antihypertensiva ACE-hæmmere og ARB'er medicin.

3. En kost lavt proteinindhold

Efter reduktion af glomerulær filtration, proteinindtag er 0,6 g / kg / dag. baseret animalsk protein, undgå brug af råprotein, såsom protein bønner. hvornår man skal anvende en lav-protein, er det nødvendigt at forhindre fejlernæring. nøglen til at forhindre fejlernæring er at sikre en tilstrækkelig indtagelse af kalorier en patient a- ketosyre forbindelse kan administreres samtidigt.

4. Andre behandlinger

Herunder ødem, hypertension patienter er det nødvendigt at begrænse indtagelsen af ​​natrium; ryger ikke, begrænse alkoholforbruget; vægttab og bevægelse; regulering blodlipider, idet antikoagulationsbehandling.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213