lørdag den 31. oktober 2015

Proteinuri i kronisk nyresygdom, er, hvad det betyder?


Proteinuri i kronisk nyresygdom, er, hvad det betyder

Proteinuri i kronisk nyresygdom, er, hvad det betyder?

Som vi alle ved, behøver patienterne nyresygdom ikke har en masse symptomer i de tidlige stadier af nyresygdom, så når sygdommen er værre, og det vil blive vist mange symptomer og proteinuri er en af ​​de mest almindelige symptomer.

Proteinuri i kronisk nyresygdom, er, hvad det betyder?

Du ved, hvis hovedfunktion af et protein i blodet, for at stabilisere trykket er, tillader vand at forblive i blodet. Hvis proteinet er tabt, vil trykket falde, og vandet vil afvige fra blodet, men træder ind i rummet mellem stoffet, hvilket resulterer i hævelse. For meget protein er tabt fra blodet bundet til tykkere tætheden af ​​blod, og som bidrager til den potentielle risiko for en blodprop.

I mellemtiden utæt protein afspejler skader på filtermembranen af ​​nyrerne. For meget protein gennem membranen klemme fremskynde tilbagegangen af ​​nyrefunktion ved en forholdsvis høj hastighed. Faktisk kan en masse nyresygdom udvikle sig en stabil hastighed, og efter en rimelig behandling, kan han få en strafnedsættelse. Netop på grund af de akutte faktorer, mister vi en masse behandlingsmuligheder, og sygdommen udvikler sig til nyresvigt.

Sådan behandler proteinuri ved kronisk nyresygdom?

De ved, har kinesiske naturlægemidler med lidt bivirkninger og kinesisk medicin vist sig at være en stor effektivitet i at forbedre blodcirkulationen inde i nyren og renal beskyttelse. når sygdommen går godt, disse symptomer gradvist forsvundet som proteinuri.

Hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Hvad er symptomerne på højt kreatinin niveau, og hvordan man behandler


Hvad er symptomerne på højt kreatinin niveau, og hvordan man behandler

Hvad er symptomerne på højt kreatinin niveau, og hvordan man behandler

Et højt kreatinin er en af ​​de mest almindelige symptomer på nyresygdom, og klart klar over det, er det nyttigt til behandling af denne sygdom, så folk ønsker at vide mere information om det. Så, hvad er symptomerne på højt kreatinin niveauer, og hvordan man behandler?

Hvad er symptomerne på højt kreatinin niveau er?

kreatinin begynder at stige, hvilket betyder, at omkring halvdelen af ​​de berørte nyrefunktion. Således for patienter med høje kreatinin niveauer er forbundet med nyreproblemer, har de tendens til at have følgende tegn og symptomer:

1. Fordøjelsesproblemer såsom dårlig appetit, kvalme og opkastning

2. Skummende urin

3. Blod i urinen

4. Hævelse

5. Træthed

6. Hudproblemer såsom tør hud, gul hud og kløende hud

7. Ændringer i urin, såsom hyppig vandladning om natten, nedsat urinproduktion, og anuri

8. Højt blodtryk

Sådan behandler høje niveauer af kreatinin?

Kreatinin niveau afspejler tilstanden af ​​nyrerne. Høje niveauer af blod kreatinin indikerer nyre blev såret og mistede nyrefunktion. Så hvis du ønsker at mindske den høje kreatinin niveau, er det nødvendigt at genoprette skadede nyrer.

Mikro-Osmotherapy kinesisk medicin som en af ​​nyskabelserne i den traditionelle kinesiske medicin urter, kan det reparere og beskytte beskadigede nyrer resterende de stigende blodkar, anti-inflammatoriske og anti-trombose. Samarbejdet med vores behandling, kan det løse problemet fra roden af ​​nyrerne. Med denne behandling, kan mennesker lever med sygdommen i lang tid, og til at nyde en høj livskvalitet.

Hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Heat skyldes polycystisk nyresygdom cyste

Heat skyldes polycystisk nyresygdom cyste
Heat skyldes polycystisk nyresygdom cyste

Nyre cyster kan forårsage høj feber, som regel er det fremkaldt af infektion. Men ikke alle høj feber forårsaget af en cyste, fordi hvis du har en høj temperatur, jo bedre gå til lægen og lave nogle tests for at gøre yderligere diagnose.

Som vi alle ved, kan polycystisk nyresygdom føre til mange komplikationer, høj temperatur er en af ​​dem, det kan gøre sygdommen sværere, så du er nødt til at styre det, så snart du fik det. Det er kendt, at hvis du ønsker at behandle disse sygdomme er livstruende. den mest effektive måde at helbrede sygdommen fra roden.

Med hensyn til behandling, der ikke er gode metoder, der kan helbrede den, hovedsagelig metode er at kontrollere højt blodtryk og infektion, så kan hjælpe forsinke progressionen af ​​nyresvigt på en eller anden måde. Antibiotisk behandling er den mest almindelige behandling, undertiden læger anbefaler nogle smertestillende medicin for at lindre smerten.

Sammenlignet med traditionel medicin Osmotherapy Micro-kinesisk medicin har den indlysende fordel ved denne terapi er kombineret med vestlige medicin og kinesisk medicin. Det giver en ny måde at behandle tilstanden og bringe nyt håb for patienter med denne sygdom.

Af ovenstående ved vi, at cyster af polycystisk nyresygdom kan forårsage høj feber, så du er nødt til at træffe foranstaltninger på forhånd for at forhindre det.

Men den bedste måde, som vi har nævnt ovenfor, kan det være på tide at tilvejebringe systemisk behandling. Hvis du har brug for hjælp i behandlingen af ​​denne sygdom, eller du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvorfor Select er valgt kinesisk medicin behandler polycystisk nyresygdom


Hvorfor Select er valgt kinesisk medicin behandler polycystisk nyresygdom

Hvorfor Select er valgt kinesisk medicin behandler polycystisk nyresygdom

Som vi alle ved, at polycystisk nyresygdom er en genetisk sygdom, så det ikke vil være vanskeligt at helbrede. cyste patienter vil gradvist vokse, hvis ikke kontrolleres, vil ødelægge nyre cyster og nyrefunktion, i sidste ende fører til nyresvigt.

Processen med stigende nyrecyster er meget smertefuldt for patienten, fordi patienten polycystisk nyresygdom er den mest indlysende symptom er at være en smerte. I begyndelsen er der en masse smerte, men i midten og slutningen, efter en forøgelse af nyre i de omgivende væv og organer klemme og falde for at gøre patienter lider alvorlige smerter. men på den anden side, polycystisk nyresygdom udvikler sig langsomt, patienter lider af et barns tid, men som sædvanlig, vil unge eller midaldrende har tydelige symptomer, og derefter, efter mange år, vil være på udviklingen af ​​nyresvigt.

Således i denne periode, hvis de kan gøre effektiv behandling til at forsinke udviklingen af ​​cyster, effektivt kan forlænge levetiden af ​​patienten.

Sådan behandler polycystisk nyresygdom i klinisk praksis?

Nu er den grundlæggende behandling af polycystisk nyresygdom, den vestlige medicin. Vestlige medicin er også kendt for sin betydelig indvirkning. men når små cyster, og vestlig medicin er ikke nogen god behandling er kun at nyre cyster større end 4 centimeter, så brug funktionen til at reducere de renale cyster.

Dog kan, hvis efter operationen for at mindske de renale cyster forårsage stor skade, og det kan ikke altid anvendes. Derefter, når patienterne ind nyresygdom nyresvigt, patienter kan kun være i dialyse eller en nyretransplantation.

Hvorfor Select er valgt kinesisk medicin til behandling af polycystisk nyresygdom?

Sammenlignet med vestlige medicin, kinesisk medicin behandler polycystisk nyresygdom har sine indlysende fordele. Mange traditionel kinesisk medicin er klinisk bevist, at du effektivt kan reducere cyster, kinesisk medicin har en masse behandling for polycystisk nyresygdom effektivt kan behandles med forskellige metoder.

I løbet af denne kinesisk medicin behandler polycystisk nyresygdom kan en effektiv ingrediens af lægemidlet indgives i form af patientens nyresygdom via en ekstern kammer og varme ved den orale vej, da de epitelceller af cyster gør inaktivering. således inhiberer udskillelsen af ​​væske cyste, holder cyster vokser.

Så patienten kan fremme blodcirkulationen gennem Osmotherapy og kan øge trykforskellen mellem cyste og blod. Da mange lægemidler kan også anvendes til at forøge permeabiliteten af ​​væggen som cyster, kan cyster siden fluidcirkulation inden cyste fjernes ved en trykforskel, hvilket reducerer nyrecyster.

Kinesisk medicin behandler nyre cyster, ikke blot har en god virkning, og ikke vil forvolde skade på kroppen. Desuden kan nyreskader effektivt udvindes, og for at forbedre nyrefunktionen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Sådan fjerne proteinuri hos patienter med nefrotisk syndrom


Sådan fjerne proteinuri hos patienter med nefrotisk syndrom

Sådan fjerne proteinuri hos patienter med nefrotisk syndrom

Fremkomsten af ​​nefrotisk syndrom på grund af en række skader og sygdomme i nyrer, de vigtigste symptomer på disse massive proteinuri, svær ødem, hypoalbuminæmi, hyperlipidæmi. herunder proteinuri er det mest almindelige symptom.

Siden fjerne proteinuri i nefrotisk syndrom patienter?

For det første har vi brug for at vide præcis, hvad der forårsager proteinuri? proteinuri, kan nefrotisk syndrom primært membran nefropati, fokal segmentær glomerulosklerose,

Minimal ændring nefropati og lupus nephritis og IgA nefropati årsag. Disse sygdomme kan føre til beskadigelse af glomeruli, disse glomeruli så også kan siges at små blodkar kan opretholde en nyrefunktionen normalt, kan disse små fartøjer have proteinet i blodet, vil også filtrere affaldsprodukter og overskydende blod, men hvis filtreringssystem af nyrerne ikke Det virker protein levnedsmiddelingrediens træder i urinen, forårsager proteinuri.

Således kan nyrerne ikke regulere protein, vil hævelse af kroppen forekomme. Derfor, for at kontrollere udviklingen af ​​proteinuri er meget vigtigt.

Hvordan at slippe af med proteinuri?

Når patienten blev diagnosticeret med nefrotisk syndrom, opretholde en sund kost og ordentlig ernæring er meget vigtig. Det kan dog ikke styres eller behandles proteinuri. ud over at opretholde en sund livsstil spisevaner i deres dagligdag, men vi må gøre rettidig og effektiv behandling.

Patienter nefrotisk syndrom er et symptom på proteinuri, den vigtigste årsag er nyrerne kan ikke fungere ordentligt, derfor er vi nødt til at gendanne nyrerne,

Hvis nyrerne fungerer korrekt, så ingen proteinuri.

vores hospital har en mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, denne behandling kan styrke de immunceller og fagocytter clearance af immunkomplekser, således effektivt at undertrykke immunsystemet inflammation og øge immunitet, antikoagulerende, effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne at nulstille sig selv.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvordan man løser høje GFR hos patienter med IgA nefropati


Hvordan man løser høje GFR hos patienter med IgA nefropati

Hvordan man løser høje GFR hos patienter med IgA nefropati

"Der er nogle spørgsmål om, hvad er formlen for adgang til GFR hos patienter med CKD, jeg er syg IgA, og har nefropati og højt blodtryk i 15 år. Jeg har en kreatinin niveauer, der spænder fra 1,4 til 2,7 . "Hvis du har et spørgsmål, så spørg vores online-læge. Vi vil give professionel vejledning så hurtigt som muligt.

Det bruger måling af GFR fald i nyrefunktionen ved kronisk nyresygdom, og kan anvendes til at vurdere omfanget og udviklingen af ​​funktionelle nyreskade og direkte diagnosticering og behandling af nyresygdomme.

(1) øget GFR, kan du se de tidlige stadier af diabetisk glomerulosklerose, skyldes en stigning i væksthormon sekretion og glomerulær hypertrofi, GFR øges. I nogle små ændringer nefrotisk syndrom, glomerulær kapillær osmotiske tryk er lavt, men glomerulære læsioner, så stigningen i GFR. GFR kan øge under graviditet, postpartum nyttiggørelse er normalt.

(2) falder i GFR og kan ses i primære og sekundære renale sygdomme, der påvirker funktionen af ​​den glomerulære filter. Med alderen, vil GFR gradvist at reducere efter 40 års GFR at falde af 1,15 ml / min.

Hvordan til at behandle IgA med en høj GFR og kreatinin?

IgA nefropati er den mest almindelige primære sygdomme og er den førende årsag til nyresvigt. sygdom er femten procent til fyrre procent af primær glomerulonefritis i vores land. Dette er overraskende, fordi det er en masse klinisk manifestation, er det også meget kompliceret, forventes en meget stor forskel.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan hjælpe dig og lindre dine symptomer er alvorlige. E-mail asya.yue@mail.ru, VK (Asya Yue) eller læg en besked i nedenstående, er vi glade for at tilbyde dig en mere professionel ledelse til hurtigt fri.

Kan jeg slippe af dialysepatienter, der tog ham en måned?


Kan jeg slippe af dialysepatienter, der tog ham en måned

Kan jeg slippe af dialysepatienter, der tog ham en måned?

Vi ved alle, at nyren er den vigtigste ekskretionsorganerne orgel, som har et stort antal kapillærer. På samme tid, hvilket er meget stærke disposition organer har derfor en stærk affinitet nyre immunkomplekser. Efter nyre har problemer, vil dens funktion gradvist falde. Derefter patienter har brug for dialyse til at tage, der hjælper nyrerne arbejde.

Hvorfor har nedsat nyrefunktion?

Fordi nyreceller blev hypoxisk-iskæmisk tilstand, kan de ikke fungere normalt, hvilket resulterer i mange skadelige stoffer akkumuleret i blodet hos patienten. så mange giftstoffer i blodet, ikke kun nyrer og andre organer, er de gradvist beskadiget.

Kan jeg slippe af dialyse for patienter, der fik dialyse en måned?

For at være ærlig, hvis patienterne tog kun en måned dialyse, de stadig har en chance for at slippe af med dialyse. især for patienter med normal urin, og de har ingen alvorlige symptomer.

Generelt for patienter, som allerede har taget en masse tid dialyse, nyrefunktionen vil blive væsentligt reduceret. Derfor skal patienter med nedsat nyrefunktion, hvis du er i dialyse, du gør det bedste, du er nødt til at slippe af med det så hurtigt som muligt.

Hvilken behandling kan hjælpe patienten til at slippe af med nyresvigt dialyse?

Som for behandling, anbefaler jeg Osmotherapy Micro-kinesisk medicin for dig. Denne nyskabelse af traditionel kinesisk urtemedicin. Hjælp til denne behandling, patienter, der sår stadie nyresygdom kan få en chance for et bedre liv, slippe af dialyse. For patienter, der tager dialyse, kan de stadig få en chance for at slippe af med ham, og nyrefunktion vil forbedre.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvad skal jeg gøre, hvis kreatinin niveauer kan reduceres ved dialyse?


Hvad skal jeg gøre, hvis kreatinin niveauer kan reduceres ved dialyse

Hvad skal jeg gøre, hvis kreatinin niveauer kan reduceres ved dialyse?

Som vi alle ved, dialyse er en af ​​de mest almindelige måder, du kan reducere det høje niveau af kreatinin nyresvigt. og niveauet af kreatinin De fleste patienter vil være lavere efter dialyse, for hvilke patientens kreatinin kan nedsættes ved dialyse, bør de være opmærksomme på det.

Hvorfor dialyse kan reducere højt kreatinin niveau?

Du ved, en af ​​de funktioner i nyrerne, som kan fjerne disse affald og giftstoffer blod. Men efter nyrerne er beskadiget, vil disse toksiner samles i blodet. Dialyse kan fjerne dette affald, herunder yderligere blod kreatinin gør en del af arbejdet i nyrerne.

Hvad skal jeg gøre, hvis kreatinin niveauer kan reduceres ved dialyse?

Hvis høje kreatinin kan nedsættes ved dialyse, hvilket indikerer, at dialyse er ikke egnet til patienten, så det skal henvende sig til andre alternative behandlinger.

På nuværende tidspunkt, bortset fra dialyse og nyretransplantation, er der stadig andre behandlingsformer effektivt kan reducere de høje niveauer af kreatinin. og at dialyse, er det heller ikke egnet til alle patienter med nyresvigt.

Så Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​innovation af traditionel kinesisk urtemedicin, med hjælp af denne behandling, kan patientens kreatinin niveau falde, og kan også få en chance for at reducere den tid af dialyse, selv slippe af med det.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Rolle dialyse til patienter med diabetisk nefropati


Rolle dialyse til patienter med diabetisk nefropati

Rolle dialyse til patienter med diabetisk nefropati

Rolle dialyse diabetisk nefropati

Nyre dialyse er en fælles behandling for at hjælpe patienter forsinke nedsat nyrefunktion, og så forlænge dets levetid. Diabetisk nefropati, men også lindre patientens tilstand spiller en vigtig rolle. Hvilke bivirkninger kan resultere? Der er andre lægemidler til behandling af diabetisk nefropati? Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores INTERNET læge.

Følgende artikel kan hjælpe dig med at lære mere om dialyse og håber, at det kan tage bedre pleje af deres egne, til at vælge en mere passende behandling.

I medicin, dialyse er en fremgangsmåde til fjernelse af affald fra blodet og det overskydende vand, og er primært anvendt i en kunstig erstatning til patienter med nyresvigt, der har mistet nyrefunktion. Dialyse ved diffusion (fjernelse af affald) og ultrafiltrering (fjernelse væske) i stedet for nogle af disse funktioner. Men det er en ufuldkommen proces erstatter nyrefunktion, fordi det ikke løser de endokrine funktioner i nyreskader. Værre, vil dialyse også føre til mange symptomer og alvorlige komplikationer, øget renal dysfunktion. Under dialyse, dialyse uligevægt syndrom, hypotension, pyrogen reaktion, hjertesvigt, arytmi er almindelige. De er livstruende komplikation hos patienter med diabetisk nefropati, øger risikoen for at dø af kardiovaskulær sygdom (CVD). Derfor kræver patienten at vælge en effektiv behandling til at beskytte deres tilbageværende nyrefunktion og forbedre nyresygdom.

Top syv kinesisk medicin kan hjælpe dig med at beskytte en beskadiget nyrer og forbedre nyrefunktionen så meget som muligt.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!

Sådan behandler nyresvigt uden dialyse, når creatinin 9,0


Sådan behandler nyresvigt uden dialyse, når creatinin 9,0

Sådan behandler nyresvigt uden dialyse, når creatinin 9,0

Spørgsmål: Hej, læge. Min mor følte sig utilpas på grund af ikke er i stand til at urinere. Hendes kreatinin niveau var 9,0, da hun var analysen. Hun blev diagnosticeret med nyresvigt, men de kunne ikke fortælle hende, hvorfor det påvirkede hende ude af stand til at tisse. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores INTERNET læge.

Da hendes creatinin faldt til 7,5, og det blev frigivet. Nå, skal det anvende et kateter til urin. Hun gentog testen i 10 dage til. Kan du sende mig en kost eller noget, der vil hjælpe hende med at få kreatinin niveauer lav nok til at undgå dialyse?

A: Vi er glade for at modtage hendes brev, og meget ondt af sin mor, sygdomstilstanden. Det er ikke optimistisk for hendes nyresygdom. Der er ingen tvivl om, at hendes nyrer er beskadiget dårligt og kunne ikke opretholde sin funktion som sædvanlig.

For nyresvigt patienter med forhøjet kreatinin, er det nødvendigt for dem, der tager rettidige effektive procedurer til at styre og lette deres egen sygdom. Faktisk kan beskadigede nyrer ikke fungere at fjerne det overskydende vand, toksinet, affald og metabolitter i blod og ikke selv arbejde. Dette er den væsentligste årsag til dette er ikke urin.

I denne periode bør patienterne træffe foranstaltninger for sygdommen at forsinke forværring af nyreskader. Dialyse er en generel metode, der tager nyre dialyse for at overvåge udviklingen af ​​nyresygdom. Men effekten er ikke en god dialyse. Fordi dialyse vil blive ledsaget af mange komplikationer. Nogle komplikationer kan være livstruende. Måske konservativ terapi er mere egnet til din smertefuld tilstand. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de mest effektive måder. Det kan gendanne nyreskader og forbedre nyrefunktionen.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!

Kalium fødevarer patienter med nedsat nyrefunktion kan du have


Kalium fødevarer patienter med nedsat nyrefunktion kan du have

Kalium fødevarer patienter med nedsat nyrefunktion kan du have

Jeg blev diagnosticeret med en kreatinin på 6,3, og min læge fortalte mig, jeg har nyresvigt. Men indtil videre, jeg ved ikke godt om min tilstand sygdom. Så jeg vil gerne vide noget grøntsager eller frugt, som er nyttige for resten af ​​mit helbred. Kan du hjælpe mig, kære doktor? Mange tak for din venlighed.

Nyresvigt betyder, at nyrerne fra patienter blev beskadiget dårligt og kan ikke fungere effektivt som sædvanligt. Som nyrefunktionen falder, er der mange alvorlige problemer i det daglige liv i patienter og sværhedsgraden af ​​nyresygdom. Der er behov for rettidige og effektive behandlinger for patienterne at forsinke eller kontrollere de renale læsioner. Kontakter ONLINE læge for at få mere information hurtigt og gratis.

Høj kalium fødevarer betyder, at denne fødevare er rig på kalium. I vores daglige liv, mange fødevarer hører til denne "fødevarer gruppe". Som bananer, æbler, druer, selleri, kartofler, majs, tang, spinat, svampe og så videre.

Og så en patient med nedsat nyrefunktion kan spise fødevarer med højt kalium i deres dagligdag? Svaret er ikke ligetil. Faktisk er det meste afhænger af detaljerede patientjournaler. Hvis du kan lide visse fødevarer med højt kalium, du har brug for din egen tilstand af sygdommen.

For patienter med nyresvigt, renal muligt at regulere metabolismen af ​​kalium reducerer naturligvis. Således kan det ikke holde normal metabolisme kalium, hvilket fører til hyperkaliæmi. Hyperkaliæmi er meget farligt for patienter, fordi det øger risikoen for hjerte-kar-sygdom (cardiovaskulære lidelser), hjertesvigt og andre.

Hvis du er diagnosticeret med højt kalium eller nyreinsufficiens, er det ikke godt for dig at tage fødevarer med højt kalium og forbedre deres tilstand. Hvis du ikke passer på, vil din sygdom stige.

Så for at være mere opmærksom på din tilstand af sygdom og tage bedre vare på dig selv er godt for dit helbred. Hvis du ønsker at se Micro-kinesisk medicin eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!

Nyresvigt kan udøve i hverdagen


Nyresvigt kan udøve i hverdagen

Nyresvigt kan udøve i hverdagen

Patienter med nyreinsufficiens har som regel svag nyreskader. System flere systemer og organer er også berørt og skadet dårligt. De fleste af dem har at gøre dialyse eller nyretransplantation til at forlænge deres levende. ONLINE læge kan foreslå mere detaljerede oplysninger direkte og gratis.

Alle patienter med nyresvigt har brug for at gøre nogle passende motion for at forbedre deres fysiske tilstand. Faktisk regelmæssig motion er nyttigt for sygdomstilstanden af ​​patienten. Langsigtet seng og lidt aktivitet vil blive taget for at reducere funktionen af ​​alle organer i kroppen. Desuden kan det også reducere modstanden af ​​patienten. Så resten er ikke den bedste måde.

I begyndelsen at gøre øvelserne, gå en kort måde og derefter flytte dine foretrukne aerobic, gymnastik simple. Eller praksis tai chi, derefter jogge eller lange gåture. Korrekt motion er nyttigt for patienterne til at øge deres udholdenhed og vitalitet af livet. Det er også godt til behandling af nyresygdomme og renal lette inddrivelsen.

Regelmæssig motion kan hjælpe patienter trække streamet blod og forbedre blodgennemstrømningen. Samtidig har de fleste patienter er også bekymret for, at motion kan forværre tilstanden af ​​sygdommen. For eksempel kan din proteinuri, hæmaturi og ødem øges som følge af implementeringen. Især proteinuri værre og mere tydelige end før i forhold til alene. Men det anbefales ikke, at kun afhænger nyre dialyse eller noget medicin for at få nogle normale kliniske parametre.

Dette er nødvendigt for patienterne at tage aktivt behandlinger og lave de rigtige øvelser til at koordinere med terapi. Desuden er det nødvendigt at holde en positiv holdning er også vigtigt for patienter med nyreinsufficiens, der bidrager til renal recovery.

Vi har et ansvar for at anbefale dig at tage mikro-kinesisk medicin Osmotherapy. Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!

Dialyse kan kun behandle 7.3 kreatinin nyresvigt?


Dialyse kan kun behandle 7.3 kreatinin nyresvigt

Dialyse kan kun behandle 7.3 kreatinin nyresvigt?

I de fleste tilfælde vil lægen rådgive patienter med nyresvigt til at tage dialyse, når deres serumkreatininniveauer er meget højere end normalt niveau. Men i virkeligheden ikke blot valget af dialyse til patienter i denne situation.

Hvorfor kreatinin nyresvigt forbedre?

Du ved, kreatinin er affald muskel metabolisme, og de skal filtreres gennem nyrerne glomeruli vores og derefter udskrevet fra urin. Hvis glomeruli er beskadiget, og GFR (glomerulær filtration funktion) er reduceret, vil affaldet ikke blive vist, er disse toksiner i blodet, derfor viser et højt niveau af kreatinin. Højt kreatinin niveau betyder, at høje toksiner i kroppen. Generelt, når niveauet af kreatinin, er der mere end 50% af nyrefunktionen er blevet beskadiget.

Dialyse kan kun behandle 7.3 kreatinin nyresvigt?

Som vi nævnte i starten, dialyse er ikke den eneste mulighed. Nyretransplantation og nogle andre kinesiske medicin, disse alternative behandlinger af dialyse, alle af dem kan hjælpe patienter leve bedre uden dialyse. Men for forskellige patienter og andre situationer, således at en anden behandling.

Her vil jeg præsentere Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til ham, sammenlignet med vestlige medicin, dette er en mere naturlig og sikker. Med denne behandling, kan patienten få en chance for at undgå dialyse eller nyretransplantation.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Sådan behandling af nyresygdom og reducere høje niveauer af kreatinin

Sådan behandling af nyresygdom og reducere høje niveauer af kreatinin
Sådan behandling af nyresygdom og reducere høje niveauer af kreatinin

Som du ved, der er mange grunde kan forårsage nyreskader, for det første, vi er nødt til at finde ud af og bekræfte årsagen og derefter give patienten for målrettet behandling, fjerne årsagen til nyresygdom, og derefter gendanne de beskadigede nyre celler. Med hensyn til det høje niveau af kreatinin, vil det gradvist kun reducere når nyrefunktionen komme sig, så jeg anbefaler, at patienterne får systemisk behandling af renal opsving.

Hvad er den systemiske behandling af nyresygdom?

Den mest fremtrædende systemisk behandling Top Seven TCM behandling, er der syv forskellige behandlinger deri, og hver af dem har sine egne karakteristika i behandling nyresygdom. Samarbejde med hinanden, kan disse behandlinger hjælpe patienter, der er i de tidlige stadier af nyresygdom, at leve som en normal person. Hvis patienterne var slutstadiet nyresygdom, kan de også få en chance for at leve et liv uden dialyse eller nyretransplantation.

Disse syv terapi omfatter varm komprimere terapi, fodbad terapi, Terapi omløb Terapi fuld bade, Terapi kinesisk medicin, der indtages oralt, terapi lavement terapi Moxibustion, de alle har den funktion at fremme blodcirkulationen og gavnligt for bortvejre de giftstoffer fra kroppen.

Desuden er en varm komprimere terapi, også kaldet Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, det har en bemærkelsesværdig virkning ved behandling af nyresygdom. Denne terapi kan gendanne nyre og beskytte nyrerne mod yderligere skader. Således kan nyrefunktionen gradvis forbedring.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Almindelige typer af nyresvigt


Almindelige typer af nyresvigt

Almindelige typer af nyresvigt

Nyresvigt - en patologisk tilstand, hvor delvist eller helt tabt evne nyrerne til at danne og (eller) urinen, og som følge heraf udviklet alvorlige vand-salt, syre-base og osmotisk homeostase af organismen, der forårsager sekundær skade på alle systemer organisme. Hvilke fælles typer af nyresvigt er opdelt?

For det første tryk nyresvigt

danner nyresvigt på grund af alvorlige interne klemt nyre Vi kalder denne type af nyreinsufficiens, nyresvigt pres. Dette er en almindelig klinisk type nyresygdom.

For det andet, chokere nyresvigt

Vi kalder nyresvigt forårsaget af et chok, chok nyreinsufficiens. Almindelige årsager til nyresvigt chok bløder, elektrolytforstyrrelser, hjerte-kredsløbssvigt.

For det tredje, betændt nyresvigt

Vi kalder nyresvigt forårsaget af virus og bakterier, inflammation, nyresvigt. en virusinfektion af akut nyresvigt har viral pneumoni, encephalitis, hepatitis, epidemi hæmoragisk feber.

For det fjerde, hæmolytisk nyresvigt

Mismatch blodtransfusion, transfusion af blod og en masse af den gamle mekaniske hæmolyse kan føre til akut nyresvigt. Hovedårsagen er patogenesen af ​​dissemineret intravaskulær koagulation.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Kløe i huden og nyresvigt


Kløe i huden og nyresvigt

Kløe i huden og nyresvigt

Kløende hud er et almindeligt symptom på kronisk nyresygdom, især ESRD, og ​​henviser til et symptom på nyresvigt også. Hvorfor er en tæt sammenhæng mellem kløe og nyresvigt? Patienter med nedsat nyrefunktion skal gøre for at lindre kløe i huden? Disse to spørgsmål at være en udfordring for mange patienter med nyresvigt. Her vil vi forklare dem mere detaljeret.

Hvorfor mellem kløe og nyresvigt et tæt forhold?

Normalt kan vores nyrer filtrere affald, overskydende vand og toksiner, men nyrerne kan ikke gøre deres job, hvis nyrerne var skader som følge af, kløende hud og nyresvigt, desværre, går hånd i hånd, på grund af ophobning af fosfor uræmiske toksiner og elektrolytforstyrrelser. Ifølge denne egenskab, nogle advarsler sygepleje nødvendig for at lindre kløe hud.

Sådan behandler kløende hud?

1. Brug ikke hænderne til bunden.

En patient med kløende hud og nyresvigt bør kontrollere sig selv, som ikke ridser, da dette kan let føre til skader og infektion i huden, som kan forværre tilstanden af ​​patienterne. Anbefalet nogle lægemidler til disse patienter.

2. Hold sengen ren og tør.

For en person med nyresvigt, træthed og svaghed til at køre dem, at sengeleje. Dog vil langsigtet sengeleje forstyrre cirkulation og forårsage iskæmi at fortsætte de lokale bløde væv. Holde sengen rene og tørre kan forhindre denne tilstand.

3. Vær opmærksom på personlig hygiejne.

Dette kan forbedre huden af ​​patienter med en god personlig hygiejne er særligt klar hud. Hyppig rengøring og massage har brug for at holde din hud ren. God personlig hygiejne kan ikke kun fjerne kløe i huden, men også for at undgå infektioner.

Hvis du lider af kløende hud og nyresvigt, kan du prøve ovenstående metoder. Også gendanner nyrefunktion er nøglen til at lindre kløe. Nogle andre behandlinger kan være nyttige i dette aspekt. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Flere symptomer på nyresvigt, der er let overset


Flere symptomer på nyresvigt, der er let overset

Flere symptomer på nyresvigt, der er let overset

Som vi alle ved, nyresvigt fører til et fald i nyrefunktionen, men også for at få nogle komplikationer, der er let at overse, når fundet Mens sygdommen var meget alvorlige vanskeligheder behandling er også blevet mere. For at undgå en sådan situation i fremtiden vil vi introducere nogle af symptomerne på nyresvigt, der er let overset.

1. Lavt blodsukker

Når der lider af nyresvigt, vil der effektivt inaktiverer insulin, nogle patienter med symptomer på diabetes er hypoglykæmi.

2. Anæmi

Hos patienter med nyresvigt let have anæmi, nyresvigt reducere erythropoietin, vil patienter har hele kroppen træthed og andre symptomer på anæmi.

3. vendepunkt

Typisk, patienter med nyresvigt er mere tilbøjelige til brud, nyresvigt fører til et fald i aktiviteten af ​​vitamin D3, er patienten let brudt.

4. næseblod

hos patienter med nyresvigt ofte forekommer næseblod, nyresvigt medfører nedsætte blodets evne til at størkne, hvilket ofte forårsager blødning fra næsen.

5, hjertesvigt.

De fleste patienter med nyresvigt vil være varierende grader af hjertesvigt, toksiner og acidose hos patienten hæmmer evnen af ​​systoliske og diastoliske myocardiale celler, der forårsager hjertesvigt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Sådan behandler polycystisk nyresygdom kreatinin 3.24


Sådan behandler polycystisk nyresygdom kreatinin 3.24

Sådan behandler polycystisk nyresygdom kreatinin 3.24

Generelt folk ved, at de allerede har polycystisk nyresygdom og kreatinin 3,24, normalt af 40-50 år. Dette høje niveau indikerer, at de har alvorlige tab af nyrefunktion. I denne artikel, lad os tale om dette spørgsmål: "Hvad er behandling af polycystisk nyresygdom kreatinin 3.24"?

Før vi finde en passende behandling for denne tilstand nyresygdom, er vi nødt til at finde den præcise årsag til kreatinin 3.24 polycystisk pochek.Kak kender, det normale spektrum af serumkreatinin er omkring 0,5-1,2. når niveauet af kreatinin begynder at stige, er det vist, at 50% eller mere af nyrefunktionen beskadiges. Således den vigtigste årsag til kreatinin 3.24 polycystisk nyresygdom forbundet med alvorlig tab af nyrefunktion, på grund af øget renal cyster.

For at fundamentalt løse problemet, patienter med denne sygdom har for at finde en effektiv behandling til at standse den konstante stigning af renale cyster og reducere dem i størrelse over tid, gendanne beskadigede iboende nyreceller, og at genskabe den overordnede funktion af nyrerne. Når nyrerne fungerer, vil alt være bedre og bedre, vil høje kreatinin niveauer reducerer naturligt.

Hvis nogen du kender lider høje niveauer af kreatinin polycystisk nyresygdom, anbefales det at tage effektiv behandling. Her vil vi gerne introducere denne behandling, kendt som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, en specialist på et hospital i Shijiazhuang nefropati opfinde. Denne behandling er blevet anvendt klinisk til behandling af polycystisk nyresygdom har en god effekt. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

fredag den 30. oktober 2015

Hvordan man kan stoppe yderligere skader på nyrer af polycystisk nyresygdom?


Hvordan man kan stoppe yderligere skader på nyrer af polycystisk nyresygdom

Hvordan man kan stoppe yderligere skader på nyrer af polycystisk nyresygdom?

som vi alle ved, polycystisk nyresygdom er en arvelig nyresygdom, kan vi ikke ændre problemet gener. Men hvis der er en effektiv behandling kan indgives på et tidligt stadium, kan patienten tilstrækkelig forhindre yderligere skader på nyrer af polycystisk nyresygdom. Derfor bør patienter med polycystisk nyresygdom være rettidig og passende behandling.

Hvilken behandling tilgang til patienter med polycystisk nyresygdom?

Det er kendt, at cyster af polycystisk nyresygdom er mere og mere, så vil yderligere øge beskadigelse af nyrerne. Derfor bør passende behandling kunne komprimere og undertrykke disse cyster.
Vores hospital har Osmotherapy Micro-kinesisk medicin Osmotherapy Micro-kinesisk medicin kinesisk urte terapi er, kan forbedre blodcirkulationen, reducere cyster. Denne særbehandling i vores hospital, kan det aktive stof i præparatet trænge nyre læsioner, cirkulationen acceleration mikro karvæggen for at øge permeabiliteten af ​​cyste væggen er cystisk væske afkast flyde tilbage i blodet vil blive trukket tilbage fra kroppen med stofskifte blodcirkulationen. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. uanset hvor meget børste, hvor børsten, så stor mikro-Osmotherapy kinesisk medicin kan anvendes. Patienterne føler ikke nogen smerte.
Du skal vide, at god behandling er nøglen til behandling af polycystisk nyresygdom, som patienter med polycystisk nyresygdom kan få den fornødne behandling hurtigere, jo før du kan få det, at jo bedre chance helbrede.
Hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-89261083
E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru
WhatsApp: +86 15100189779

Symptomerne på nyresvigt i forskellige stadier


Symptomerne på nyresvigt i forskellige stadier

Symptomerne på nyresvigt i forskellige stadier

Når kronisk nyresvigt kom, kan patienter præsentere forskellige symptomer på forskellige stadier. De fleste af de symptomer på nyresvigt kan behandles gennem passende vestlige medicin, men nyreskader ikke kan helbredes, hvis du bare tage vestlig medicin. så patienterne vil tage dialyse eller nyretransplantation i fremtiden, kan fortsatte med at leve.
I den indledende fase af nyresvigt, skal patienterne ikke lider nogen symptomer, kan abnorm nyrefunktion kun påvises ved laboratorieundersøgelse i mild til moderat stadier af kronisk nyresvigt, hvis niveauet for urea kvælstof i blodet var høj, og der kan være nogle milde symptomer, kan patienter med kronisk nyresvigt nødt til at tisse mange gange i nat; terminal nyresygdom, vil toksiner i blodet fortsætter med at stige, hvilket gør patienterne fysisk svage, træthed og ufleksibel. Med en stigning i toksiner, patienter med kronisk nyresvigt er til stede muskler og nervøse symptomer, herunder muskeltrækninger, svaghed og muskelkramper, akupunktur har også smerter i arme og ben. På dette stadium, hvor højt blodtryk viste, nogle patienter med kronisk nyresvigt lider hjerne dysfunktion eller krampe. Desuden kan for mange giftstoffer i kroppen også påvirke det gastrointestinale system forårsager en dårlig appetit, mucositis i mundhulen, åndenød, kvalme, opkastning og andre symptomer.
Hvis du ønsker at behandle symptomerne på nyresvigt bør fjerne giftstoffer i kroppen, der er for teknikker kan bidrage til at håndtere det. Dialyse kan hjælpe med at fjerne toksiner og overskydende vand fra kroppen, og den terapeutiske virkning af en perfekt og indlysende, kan nogle af symptomerne på nyresvigt frigives. Men dialyse kan ikke forhindre faldet i nyrefunktionen. En anden måde at gøre nyrerne gøre deres arbejde i normal tilstand gennem reparere beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen. Kinesiske plantelægemidler kan hjælpe patienter med nyresvigt for at nå målet, mens det tager tid, og det er en funktion af kinesiske plantelægemidler. Selv om det er forholdsvis langsom, men de har den indlysende effekt af behandlingen, at kinesiske plantelægemidler hjælpe patienter redde nyrer.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-89261083
E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213

Hvad er polycystisk nyresygdom og hvordan kinesisk medicin til at behandle det?

Hvad er polycystisk nyresygdom og hvordan kinesisk medicin til at behandle det
Hvad er polycystisk nyresygdom og hvordan kinesisk medicin til at behandle det?

Som vi alle ved, polycystisk nyresygdom er en slags genetiske sygdomme i nyrer og vanskelige at helbrede. De fleste af de behandlinger af denne sygdom kan kun lindre symptomerne på denne sygdom, men kinesisk medicin kan bekæmpe sygdommen i opløbet.

Hvad er polycystisk nyresygdom?

Polycystisk nyresygdom er en genetisk lidelse karakteriseret ved væksten af ​​talrige cyster i nyrerne. Nyrerne er to orgel, hver på størrelse med en knytnæve, placeret i den øvre del af maven på bagsiden af ​​personen. nyrer kan foretage affald og giftstoffer fra blodet og væske til dannelse af urinen. De regulerer også mængder af visse vitale stoffer i kroppen. Når cyster dannes i nyrerne, er de fyldt med væske. cyster kan udvide dybt, så vil hæmme nyre og renal struktur, der skal erstattes, hvilket fører til et fald i nyrefunktion og nyresvigt.

Som kinesisk medicin til at helbrede polycystisk nyresygdom?

Micro-kinesisk medicin som en af ​​nyskabelserne i den traditionelle kinesiske medicin kan helbrede polycystisk nyresygdom.
1. For at kontrollere væksten af ​​cyster kan farmaceutiske ingredienser arbejder direkte på de berørte inhibering væskesekretion bobler, som hæmmer væksten af ​​boble epitelceller og reducere sekundære skader.
2. Til behandling af ekspanderede cyster Osmotherapy Micro-kinesisk medicin har en funktion ved at dilatere blodkar, forbedre blodgennemstrømningen, ændre trykforskellen mellem fluidet i blodkarrene omkring cyster og cystevæske, så kan gradvis tages væsken inden i kapslen i cirkulationen endelig fjerne fra kroppen i urinen.
3. Herudover under behandlingen, Osmotherapy Micro-kinesisk medicin opretholder visse næringsstoffer, såsom organiske syrer, vitaminer, etc. nyre reparation, således at det kan forhindre en forringelse af nyre- og intern genoprette beskadigede nyreceller.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-89261083
E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213

Hvad du nødt til at forstå hæmaturi polycystisk nyresygdom


Hvad du nødt til at forstå hæmaturi polycystisk nyresygdom

Hvad du nødt til at forstå hæmaturi polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en genetisk nyresygdom, dens resultater er en masse store og små cyster på nyrerne, med udvikling af en patologisk tilstand, patienter ofte har symptomer på hæmaturi. Her vil vi drøfte spørgsmålet om hæmaturi polycystisk nyresygdom.

Hæmaturi er et almindeligt symptom på polycystisk nyresygdom, og mere end halvdelen af ​​patienterne polycystisk nyresygdom har en situation. i perioder med kraftig blødning, kan det medføre nyrekolik, blodprop passerer ureter. hæmaturi polycystisk nyresygdom er ofte ledsaget af leukocytterne i urinen, proteinuri (1,0 g / dag eller mindre). hvis der er en infektion eller betændelse i nyrerne, vil hæmaturi forværres, vil der også være en betydelig Piura, rygsmerter og feber.

Hvad er farerne ved hæmaturi polycystisk nyresygdom?

Når der hæmaturi, er nyresygdom patienter polycystisk tilbøjelige til at have en infektion i maven, feber, ødem og nyrefunktion er faldet drastisk. hæmaturi grund polycystisk nyresygdom modtagelige for tilbagefald, patienter polycystisk nyresygdom let lider anæmi, fører det til blodplade- og koagulationsmekanismen skal reduceres. I alvorlige tilfælde kan dette føre til nyresvigt.

Hvad er behandling af polycystisk nyresygdom hæmaturi?

Der er flere grunde til hæmaturi det første er det nødvendigt at finde den præcise årsag og fjern det. Desuden bør patienter polycystisk nyresygdom stoppe arbejdet og slappe af. efter hæmaturi, polycystisk nyresygdom, opstår de fleste patienter infektion. det forværrer hæmaturi. Således er afgørende for infektion passende forebyggelse og behandling. Derefter mere effektiv behandling er at forbedre blodcirkulationen. Herbal kan lindre hæmaturi med gode resultater. naturlige vegetabilske aktive ingredienser vil tilvejebringe de nødvendige næringsstoffer til at reparere beskadigede væv og nyre forbedre nyrefunktionen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Sådan behandler polycystisk nyresygdom, og træthed


Sådan behandler polycystisk nyresygdom, og træthed

Sådan behandler polycystisk nyresygdom, og træthed

Nogle patienter har polycystisk nyresygdom ofte klager over træthed kan påvirke livskvaliteten. Her vil vi hjælpe folk med at lære mere om polycystisk nyresygdom og træthed, jeg håber, der kan hjælpe dem med at forbedre deres livskvalitet.

Polycystisk nyresygdom kan påvirke de røde blodlegemer, forårsager træthed så. Sunde nyrer kan hjælpe producere erythropoietin (EPO), er det for røde blodlegemer producerer et stof er vigtig. nyresygdom patienter polycystisk, kan væksten af ​​cyster komprimere omkring nyrevæv, vises symptomer på iskæmi og hypoksi og ikke at virke. efter nyrefunktion er nedsat, kan EPO secerneres, resulterer i erytrocytterne vil falde. røde blodlegemer, der er ansvarlige for at transportere oxygen til alle dele af kroppen. Nu kan kroppen ikke får nok ilt, patienter polycystisk nyresygdom træthed nemt.

Hvis en patient lider af træthed, bør han gå til hospitalet til undersøgelse, så tjek for anæmi. anæmi ikke blot kan føre til træthed, udover at medføre tab af appetit, kvalme, opkastning, hovedpine og andre symptomer, og alvorligt påvirker livskvaliteten. Generelt er den bedste behandling af kronisk anæmi, er sygdommen behandles.

Eksperter siger Nyre, nyresygdom patienter polycystisk med det vigtigste er at reducere cyste, reparere beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen. I dette tilfælde kan nyresygdom patienter polycystisk forhindre kronisk nyresvigt, hæmodialyse, og derefter en nyretransplantation. nyresygdom patienter polycystisk kan nyrefunktion er faldet, uden nogen tilsyneladende symptomer.

Således ved begyndelsen af ​​behandlingen er det meget vigtigt. Hvis nyrefunktionen bliver bedre, kan træthed polycystisk nyresygdom og andre symptomer effektivt at forbedre livskvaliteten kan forbedres. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Patienter med nedsat nyrefunktion, kan nyde godt af enhver dialyse


Patienter med nedsat nyrefunktion, kan nyde godt af enhver dialyse


"Hej, doktor. Jeg er træt af nyresvigt i en alder af 51, min læge anbefaler mig til dialyse. Jeg vil gerne vide, er det nødvendigt for mig? Dialyse er det eneste valg for patienten af ​​nyresvigt?" Hvis du har et spørgsmål, så spørg vores online- - en læge, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Men hvis du ikke ønsker at modtage dialyse, først du kan modtage dialyse på din lokale hjemmeside til dit liv fra fare. Og så kan du tage en systematisk behandling i tide, som kan hjælpe dig med at undgå dialyse.

Du ved, forskellige patienter har forskellige symptomer, så når du vælger en behandling, afhængig af brugerne. Vi vil bruge en række forskellige mikro-kinesisk medicin behandlinger for at reducere niveauet af kreatinin, selvfølgelig, på samme tid, kan din nyreskader inderste celler vil også blive renoveret og afskaffelse af kraften i dine egne nyrer forbedres.

Ifølge undersøgelsen, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de mest effektive måder, der kan hjælpe dig med at holde væk fra dialyse resten af ​​dit liv. I nyresygdom læge ved vi, at nyrepatienter virkelig brug for en masse lidelse, både fysisk og psykisk, især dig 50 år nu, og er nødt til at få et bedre liv. Og vi er klar, der hjælper dig med at gendanne de beskadigede nyrer, så du kan have en høj livskvalitet uden dialyse.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!

Behandling af patienter med nedsat nyrefunktion


Behandling af patienter med nedsat nyrefunktion

Behandling af patienter med nedsat nyrefunktion

Nedsat nyrefunktion er også kendt som nyresvigt, hvor nyrerne ikke kan fungere ordentligt filtrere blodet og fjerne affald fra kroppen. Tidlig aggressiv behandling kan forsinke eller endog forhindre forringelse af nyrefunktionen.

Årsagerne til behandling af nyresvigt

Styring af nyresvigt, kan den primære sygdom bidrage til at bremse eller styre sygdommen. Behandlingsmuligheder varierer afhængigt af årsagen. Men skaderne på nyrerne kan fortsætte, selv om de dybereliggende årsager, såsom diabetes er blevet kontrolleret forringelse.

Forvaltning af komplikationer af nyresvigt

Da nyrerne ikke fungerer godt, kan det forårsage forskellige komplikationer, såsom forhøjet blodtryk, anæmi, ødemer, knogler osv Denne forvaltning omfatter:

1, sænke kolesterol i blodet: hos patienter med nyresvigt oplever ofte høje niveauer af dårlige kolesterol, som kan øge risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

2, til medicin lindre anæmi Erythropoietin tilsætningsstoffer, undertiden med jern. Erythropoietin kan stimulere produktionen af ​​røde blodlegemer til at kontrollere anæmi. Dette kan hjælpe patienter lindre træthed og svaghed på grund af anæmi.

3, God mad, der styrker nyrerne: et godt måltid, der styrker nyrerne, spiller en meget vigtig rolle i behandlingen af ​​nyresvigt. Her kan du lære om nyre venlig kost på nyresvigt.

4, inddrivelse af nyreskader, forbedre nyrefunktionen.

For at fuldende behandlingen af ​​nedsat nyrefunktion, det vigtigste mål med behandlingen er at genoprette nyreskader, øget nyrefunktion. Brug Micro-kinesisk medicin Osmotherapy til behandling af nyresvigt. Vi kan få bedre resultater. Det kan genoprette kroppens selvhelende systemet, stimulere selvstændig regenererende nyrevæv skader og forbedre nyrefunktionen terapi.

Disse fælles behandlingsmuligheder for nyresvigt. Ifølge individuelle forhold, er forskellig behandling anbefales for dig.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue). Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!

Terapi Fuld bade: alternativ behandling af CKD


Terapi Fuld bade: alternativ behandling af CKD

Terapi Fuld bade: alternativ behandling af CKD

Terapi Fuld bade er en vigtig del i traditionel kinesisk medicin. Dette er en naturlig og effektiv behandlingsmulighed udenfor og vidunderligt for behandling af patienter med kronisk nyresygdom (CKD).

Ved kronisk nyresygdom kan beskadigede nyrer ikke producerer toksiner og overskydende væske fra kroppen.

Høje niveauer af toksiner, såsom hævelse og væske kan forårsage højt blodtryk, hjertesygdomme, og mange andre symptomer.

Med udviklingen af ​​nyrerne, huden er vigtige ekskretionsorganerne, der fjerner væske og toksiner. På den anden side, huden mod solen absorbere eksterne næringsstoffer såsom vitamin D.

Ved fysiologiske funktioner i huden, fuldstændig helbredelse bade, som vist, den magiske virkning af kronisk nyresygdom.

Når patienter med kronisk nyresygdom hjælp terapeutisk fuld bad, kan varmt vand åbne din egen sved. Nogle toksiner vil producere sved fra kroppen gennem svedkirtlerne. Dette er effektivt til at afhjælpe nogle af de komplikationer af kronisk nyresygdom som kløe, ødem og metabolisk acidose.

Derudover kan narkotika ind i effektive del for at åbne dem. De kan udvide blodkarrene og forbedre cirkulation og blodgennemstrømning til nyrerne. Således kan det bremse på grund af renal iskæmi og hypoxi renal fibrose. Endnu vigtigere er, kan en række lægemidler mudderbade gendanne beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen og giver et væld af materiale.

Kontraindikationer omfatter:

Herbal allergi

hudsår

hypertension

Alvorlig hjertesygdom

Fordi terapeutiske bade har sine kontraindikationer, er der behov for dig at konsultere en læge, hvis du kan gøre det. Terapeutisk bade CKD er en naturlig terapi, hvilket er en vigtig tilføjelse til behandlingen af ​​patienten.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!

Urte behandling af CKD - ​​Astragalus


Urte behandling af CKD - ​​Astragalus

Urte behandling af CKD - ​​Astragalus

Astragalus er en traditionel kinesisk naturmedicin. Nogle undersøgelser tyder på, at lægemidlet kan spille en vigtig rolle i at forsinke udviklingen af ​​kronisk nyresygdom.

Kinesisk urtemedicin har en beskyttende virkning på nyrerne. De kan reducere proteinuri og forbedre dyslipidæmi. Samtidig er de i stand til at hæmme inflammation i nyrerne, og ved at hæmme overproduktion af TGF korrekt immunsystem.

Effekt i behandling CRF vises astrogalos inkluderer:

For at reducere proteinuria

I CKD i de fleste tilfælde, er det forbundet med proteinuri. Proteinuri er ikke kun et varemærke betydelig skade på nyrerne, men også som et bidrag til patologi nyreskade. Astragalus kan reducere proteinuri ved at hæmme inflammation i nyrerne.

Reduktion af dyslipidæmi

Lipidlidelser kan forbedre CKD nyreskader. Astragalus kan ikke blot forbedre ødem og proteinuri nedenfor, men også kan reducere det samlede serumcholesterol, triglycerider, low density lipoprotein og meget lav densitet lipoprotein.

Regulering af immunsystemet

Astragalus kan regulere immunsystemet hos mennesker med CKD positiv effekt. Denne kraft er aktiviteten af ​​naturlige dræberceller, og reducerer produktionen af ​​andre cytokiner, såsom IL-1, IL-6 og IL8

Den beskyttende virkning af nyreskade

Astragalus bremse virkningerne af bremse udviklingen af ​​renal interstitiel fibrose. Således kan det forsinke progression af CKD.

Vanddrivende effekt

Diuretika kan være effektive i behandlingen af ​​blod volumenekspansion, men var ikke i stand til at undgå de negative konsekvenser er utallige. Astragalus effektivt at forbedre retention af natrium og vand. Dette er nyttigt for at forbedre hjerte og nyrefunktion hos patienter med CKD.

Nogle urter kan være farlige for helbredet, hvis de ikke er i en vis mængde af brug. Derfor bør patienter med kronisk nyresygdom ikke tage stoffet uden licens tilfældig læge.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!

Hvad symptomer er kronisk nyresygdom


Hvad symptomer er kronisk nyresygdom

Hvad symptomer er kronisk nyresygdom

Kronisk nyresygdom - nyreskader eller reduktion af deres funktioner i 3 måneder eller mere. Kronisk nyresygdom er forårsaget af skader på nyrerne. Normale, raske nyrer fjernes fra blodet for affaldsstoffer og overskydende vand, som i form af urin udskilles. Nyrerne er også involveret i kontrollen af ​​blodtryk og dannelsen af ​​røde blodlegemer (RBC). Ved kronisk nyresygdom, er nyrefunktionen forringes, så de kan ikke fjerne toksiner fra blodet som sunde nyrer. Sygdommen inddeles i fem faser, som varierer i taktik patienten og risikoen for at udvikle slutstadiet nyresvigt og hjerte-kar-komplikationer.

Vi ved alle, at kronisk nyresygdom er ikke let at behandle, uden rettidig behandling, sygdommen ofte fører til den sidste periode.

For det første, føler sig ofte træt, træthed, svimmelhed, hovedpine, og fordi disse symptomer er mere almindelige, ofte overset, de fleste ikke ved, at disse symptomer tidlige symptomer på kronisk nyresygdom.

For det andet, står bleg eller gul. Anæmi resulterer i forbedring af en teint, og vil således ikke være signifikant "kontrast" for en kort tid, har tendens til at blive ignoreret.

For det tredje, vedvarende hævelse eller ødem er karakteristisk for nyresygdom, ødem, og kan ikke forklare den kronisk nyresygdom, men hvis det fortsætter, er sandsynligvis blevet udviklet i den tidlige fase af uræmi.

Fjerde, forhøjet blodtryk. Fordi nyrefunktionen er nedsat, vil kroppen være udseendet af vand og natrium Også på dette tidspunkt nyrerne udskiller stoffer øge blodtrykket. Således i begyndelsen af ​​patienter med kronisk nyresygdom have varierende grader af hypertension.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Sådan behandler anæmi hos mennesker med kronisk nyresygdom


Sådan behandler anæmi hos mennesker med kronisk nyresygdom


I de fleste tilfælde vil anæmi ikke forekomme indtil udviklingen af ​​kronisk nyresygdom i tredje fase, og i nogle tilfælde anæmi opstår tidligt, kan folk ikke engang tage deres sygdom. Hvorfor anæmi og kronisk nyresygdom har et tæt forhold? om der er en terapi til behandling af patienter med kronisk renal anæmi? Det følgende vil beskrive i detaljer.

Hvorfor patienter med kronisk nyresygdom er let at lide af blodmangel?

Vores nyrer kan ikke kun filtrere affald og overskydende væske og toksiner kan også fremhæve visse hormoner såsom erythropoietin, er det bruges til at stimulere kroppen til at producere røde blodlegemer. Imidlertid vil antallet af røde blodlegemer reduceres, når en stor del af nyrefunktionen beskadiges, nogle røde blodlegemer i blodet lækager. som et resultat, når anæmi forekommer, vil kroppen være alvorligt mangler i de røde blodlegemer.

Dialyse kan behandle anæmi?

Desværre er svaret nej. Dialyse er normalt bruges til folk med terminal nyresygdom, men det kan kun erstatte en del af filtrering funktion af nyrerne af patientens, kan funktionen af ​​udskillelse ikke erstatte så dialyse kan hjælpe dem til at behandle anæmi. til behandling af blodmangel, kan nogle læger ordinere medicin til at hjælpe med at stimulere produktionen af ​​røde blodlegemer. Samtidig skal disse patienter også tilsættes jern, er det et vigtigt materiale erythrocytter. Nogle produkter, såsom datoer, abrikoser, appelsiner, tjørn, tomater, græskar, bitter salat, sort svamp, etc., kan fremme tilsætning af jern.

Stadig er der andre måder at hjælpe med at behandle anæmi patienter, der har kronisk nyresygdom?

Der findes andre metoder såsom urter kan hjælpe. hvordan Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, hvis du ønsker at vide mere, eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083


WhatsApp: +86 15100189779

Sådan behandler disse cyster af polycystisk nyresygdom


Sådan behandler disse cyster af polycystisk nyresygdom

Sådan behandler disse cyster af polycystisk nyresygdom

Hvordan kan vi vide, at disse cyster af polycystisk nyresygdom vil blive mere og mere, uden rettidig behandling, vil de undertrykker de renale celler og beskadige nyrerne.

Sådan behandler disse cyster af polycystisk nyresygdom?

Først må vi rydde giftstoffer i blodet til at gøre et godt miljø til reparation af beskadigede nyre celler. Vi skal rydde makromolekyler toksiner, toksin gennemsnitlige toksin molekyler og makromolekyler sammen. Efter at vi er nødt til at beskytte og genoprette nyreceller fra yderligere skader. Her bruger vi Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, kan det hjælpe patienten polycystisk nyresygdom, er det godt at beskytte dine nyrer.

Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin behandler polycystisk nyresygdom?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en innovativ kinesisk urtemedicin, der anvendes eksternt. Dette er en sikker behandling uden bivirkninger for patienterne. Denne terapi kæmning er næsten alle former indtages oralt og ekstern anvendelse af naturmedicin var moden til at reparere det beskadigede nyrefunktion, som ikke kun er en overtrædelse af nekrotisk.

Disse overfladeaktive Osmotherapy mikro-kinesisk medicin kan forbedre cirkulationen af ​​blodkar og afbøde cyster og kapselvæggen, og derved øge permeabiliteten af ​​kapslen og kapselvæggen til at inhibere sekretion af cellerne. Således kan disse cyster nyre blive reduceret til en lille størrelse. Endvidere kan denne behandling også hæmme væksten af ​​disse cyster. Således efter at have taget denne medicin, cyster i nyrerne kan blive helbredt uden at give yderligere skader nyre.

Du ved, at for meget eller for store cyster kan hæmme de renale celler og beskadige nyrerne, så som patient polycystisk nyresygdom, bør du tage omgående handling for at forhindre yderligere skader på grund af en cyste.

Hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Sådan behandler polycystisk nyresygdom


Sådan behandler polycystisk nyresygdom

Sådan behandler polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en medfødt nyresygdom, som den måde arv af polycystisk nyresygdom bestemmer muligheden for relativt store genetiske generationer, hvis en af ​​forældrene har polycystisk nyresygdom, deres børn har en risiko på 50%, der vil lide af polycystisk nyresygdom. hvis begge forældre har polycystisk nyresygdom, deres børn har en 75 procent risiko for, at vil lide af polycystisk nyresygdom.

Da nyrerne af nyresygdom patienter polycystisk har en masse cyster og væksten af ​​cyster gradvist steget med alderen, synes at være lændesmerter og smerter nyre, polycystisk nyresygdom hos patienter med lændesmerter er den mest smertefulde. hvis du ønsker at lindre rygsmerter, må vi først kende årsagen til dannelsen af ​​cyster. endotelceller udskiller meget flydende cyste, en cyste vil gradvist stige over tid, at stigningen i renale cyster strække konvolutten, så forårsager lænden ubehag, såsom: rygsmerter, taljen op, osv

Således at fremme staten bør undgå cyster, og formindsker antallet af cyster. vores hospital har en mikro-kinesisk medicin Osmotherapy Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en speciel behandling i vores hospital, det aktive stof i lægemidlet kan trænge ind i nyre læsioner, fremskynde cirkulation væg mikro-kar, for at øge permeabiliteten af ​​cyste væggen er cystisk væske vil flyde tilbage returnere blod, der skal trækkes tilbage fra kroppen med stofskifte blodcirkulationen. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. uanset hvor meget børste, hvor børsten, så stor mikro-Osmotherapy kinesisk medicin kan anvendes. Patienterne føler ikke nogen smerte.

Patienter polycystisk nyresygdom, som hovedregel bør holde varmen, undgå kulde, fordi kulden gør sygdommen værre, fordi der i livet er det nødvendigt at forebygge forkølelse og til at opretholde en god stemning.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvordan til at behandle søvnløshed på grund af nyresvigt


Hvordan til at behandle søvnløshed på grund af nyresvigt

Hvordan til at behandle søvnløshed på grund af nyresvigt

Med nedgangen i nyrefunktion, vil patienter med nyresvigt lider flere symptomer. de mest almindelige er søvnløshed. fald i kvaliteten af ​​søvn påvirker ikke kun resten af ​​patienten.

Det vil påvirke liv og arbejde af patienter, endnu vigtigere, hvis patienten har symptomer på søvnløshed, så det vil være vanskeligt at kontrollere nyresygdom. på grund af smerter, patienter med nyresvigt ønsker at kende de årsager og behandlingsmuligheder for søvnløshed.

Årsager til søvnløshed patienter med nyresvigt:

Nedsat nyrefunktion kan resultere i en stigning i metaboliske affald, disse toksiner forårsage skade på nervesystemet, vil patienten føler svimmelhed, hovedpine, søvnløshed og andre symptomer. Desuden patienter frygter for deres sygdom og smerte, ofte vedrører, er det også årsagen til søvnløshed patienter.

Behandling af søvnløshed på grund af nyresvigt:

For det første skal patienterne overholde en god måde at leve på, en bevægelse, såsom gåture, tai chi og yoga og andre blide bevægelser, disse er egnet til patienter med nyresvigt, vil trafikken bidrage til at regulere humør, befordrende at sove. Patienterne også nødt til at opretholde en god stemning, slappe deres sind. Der er en nem kost, fordi krydret mad stimulerer endokrine dårlige, som også påvirker søvn.

Men hvis vi ønsker at helbrede søvnløshed i princippet, for at finde måder at genoprette nyrefunktionen, forbedre livskvaliteten. Så den bedste måde at mikro-kinesisk medicin Osmotherapy vores hospital Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, restaurering af nedsat nyrefunktion, formålet med inddrivelse den oprindelige struktur i nyren. blot forbedrer nyrefunktionen, kan patienten sove godt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Tre manifestationer af de tidlige symptomer på kronisk nefritis


Tre manifestationer af de tidlige symptomer på kronisk nefritis

Tre manifestationer af de tidlige symptomer på kronisk nefritis

Kronisk nefritis, også kaldet kronisk glomerulonephritis, en nyrebetændelse. I modsætning til andre nefritis inflammation, autoimmune sygdom er nephritis. kronisk nefritis er immunrespons og inflammatorisk i kroppen til at danne forskellige antistof kombinerer forskellige immunkomplekser i forskellige dele af fyr nyre forårsager nyreskade.

Fremkomsten af ​​kronisk nefritis er ofte ledsaget af en række symptomer, i denne artikel vil vi indføre tre manifestationer af kronisk nefritis i begyndelsen, i håb om at hjælpe patienter rettidig diagnose af deres tilstand, undgå forsinkelse behandling.

En af de tidlige symptomer på kronisk nefritis:

Hævelse af øjenlåg

Hævelse af øjenlåg er en af ​​de tidligste symptomer på kronisk nefritis patienter, primært som følge af skader på nyrefunktionen og regulering af vand udskillelse blev beskadiget, hvilket resulterer i en vandmasse og natrium forøges, hævelse opstår. Generel hævelse optrådte første gang i den løse væv i kroppen, derfor et symptom på øjenlågsødem er den mest almindelige. hovedtrækkene i ødem af øjenlågene i morgen er den mest indlysende, efter bevægelsen, hævelse forsvinder.

For det andet, et tidligt symptom på kronisk nefritis: hæmaturi

hæmaturi er et almindeligt symptom på kronisk nephritis, det er delt op i to slags hæmaturi, brutto hæmaturi og mikroskopisk hæmaturi. microhematuria er normalt i de røde blodlegemer under mikroskopet, mere end 3; brutto hæmaturi ses med det blotte øje hæmaturi, kronisk nefritis patienter bør modtage regelmæssige urinanalyse, bekymrer sig om hans tilstand.

3. Stigningen i urinen skum

Nogle patienter kan finde kronisk nefritis stigning urin skum, disse skum væsentligt mindre bobler og boblen ville ikke gå for lang tid. Dette viser, at protein i urinen, hvis skum urin symptomer er til stede i lang tid, patienterne bør straks til hospitalet til observation.

Disse tre vigtigste tidlige symptomer på kronisk nefritis, hvis patienterne har disse symptomer, bør tage rettidig behandling, tidlig behandling kan forhindre en forværring af sygdommen kronisk nefritis, for at forhindre forekomsten af ​​nyresvigt og uræmi.

Hvis du vil vide mere,

og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvordan man kan forbedre 18% af nyrerne polycystisk nyresygdom?


Hvordan man kan forbedre 18% af nyrerne polycystisk nyresygdom

Hvordan man kan forbedre 18% af nyrerne polycystisk nyresygdom?

Hvordan man kan forbedre 18% af nyrerne polycystisk nyresygdom? til denne opgave, giver vi en detaljeret analyse er som følger. kan du kontakte vores læge online og få en gratis og professionel støtte.

Det betyder 18% af polycystisk nyrefunktion?

Diagnosen viste, at patienterne var allerede i 4. stadium af kronisk nyresygdom, og en alvorlig nedgang i nyrefunktionen. på dette tidspunkt, kan nyrerne ikke fungerer normalt, den fulde gennemførelse af sin normale funktion. hvis der ikke er en effektiv behandling for patienter med nyresygdom udvikler patienter end-stage nyresygdom tage ændringer kræver dialyse eller en nyretransplantation for at opretholde livet.

Hvordan man kan forbedre funktionen af ​​18% af polycystisk nyresygdom?

I Kina har kendt nyrespecialister udviklet effektive retsmidler, for at bidrage til at nå dette mål. Denne mulighed er kendt som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin. adskiller sig fra de forskellige konventionelle oral medicin eller kirurgisk behandling Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en ekstern anvendelse af kinesisk urtemedicin, har nogen skadelig indvirkning på den menneskelige krop. ved hjælp af moderne udstyr til omvendt osmose, kan den aktive farmaceutiske bestanddel nå nyreskader, spiller en rolle, effektivt behandler nyresygdom. hvis der var 18% af nyrerne polycystisk nyre Osmotherapy Micro-kinesisk medicin vil beskytte resterende nyrefunktion, og kan forhindre yderligere udvidelse af renale cyster, reducere størrelsen af ​​cyste, til at reparere beskadigede nyrer, at inddrive den overordnede struktur i nyrerne. over tid, vil nyrefunktion forbedres betydeligt.

Jeg håber, at denne artikel vil hjælpe dig, hvis du ønsker at vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Når kreatinin patient polycystisk nyresygdom vil stige til 4,7, hvordan skal vi gøre?


Når kreatinin patient polycystisk nyresygdom vil stige til 4,7, hvordan skal vi gøre

Når kreatinin patient polycystisk nyresygdom vil stige til 4,7, hvordan skal vi gøre?

Når kreatinin patient polycystisk nyresygdom vil stige til 4,7, hvordan skal vi gøre? vigtigst at få tidlig behandling. med henblik på at forebygge yderligere forværring af situationen og det høje niveau af kreatinin. nedenfor er vores forslag til din reference.

Creatinin 4.7 polycystisk nyresygdom, det er hvad du mener?

Som det er kendt, kan niveauet af kreatinin indikerer der afspejler nyrefunktionen er god eller dårlig. Normal serumkreatinin er 0,5-1,2, når stigende kreatinin, var ca. 50% eller mere af nyrefunktionen påvirket.

Således når kreatinin hos patienter polycystisk nyresygdom er steget til 4,7, nyrefunktionen er allerede blevet alvorligt beskadiget. generelt patienterne nyresygdom i denne sag, har staten af ​​sygdommen været en 3-nyresygdom.

Årsagen til polycystisk nyresygdom kreatinin 4.7

Vi fandt, at den vigtigste grund af høj kreatinin er en alvorlig nyreskade. Hvorfor nyrer blev beskadiget. Faktisk er den mest grundlæggende årsag er stigningen i cyste. Store cyster kan hæmme det omgivende væv, hvilket fører til et fald i nyrefunktion.

Sådan behandler de grundlæggende årsager til kreatinin 4.7 polycystisk nyresygdom?

For at fundamentalt løse problemet med nyrerne, bør patienterne søge rettidig og effektiv behandling til at hæmme væksten af ​​renale cyster, og for at beskytte den resterende nyrefunktion, reducere størrelsen af ​​cyste, reparere beskadigede celler og væv i nyrerne, således gradvis genoprette nyrefunktion.

Kun i dette tilfælde, som et symptom på højt kreatinin niveauer naturligt vil forsvinde, patienter kan leve et normalt liv. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er egnet til patienter med kronisk nyresygdom


Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er egnet til patienter med kronisk nyresygdom

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er egnet til patienter med kronisk nyresygdom

Kender du denne terapi til behandling af nyresygdom, der har en indlysende effekt. Ikke så mange bivirkninger. Den kan anvendes til børn, unge, og selv ældre mennesker, ja, selv om der er nogle mennesker stadig ikke kan bruge det. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores INTERNET læge.

Hvad er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en innovativ metode til behandling af traditionel kinesisk medicin, og reparere beskadigede nyrer og gendanne nyrefunktionen. Den adskiller sig fra konventionelle topisk behandling og. På klinisk anvendelse af denne terapi har vist sig at være sikker, praktisk og effektiv.

Desuden kan det være i en sæson, i enhver brug af vejret, så du ikke tager hensyn til miljømæssige faktorer. Desuden kan det let absorberes. Undersøgelser har vist, at 65% af disse ingredienser kan nå direkte nyreskader. Således kan vi hurtigt og effektivt at behandle sygdommen. Desuden er denne lokal behandling, så han kan helbrede sygdommen uden yderligere skade på nyrerne.

Hvilken slags person bør ikke tage denne medicin?

Hvis patienter er allergisk over for græs, terapi er ikke til rådighed for dem. Og for folk, der ikke har den mængde urin, stiller lægen ikke råde dem til at tage denne medicin.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt!

torsdag den 29. oktober 2015

Diabetisk nefropati fører til lav hæmoglobin


Diabetisk nefropati fører til lav hæmoglobin

Diabetisk nefropati fører til lav hæmoglobin
Diabetisk nefropati immunoglobulin aflejring i nyrerne, hvorved inflammation.
Dette fører til mange symptomer på nyresygdom, såsom hypertension, urin og ødem. Sig mig, please, diabetisk nefropati er lav hæmoglobin? Online læge kan hjælpe dig!
Hvilke faktorer fører til lav hæmoglobin hos patienter med diabetisk nefropati?
Hæmoglobin er det protein, der transporterer ilt røde blodlegemer. Når hæmoglobin aftager, hvilket kan føre til anæmi. Det har anæmi, kan du føle træthed, svimmelhed, åndenød og så videre. For patienter med diabetisk nefropati, anæmi er fælles. Fordi de beskadigede nyrer ikke kan producere nok erythropoietin stimulerer knoglemarven til at producere røde blodlegemer. Hertil kommer, at ophobning af affald og giftstoffer påvirker også levetiden af ​​røde blodlegemer. Røde blodlegemer er reduceret, lave hæmoglobinniveauer.
Behandling af lav hæmoglobin
Den sædvanlige behandling af lav hæmoglobin er at tage jerntilskud og erythropoietin. Du kan også spise fødevarer med højt jern, såsom bønner, tofu, mørkegrønne bladgrøntsager, men undgå for meget. Mens de kan forbedre anæmi, kan de ikke gælder for din diabetisk nefropati.
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en alternativ metode til behandling af diabetisk nefropati. I denne terapi lavement terapi, kan terapeutiske bade og moxibustion vaske dine nyrer. Og for at sikre et rent miljø for dine nyrer til at reparere sig selv. Derefter nogle momentum kinesisk medicin kan trænge den beskadigede nyre, anti-inflammatorisk, anti-koagulation, nedbrydning af ekstracellulær matrix og blodkarrene til at udvide. Ved denne behandling, Deres nyrefunktion forbedret, og anæmi forsvinder, resultatet er forbedret hæmoglobinniveauer.
Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt

Hvordan til behandling af kronisk nyresygdom og diabetisk nefropati i den fase 4


Hvordan til behandling af kronisk nyresygdom og diabetisk nefropati i den fase 4

Hvordan til behandling af kronisk nyresygdom og diabetisk nefropati i den fase 4? Diabetisk nefropati er en alvorlig komplikation af diabetes. Hvis du udvikler i fase 4 CKD-patienter er parate til at starte dialyse. Generelt oplevede patienter med diabetes begynder dialyse hurtigere end dem, der ikke har diabetes, på grund af sin vanskelige forhold. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores online læge. Det er gratis!
For det første må vi forstå årsagerne til diabetisk nefropati, som er den vigtigste årsag til kronisk nyresygdom, men også den førende dødsårsag af kardiovaskulære sygdomme. Karakteristik af sygdommen omfatter høj filtrering, høj perfusion, højt tryk. Dette skyldes ændringer i den normale glomeruli, og derefter gennemføre ændringen i nyretubuli. Forsukring og toksiner lipid udfældes i nyrerne, hvilket resulterer i inflammation og blod og iltmangel, som følge af fibrose af nyrerne. Den bedste behandling for diabetisk nefropati nødt til at stoppe for at forebygge yderligere forringelse, og på dette grundlag, at maksimere nyttiggørelse af visse typer nyrefunktion. Således er det muligt at undgå dialyse eller nyretransplantation.
Diabetisk nefropati kan føre til skader på glomerulære kapillærer. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en metode til behandling af patienter med diabetisk nefropati, og fjerde faser af CKD.
Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt

Hvordan man behandler en patient med diabetisk nefropati


Hvordan man behandler en patient med diabetisk nefropati

Hvordan man behandler en patient med diabetisk nefropati
"Hej, doktor. Min mand er en patient med diabetisk nefropati, led han kløe over hele kroppen. Hvad er grunden, og hvordan man kan overvinde det? "Hvis du har spørgsmål, kan du spørge vores online læge. Det er gratis. Vores læger vil give dig professionel rådgivning.
Hvordan man behandler en patient med diabetisk nefropati?
I nyrerne er der mange små blodkar, også kendt som glomerulus, som er ansvarlige for rengøring af blod. Når blodtilførslen til nyrerne, glomeruli foretage affald, toksiner og overskydende væske og nyttige stoffer kan forblive i blodet. Høje niveauer af blodsukker, kan dog forhindre systemet, at skader glomeruli. Hvis effektivt at kontrollere de tidlige stadier, kan patienter med held undgå nyresygdom. Hvis ikke, kan patienten have nyresvigt i sidste ende. Derefter begyndte patienten dialyse.
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er meget vigtigt. For det første kan det hjælpe patienten til at genoprette normale blodcirkulation, øger blodgennemstrømningen til nyrerne, stimulerer nyrerne til at fjerne affald og giftstoffer. For det andet kan det beskytte nyrerne eller andre organer mod yderligere skader. Endelig hente de beskadigede nyre og celler i bugspytkirtlen. På grund af dens mange fordele, fordi flere og flere patienter med diabetisk nefropati stoppet dialyse. Jeg håber, at du kan få inddrivelse af mikro-kinesisk medicin Osmotherapy.
Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, blev sendt til vores mail asya.yue@mail.ru eller tilføje min VK (Asya Yue) og WhatsApp 8618203204121. Vores eksperter vil give dig professionel rådgivning så hurtigt som muligt