torsdag den 31. december 2015

Stamceller til behandling af patienter med kronisk nyresygdom i Kina


Stamceller til behandling af patienter med kronisk nyresygdom i Kina

Stamceller til behandling af patienter med kronisk nyresygdom i Kina

Kronisk nyresygdom er kendt som "lydløs dræber", der udvikler sig langsomt, men truer patientens liv, når han udvikler sig i den sidste fase af nyresygdom. I sidste ende, skal patienter gennemgå dialyse eller en nyretransplantation for at forlænge levetiden. I Kina, anvender vi den nyeste behandling, kaldet cellulær terapi.

Fælles medicin til patienter med nyresygdom.

For patienter med kronisk nyresygdom, nedsat nyrer mister mere eller mindre funktioner. På grund af nedsat nyrefunktion, ofte patienter, der lider af forskellige sygdomme, såsom hypertension, diabetes, ødem, kløe, blod i urinen, og så videre. At kontrollere disse symptomer vestlige medicin såsom diuretika, steroider, immunosuppressant, etc. vil normalt blive anvendt. Men så snart disse lægemidler standse eller reducere dosis af lægemidlet, kan symptomerne vender tilbage. Desuden er disse stoffer også forårsage en række bivirkninger.

Karakteriseret behandling til patienter med nyresygdom.

På hospitalet nefropati Shijiazhuang, Kina, bruger vi stamceller til behandling af en række sygdomme i nyrerne. Celleterapi er også kendt som stamcelletransplantation, som kan erstatte beskadigede eller nekrotiske celler gennem differentiering og nye unge celler. Når disse celler injiceres i en patient, stamceller kan differentiere til celler af nyre og renal iboende parenkymceller at erstatte beskadigede eller nekrotiske celler og nyrevæv. Da stamcelletransplantation viser en indlysende effekt på reparation og restaurering af renal celle funktion. I forbindelse med dårlig nyrefunktion kan også opnå forbedret nyrefunktion normalt.

Ikke desto mindre er det velkendt, at det interne miljø i kroppen af ​​patienter med nyresygdom bør være i uorden. Således før stamceller er meget vigtigt at forbedre det indre miljø. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan være det bedste valg. Dette vil ikke kun hjælpe med at fjerne overskydende affald og giftstoffer, men kan også hjælpe med at reparere beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen fra roden. På nuværende tidspunkt, i kombination med stamcelletransplantation, behandlingseffekten vil blive forbedret meget.

Gennem sammenligning, jeg tror du har en klar forståelse og gøre en god beslutning. Vi håber flere og flere patienter med nyresygdom kan have gavn af behandlingen. For at finde ud af mere information, så skriv til os på Asya.yue@mail.ru og vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

Sådan behandler hydronefrose i nyreinsufficiens


Sådan behandler hydronefrose i nyreinsufficiens

Sådan behandler hydronefrose i nyreinsufficiens

Hydronefrose er den medicinske betegnelse for hævelse af nyrerne. Dette sker, når urin ikke kan løbe fra nyren til blæren. Sådan behandler nyre tumorer naturligt? Du kan finde svar i denne artikel. Eller kontakt vores ONLINE læge.

Behandlingsmuligheder hydronefrose

Behandling af hydronefrose bør baseres på årsagerne. Fælles faktorer, såsom nyresten, alle kan forårsage urinretention output på blæren blokering af urinvejene og nyre cyster.

Desuden vil behandlingen variere fra person til person, da de kan have forskellige symptomer, såsom mavesmerter, kvalme og opkastning, hyppig vandladning, proteinuri, hæmaturi, feber, osv

I dette tilfælde, behandling hydronefrose omfatte følgende aspekter:

● Drugs. Antibiotika kan ordineres af en læge til behandling af infektioner, som kan forekomme i nyre tumor. Men du skal være forsigtig på doseringen for at forhindre bivirkninger.

● Drain. Hvis din tilstand er forårsaget af blokering af ureter, kan følgende procedurer skal udføres.

- Fra ureter stent (rør, der gør det muligt for ureter at dræne ind i blæren).

- Fra nefrostomi. Kan tillade blokeret urin at dræne gennem ryggen.

● naturlægemidler.

Jeg anbefaler, at du bruger de traditionelle kinesiske urter. De skal udvide blodkarrene, bekæmpe betændelse og nedbrydning af den ekstracellulære matrix, den stiger diurese og dumping. Naturlægemidler såsom Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, medicineret bad og fodbad er et godt valg.

Du kan sende dig vores Asya.yue@mail.ru mail eller efterlade en besked nedenfor. Vores online læge vil svare dig så hurtigt som muligt.

Hydronefrose er ikke en sygdom i nyrerne, men et symptom på det underliggende problem. Test for at finde den sande årsag er det første skridt i behandlingen af ​​nyresygdom fra roden. Eventuelle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!

Foot Bath for kronisk nyresygdom


Foot Bath for kronisk nyresygdom

Foot Bath for kronisk nyresygdom

Kronisk nyresygdom er ikke let at overvinde, så mange værktøjer anvendes sammen til at styre patienter med nyresygdom. Fodbad er et af de ældste midler, der anvendes til at bekæmpe en lang række sygdomme, herunder nyresygdom. For nyre patienter, der tager en fodbad på en regelmæssig basis, kan de finde forskellen mellem deres generelle sundhed.

Hvad er fodbad?

Ifølge teorien om traditionel kinesisk medicin, benet længst væk fra hjertet og dets vægt er tung og dårlig cirkulation vil sandsynligvis blive vist her. Derudover har hvert organ har et tilsvarende punkt i sålen. Foot Bath er blot en terapi, som kan forbedre blodcirkulationen i benene til at sprede i hele kroppen. Endvidere kan det stimulere akupunkturpunkter at stimulere patientens sygdomstilstand.

De sundhedsmæssige fordele ved bade for patienter med kronisk nyresygdom

1. Forbedring af blodcirkulationen: fodbad er effektiv til at øge blodcirkulationen i hele kroppen. Med virkningen af ​​varmt vand og urte medicin, at disse medikamenter effektive ingredienser vil trænge ind i kroppen spille sin funktion.

2. Reducer trykket: Disse lægemidler kan hjælpe med at udvide blodkarrene og regulerer væske og natrium balance, så patienterne kan bruge nogle medicin til at sænke forhøjet blodtryk, hvilket er et almindeligt symptom på kronisk nyresygdom.

3. Øg evne immune: På grund af ophobning af affald og giftstoffer og bivirkninger af visse medikamenter, patienter med kronisk nyresygdom, som regel med en høj risiko for infektion. Evnen til at øge immunitet kan gøre patienterne får mere energi til at beskæftige sig med disse problemer.

Selv fodbad er en vigtig del af behandlingen for patienter med kronisk nyresygdom, kan ikke alle patienter med nyresygdom bruge det. Hvis du har en blødning ben, hudproblemer, alvorlig hjertesygdom og så videre, bør du konsultere en online læge i detaljer.

Mail: Asya.yue@mail.ru

VK: ID AsyaYue.

Hvor længe en person kan leve med høj kreatinin 6.99


Hvor længe en person kan leve med høj kreatinin 6.99

Hvor længe en person kan leve med høj kreatinin 6.99

I klinikken kan mange betingelser give og øge niveauet af serumkreatinin men høj kreatinin 6.99 mere tilbøjelige til at forårsage alvorlige skader på nyrerne. Når nyrerne ikke fungerer korrekt, skal patienterne behandles retfærdigt i deres liv. Det vil sige, hvor mange dage, de kan leve med kreatinin 6.99?

Renale ekskretionsorganerne, så affald, toksiner og overskydende væske og elektrolytbalance, vedligeholdelse syre-base, der regulerer blodtrykket, og så videre. Ren og stabilt indre miljø kan sikre normal blodcirkulation og beskytter forskellige organer mod skader. Når nyrerne er beskadiget, mere og mere affald og giftstoffer ophobes i blodet, sammen med mange symptomer og komplikationer.

Kreatinin er en metabolisk affaldsprodukt under muskelsammentrækning. Normalt nyrerne er ansvarlige for afskaffelse af kreatinin. Når nyrerne er beskadiget alvorligt, vil mere creatinin ophobes i kroppen og i stigning serum kreatinin niveau. Oftest vil kreatinin ikke stige, hvis mere end 50% af nyrefunktionen er tabt.

Faktisk kreatinin selv er ikke giftigt, men det blev ledsaget af komplikationer kan true patienternes liv. For eksempel, metabolisk acidose, høje niveauer af kalium, lungeødem, hjertesvigt og så videre, er farlige, fordi de kan forårsage død, hvis ukontrolleret effektivt.

Den forventede levetid for patienterne varierer fra person til person på grund af forskellige sygdomme, behandlingsmulighed kost og livsstil. Derfor er nogle mennesker med høj kreatinin 6.99 ophold på dette stadie i lang tid, mens andre vil udvikle end-stage nyresygdom hurtigt. I denne henseende, det vigtigste er at tage skridt til at forlænge deres tjeneste på en rettidig og effektiv.

Hvis du ønsker at vide, hvordan man kan udvide levetiden, kan du efterlade en besked herunder eller konsultere ONLINE læge eller mail Asya.yue@mail.ru.

Sund kost til high kreatinin 5.36


Sund kost til high kreatinin 5.36

Sund kost til high kreatinin 5.36

Et højt kreatinin indikerer nyre 5.36 blev beskadiget alvorligt. I dette tilfælde kan den rigtige kost plan medvirke til at reducere det høje niveau af kreatinin. Derfor bør patienterne være opmærksomme på ændringer i deres spisevaner sammen med deres ændringer i sygdomstilstanden.

1. Følg en kost plan lavt natrium

Overdreven natrium indtagelse kan forårsage blodet til at koncentrere sig, så kreatinin 5,36 vil fortsætte med at vokse. Desuden, hvis patienter har hævelse og højt blodtryk, en kost høj i natrium forværre tilstanden af ​​patienten og forårsage yderligere skade på nyrerne. Planlæg en kost lavt natrium kræver patienter til at tage i 2000 ~ 3000 mg natrium hver dag.

2. Spis mere frugt og grønt

Som forklaret af nogle nephrologists, kan en vegetarisk kost at forsinke progression af nyresygdom og forbedre livskvaliteten for patienter. Således bør patienter med forhøjet kreatinin 5.36 vælger flere grøntsager og frugter at spise. Her vil vi gerne understrege, at patienterne ikke skal røre deres indtag af fosfor, eller vegetabilsk kalium-holdige eller frugt, hvis niveauet af kalium og fosfor i blodet er højere end normalt.

3. Tag den rigtige mængde af protein

Protein er en Power er ansvarlig for at opbygge og styrke kroppen, men hvis patienterne spiser ekstra protein, vil det øge byrden på nyrerne. Derfor bør patienterne spise den rigtige mængde af protein og sørg for, at mindst halvdelen af ​​deres protein indtag kommer fra høj kvalitet protein.

4. Vælg de rigtige drinks

I vores daglige liv, er der mange former for drikkevarer. Korrekte drikke kan hjælpe patienterne håndtere problemer og komplikationer af nyrerne, mens de forkerte drikkevarer kan forværre patientens tilstand af lungesygdom. Således skal patienterne vælge den rigtige drink til kontrol af deres helbredsproblemer.

Mens en sund kost plan kan hjælpe med at kontrollere højt kreatinin 5.36, er det ikke nær nok til at reducere den, og den effektive beskyttelse af nyrepatienter. Hvis du har spørgsmål til denne diæt eller høje kreatinin niveauer, kan du sende på vores mail Asya.yue@mail.ru. Eller under for at forlade.

Hvor meget vand bør drikke per dag for patienter med creatinin 3.1


Hvor meget vand bør drikke per dag for patienter med creatinin 3.1

Hvor meget vand bør drikke per dag for patienter med creatinin 3.1

Høj kreatinin 3.1, vil sandsynligvis være på grund af alvorlige nyreskader. Når nyrerne ikke er i stand til at filtrere blodet ordentligt, skal patienterne overvåge deres vandforbrug. Hvor meget vand bør tages med kreatinin 3.1?

Lider du af det samme problem? Hvis ja, kan du konsultere online læge chat til at få et svar. Derudover kan du følge mig at finde svaret selv følgende indhold.

Mængden af ​​vandforbruget bør afhænge af sygdomsstatus for patienterne. Hvis patienterne fortsat at urinere normalt, kan de drikke vand så meget som den almindelige befolkning. Således kan de drikker cirka 2000 ~ 2500 ml.

I visse andre tilfælde, høje niveauer af kreatinin 3.1 ledsaget af et fald i urinproduktion, højt blodtryk eller hævelse, så patienterne nødt til at overvåge deres indtag af væsketæt. Som regel skal de overvåge deres urin på den foregående dag, og det daglige forbrug af 500 ml væske, plus den mængde urin dagen før. Forbrug af ekstra væske vil forværre højt blodtryk og hævelse.

Af ovenstående indhold, kan du bestemme, hvor meget væske, det er sikkert at drikke med højt creatininniveauer og nyresvigt. Ud over at kontrollere din væskeindtag, bør patienterne tage nogle behandlinger til at vende deres nyreskader og øge mængden af ​​kreatinin udskillelse.

Nyre kost og korrekt medicinering kan hjælpe effektivt styre høje niveauer af kreatinin, fordi de kan bidrage til at reducere produktionen og øge mængden af ​​kreatinin udskillelse af kreatinin. Mens nyrerne kan fjerne toksiner fra kroppen, vil et højt niveau af kreatinin gradvist falde.

Hvis du er interesseret i kinesisk medicin eller udstedelse af en nyre, kan du efterlade en besked herunder eller email Asya.yue@mail.ru. Vi er glade for at hjælpe.

Hvad kan nyresvigt gøre, hvis de ikke kan betale for dialyse eller transplantation?


Hvad kan nyresvigt gøre, hvis de ikke kan betale for dialyse eller transplantation

Hvad kan nyresvigt gøre, hvis de ikke kan betale for dialyse eller transplantation?

Som vi alle ved, dialyse eller en nyretransplantation er de mest almindelige måder at behandle nyresvigt, men de har brug for en masse penge, så patienterne kan få nyresvigt, hvis de ikke kan betale for dem? Er der et alternativ dialysebehandling, der kan hjælpe mennesker lever bedre?

Til dette spørgsmål må svaret være ja, der er en række kinesiske behandlingsmetoder, der kan erstatte dialyse og nyretransplantation. Blandt dem, Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er den mest berømte, til at samarbejde med en fodbad, bad kinesisk medicin og andre unikke behandlingsmetoder, kan det løse problemerne ved roden af ​​nyrerne.

Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til at løse nyresygdom ved roden?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​innovation af traditionel kinesisk medicin urter, det har til formål at forbedre nyrefunktionen og nyre for at løse problemet i opløbet. Det har fire funktioner, som primært anti-inflammatorisk, anti-trombose, antikoagulerende, og en stigning i blodkarrene. For disse fire funktioner, kan denne behandling gendanne beskadiget væv og til at beskytte den nyrevæv fra yderligere skade, således til forbedring af nyrefunktion og nyre til at løse problemet.

Hvad kan nyresvigt gøre, hvis de ikke kan betale for dialyse eller transplantation?

Ud fra ovenstående kan vi kender svaret, det vil sige, med hjælp fra andre alternative behandlingsformer og kinesiske behandlingsformer såsom Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​de bedste alternativ behandling.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Nyresvigt med kreatinin på 6,5, ikke ønsker at acceptere, at dialyse bør gøre?


Nyresvigt med kreatinin på 6,5, ikke ønsker at acceptere, at dialyse bør gøre

Nyresvigt med kreatinin på 6,5, ikke ønsker at acceptere, at dialyse bør gøre?

Nyresvigt med kreatinin på 6,5, ikke ønsker at acceptere, at dialyse bør gøre? Faktisk kan de fleste patienter med nedsat nyrefunktion tage dialyse, før en nyretransplantation, denne behandling er virkelig hjælpe folk til at leve bedre. Men på grund af nogle årsager, der er nogle mennesker ikke ønsker at acceptere det.

Er der nogen alternative behandlinger for dialyse?

Nyretransplantation som en behandling, der Mauger hjælpe folk undgå dialyse, men det kan tage lang tid at finde en aftalt nyre. Endvidere kan ikke alle patienter tager det på grund af alvorlig hjertesygdom, forhøjet blodtryk og nogle andre grunde.

Faktisk er en nyretransplantation er ikke den eneste måde at erstatte dialyse, kinesisk medicin, såsom Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, fodbad, moxibustion terapi, kan intervallet af behandlingen også være et alternativ til dialyse. Med disse behandlinger, kan folk, der er på et tidligt tidspunkt har en chance for at vende sygdommen, mens det for mennesker, der er i et fremskredent stadium, er det vanskeligt at vende sygdommen, men de kan have en høj livskvalitet uden dialyse.

I klinikken, kreatinin 6,5 i trin 4 nyresygdom, og for folk i denne situation, de kan leve bedre og længere ved hjælp af kinesisk medicin.

Forskellige mennesker har forskellige sygdomstilstande, så lægerne vil arrangere en række forskellige urter og et udvalg af behandlinger for dem. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Nyresvigt med 41% nyrefunktion, kan dialyse undgås?


Nyresvigt med 41% nyrefunktion, kan dialyse undgås

Nyresvigt med 41% nyrefunktion, kan dialyse undgås?

Som vi alle ved, dialyse, som en af ​​de mest almindelige måder at lindre symptomerne på nyreinsufficiens, men også bringe nogle bivirkninger. Men nu, er folk i stigende grad bekymret for kvaliteten af ​​livet, så de er på udkig efter andre behandlingsformer, der er sikrere og mere effektiv.

Er der måder, der kan hjælpe patienterne undgå dialyse nyresvigt?

For at være ærlig, i fortiden, nyretransplantation er den eneste måde, der kan erstatte dialyse. Men nu, med udviklingen af ​​teknologi, eksperter har opfundet en række behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin, der kan hjælpe patienter undgå dialyse nyresvigt ved at forbedre nyrefunktionen. Men patienten skal tage denne behandling, før deres nyrer svigter helt går.

Kan en patient med 41% af nyrefunktionen for at undgå dialyse?

I virkeligheden, når vævet er renal nekrose, kan de ikke gendannes. Det er sådan de nyre vævsnekrose, kan de ikke fjernes ved rettidig behandling.

For patienter med 41% af nyrefunktionen, selv om deres nyrer blev beskadiget, men ikke helt, så de stadig har en chance, som kan forbedre nyrefunktionen, for at genoprette beskadigede væv og for at beskytte den resterende væv fra yderligere skader.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Dialysepatienter med kreatinin niveau 9, er det alvorligt?


Dialysepatienter med kreatinin niveau 9, er det alvorligt

Dialysepatienter med kreatinin niveau 9, er det alvorligt?

Som vi alle ved, dialyse er en af ​​de mest almindelige måder, der kan reducere det høje niveau af kreatinin hos patienter med nedsat nyrefunktion. Og niveauet af kreatinin i størstedelen af ​​patienterne vil reducere efter en dialyse patient, hvis kreatinin niveauer kan reduceres ved dialyse, bør de være opmærksomme på det.

Hvorfor dialyse kan reducere højt kreatinin niveau?

Du ved, en nyrefunktion, kan det output affald og giftstoffer fra blodet. Men efter nyrerne er blevet beskadiget, vil disse giftstoffer ophobes i blodet. Dialyse kan gøre arbejdsemnet nyre, så kan udsende dette affald, herunder yderligere kreatinin fra blodet.

Hvad hvis kreatinin niveau kan nedsættes ved dialyse?

Hvis høje niveauer af kreatinin kan reduceres ved dialyse, hvilket indikerer, at dialyse er ikke egnet til patienten, så det skal henvende sig til andre alternative behandlinger.

På nuværende tidspunkt, bortset fra dialyse, er der mange former for terapi kan være at reducere det høje niveau for kreatinin. Nyretransplantation er den mest effektive behandling, dog samt dialyse, er det heller ikke egnet til alle patienter med nyresvigt.

Så Osmotherapy Micro kinesisk medicin som en af ​​de nyskabelser i traditionel kinesisk urtemedicin kommer rigtigt ved denne behandling, patienter med nyresvigt kan ikke kun mindske den høje kreatinin, men kan også få en chance for at reducere tiden for dialyse endda slippe af med det.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Nyresvigt med kreatinin på 6,8 for at undgå dialyse?


Nyresvigt med kreatinin på 6,8 for at undgå dialyse

Nyresvigt med kreatinin på 6,8 for at undgå dialyse?

I klinikken, kreatinin på 6,8, er denne tilstand i 4. nyresygdom, uden god ledelse vil vokse i 5. trin i en kort tid, har folk til at tage dialyse, er en af ​​de mest almindelige metoder, der kan lindre symptomer resulterende nyresygdom. Således for folk, der er på dette tidspunkt, de har brug for at tage skridt til at forhindre dialyse, hvor nyresvigt patienter med kreatinin på 6,8 for at undgå dialyse?

Som vi nævnte i starten, var folk med en kreatinin på 6,8 i 4. fase af nyresygdom og deres nyrer beskadiget alvorligt, så bede dem om at skride til handling med det samme for at forhindre, at den yderligere skade.

Hvordan man undgår dialyse til patienter med nyresvigt med en kreatinin på 6,8?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​innovation af traditionel kinesisk medicin, har en bemærkelsesværdig effekt i behandlingen af ​​nyresygdom. Dette kan forbedre nyrefunktionen, for at genoprette beskadigede væv og til at beskytte de resterende nyrevævet mod yderligere skader. når nyrefunktionen er forbedret, kan disse symptomer som følge af nyresygdom, såsom højt kreatinin vende tilbage til normal gradvist.

For en patient med nyresygdom med en kreatinin på 6,8, Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​de bedste metoder til behandling, der kan hjælpe dem med at undgå dialyse ved at forbedre nyrefunktionen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvordan man kan reducere kreatinin niveauet 7,1 i nyresvigt?


Hvordan man kan reducere kreatinin niveauet 7,1 i nyresvigt

Hvordan man kan reducere kreatinin niveauet 7,1 i nyresvigt?

Hvordan man kan reducere kreatinin niveauet 7,1 i nyresvigt? Høj kreatinin er en af ​​de almindelige symptomer på nyresygdom, og er et resultat af nyresygdom, så hvis du ønsker at reducere det, skal du lave nyresygdom.

Creatinin 7.1, hvad det betyder for en patient med nyresygdom?

Et højt kreatinin indikerer, at nyrerne er blevet beskadiget alvorligt. Creatinin 7,1 højere end det normale niveau, men nu staten allerede i 4. stadium af nyresygdom. Uden god ledelse vil udvikle sig i det 5. etape er den sidste fase af nyresygdom, så patienterne nødt til at tage handling nu for at forhindre sygdommen er værre.

Hvordan man kan reducere kreatinin 7.1 i nyresvigt?

Først skal du nødt til at udvikle en kost plan, der kan beskytte nyrerne fra yderligere skader. Så er du nødt til at tage en systematisk behandling, der er afgørende for at reducere de høje niveauer af kreatinin og helbrede nyresygdom.

Top Seven CTM terapi er en række behandlinger, der er baseret på traditionel kinesisk medicin og er rettet mod behandling af nyresygdom i opløbet. Hver af dem har sin egen funktion i behandlingen af ​​nyresygdomme, så lægerne vil arrangere en række behandlinger for patienter nyresygdom.

Med disse behandlinger, høj kreatinin niveauer og andre symptomer som følge af nyresygdom vil gradvist forsvinde.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Sådan gendannes funktionen af ​​nyrerne, hvor kun 15%


Sådan gendannes funktionen af ​​nyrerne, hvor kun 15%

Sådan gendannes funktionen af ​​nyrerne, hvor kun 15%

Nyrefunktion refererer til den tilstand af nyrerne eller hvor godt det virker. I vores dagligdag, kan mange sygdomme eller tilstande, føre til et fald i nyrefunktionen, diabetes, hypertension, visse medikamenter og så videre. Når nyrefunktionen er afhængig alvorligt, og kun 15% tilbage, bør patienterne forberede dialyse eller nyretransplantation. I dette tilfælde, at reparation af beskadigede nyrer genoprette nyrefunktion er nødvendig, hvis de skal undgå dialyse og nyretransplantation. Nå da, hvordan du gendanner funktionen af ​​nyrerne, da kun 15% tilbage?

Nyren tjener os som et filter. I den normale tilstand, er blodet filtreret af glomeruli, og derefter, renal tubulus tager at absorbere forsyning filtreret glomeruli. I samarbejde med dem, der er urin endelig dannet, og affald udledes med succes. Når glomeruli og renale tubuli er ikke fungerer ordentligt, er reduceret nyrefunktion. Som et resultat, kan urinen ikke dannes som regel, og bruger også ophobes i blodet. Under disse betingelser, kun når skaden til glomeruli og nyretubuli restaurerede kan gendannes nyrefunktion.

I øjeblikket er der ingen behandling, der kan genskabe nekrotiske væv af nyrerne, således at ikke alle ikke-fungerende nyrevæv kan gendannes til arbejde. Men i virkeligheden er der nogle kinesiske medicin, der har vist sig at være i stand til at genoprette de sårede nyre inderste celler. Desuden er disse effektive ingredienser i kinesisk medicin har funktioner vasodilation, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning. Med disse funktioner, kan kinesisk medicin aktiveres af de beskadigede nyreceller og hjælpe dem til at fungere igen. Således kan nyrefunktionen stærkt forbedret.

For patienter med 15% af nyrefunktionen, kan de få forskellige virkninger af behandling med mikro-kinesisk medicin Osmotherapy. Hvis du er en patient med nyresvigt og ønsker at vide, hvad du kan forvente med denne behandling, kan du efterlade en besked til litianyuan2015@yandex.com eller kontakt os ved at udfylde nedenstående formular.

Tlf: + 86-311-86954186

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779

Ligesom dialysepatienter med nyreinsufficiens


Ligesom dialysepatienter med nyreinsufficiens

Ligesom dialysepatienter med nyreinsufficiens

Ikke alle med nyresvigt behov dialyse, og først derefter, når nyrefunktionen er mindre end 15%, eller hvis der er alvorlige symptomer forårsaget af nyresvigt som muskelkramper, kvalme eller opkastning, åndenød, hans læge vil foreslå lab test og derefter beslutte om det bliver nødt til at starte dialyse.

Hvad er dialyse?

Dialysebehandling af livet-support som en kunstig nyre for folk med nyresvigt. Normal nyre har evnen til at filtrere affald fra blodet, yderligere vand for at holde væske- og elektrolytbalancen. Nyrerne også opretholde syre-base balance og regulere blodtrykket. Men når det meste af nyren blev beskadiget, kan nyrerne ikke fungere effektivt. I denne tilstand, du har brug for behandling for at udskifte defekte nyrefunktion. Generelt patienter med nyresvigt valgte dialyse.

Der er to hovedtyper af dialyse, hæmodialyse og peritonealdialyse.

Hæmodialyse

Hæmodialyse er den mest almindelige terapeutiske mål for nyresvigt. Hæmodialyse bruger en speciel type filter til filtrering af blodet. I denne proces fjerner filteret affald og overskydende vand fra blodet, men det holder den resterende del af mineraler såsom kalium og natrium. Som regel kan du blive behandlet tre gange om ugen. Og hver gang vil koste dig tre til fem timer eller mere.

Peritonealdialyse

Peritoneal dialyse under anvendelse af en semipermeabel membran som peritoneum, at gøre en forbindelse med dialysat gennem bughulen af ​​patienter til at fungere ved hjælp af tyngdekraften. Der er således en forskel i koncentration mellem de to sider af bughinden. Efter bughulen, er dialysatet konstant forandring. I den proces, metaboliske produkter og giftige stoffer, der udsendes din krop og justere vand og elektrolytbalancen. Sammenlignet med hæmodialyse, du bedre at gøre peritonealdialyse, hvis du er over 70 år, fordi det er vanskeligt at opretholde deres liv med hæmodialyse.

Det er meget vigtigt at vide, hvilken type dialyse for dig. Fordi hæmodialyse og peritonealdialyse har fordele og ulemper. Du skal være opmærksom på sine kontraindikationer henholdsvis før gør dialyse. Hvis du gør dialyse, kan du ikke stoppe det, hvis betingelsen af ​​din sygdom ikke er bedre eller du forberede en nyretransplantation.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779

Hvilken behandling kan reducere højt kreatinin undtagen dialyse?


Hvilken behandling kan reducere højt kreatinin undtagen dialyse

Hvilken behandling kan reducere højt kreatinin undtagen dialyse?

I klinikken, kreatinin 758 er betydeligt højere end normalt niveau. Generelt for en patient med så høje niveauer af kreatinin læge kan anbefale dem til dialyse. Men du ved, at dialyse er ikke det eneste valg for denne del af patienten, der er nogle andre behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin urt kan reducere det høje niveau af kreatinin i en mere naturlig og effektiv måde.

Den bedst kendte alternative behandlinger Top Seven terapi er ikke den eneste behandling er en serie af behandling bestod af syv forskellige behandlinger, som hver har en god effekt i behandlingen af ​​nyresvigt, samarbejder med hinanden, kan de anvende til at forbedre nyrefunktionen til en vis grad af beskyttelse celler nyrer fra yderligere skader og reparere beskadigede dem.

Hvad er de behandlinger for Top Seven?

Syv behandlinger vi har nævnt ovenfor, refererer til en varm komprimere terapi, bad terapi, moxibustion terapi, Oral kinesisk medicin terapi, fodbad behandlingen, terapiforløb, lavement terapi.

Hvilke procedurer bør anvendes patient?

Som vi alle ved, at patienten har en anden række symptomer og komplikationer, og disse behandlinger har også deres egne karakteristika i behandlingen af ​​nyresygdomme, så lægen under behandlingen arrangerer en anden behandling til patienten. Hvis du ønsker at vide, hvilken behandling der er bedst for dig, kan du sende os detaljerne via e-mail, efter at have analyseret vores læge vil svare dig så hurtigt som muligt.

Hvis du ønsker at vide mere information om vores top syv behandling eller ønsker at behandle nyresvigt uden dialyse, kan du konsultere vores læge på WhatsApp / Viber straks, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vores e-mail: litianyuan2015@yandex.com

Tlf: + 86-311-86954186

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779

Kan bankerne hjælpe nyrerne


Kan bankerne hjælpe nyrerne

Kan bankerne hjælpe nyrerne

Apropos banker, ved vi alle, at det er en traditionel kinesisk metode til at forårsage en delvis overbelastning, og det har været praktiseret i tusinder af år til at behandle sygdom og smerte. I dag, ville flere og flere patienter med nyresygdom gerne vide dette spørgsmål kan hjælpe nyre cupping?

Svaret er ja. Faktisk kunne beskadigede nyrer være forårsaget af mange sygdomme, såsom forhøjet blodtryk, diabetes, infektion, og så videre. Uanset om årsagen, kan de ikke føre til iskæmi og hypoxi. Efter nyrerne ikke kan få nok blod og ilt, beskadigede nyrer bly. Derfor er det vigtigt at forbedre iskæmi og hypoxi. Heldigvis kan bankerne hjælpe nyresygdom, eller patienter med nyresvigt for at forbedre nyrefunktionen og lindre nogle symptomer ved hjælp af følgende metoder:

1. Fremme blodcirkulationen i hele kroppen

I øvrigt udluftning, vil det frembringe et undertryk i koppen, hvilket gør flangeplader solidt fastgjort til hudoverfladen.

Dette pres trækker nerver, muskler, blodkar og subkutane glandulær, reaktion af endokrine system og nerver. Det kan regulere funktionen af ​​vasomotoriske og permeabilitet af blodkar til at forbedre blodcirkulationen i hele kroppen.

2. Fjern de giftstoffer i kroppen

Undertrykket holder en meget kraftig sugekraft, der gør sved porer er helt åbne. For at gøre dette, er funktionen af ​​svedkirtlerne og sebaceous kirtel stimuleres og styrkes, og aldrende hudceller, hvilket gør toksiner og affaldsprodukter fjernes hurtigt. Således kan tilstrækkelig ilt nå op til vores krop, og patienterne vil føle sig bedre liv for denne metode.

Hertil kommer, en systemisk behandling kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan være din bedste muligheder. Dette gælder nyresygdom uden kirurgi, smerte eller bivirkninger. Medicin behandling kan hjælpe udvide blodkarrene, forbedre blodcirkulationen, anti-inflammation, antikoagulation, nedbrydende ekstracellulære matrix og så videre.

Hvis du ønsker at forbedre din nyrefunktion naturligt, kan du sende dine testrapporter til vores mail asya.yue@mail.ru, eller ringe til hotline 8631186954186. Du kan modtage vores svar inden for 48 timer.

Kinesiske urter til at genoprette nyrefunktion hos patienter med nedsat nyrefunktion


Kinesiske urter til at genoprette nyrefunktion hos patienter med nedsat nyrefunktion

Kinesiske urter til at genoprette nyrefunktion hos patienter med nedsat nyrefunktion

Traditionel kinesisk medicin (TCM) har en historie på 5000 år, der er almindeligt anvendt til behandling af en lang række sygdomme og lindre symptomerne. I øjeblikket har kinesiske urter vist sig effektiv fremgangsmåde til behandling af kronisk nyresygdom. Forskellige urter viser en anden naturlige evne i forvaltningen af ​​nyresygdom.

Som vi alle ved, kronisk nyresygdom er en "lydløs dræber". Behandling spiller en vigtig rolle i behandlingen af ​​nyresygdom. Faktisk traditionel kinesisk medicin ikke kun fokuserer på skader på nyrer, men også når den indre balance i kroppen. Jeg vil vise forskellige måder TCM at genoprette nyrefunktionen til din reference. Hvis du ønsker at få en individuel behandlingsplan, er du velkommen til at kontakte vores ONLINE læge eller bare sende os en e-mail Asya.yue@mail.ru.

Kinesiske plantelægemidler - en oral medicin suppe

- Rabarber vist sig effektiv i kampen mod nyresygdom, som kan hjælpe forlænge levetiden af ​​nyresygdom. Desuden kan kombinationen af ​​Angelica rod beskytter mod nyre tilbagegang og forbedre iltning af blodet, hvilket kan lægge et solidt fundament for inddrivelse af nyrefunktionen.

- Meykan blanding er hans indfødte kinesisk patent medicin, som kan udvide blodkarrene og regulere kroppens indre miljø. Ingredienserne i medicinen kan hjælpe med at reducere blodtrykket og til at styrke immunforsvaret.

Kinesiske urter (eksternt program)

- Terapeutiske bade er en naturlig terapi, hvor damp eller direkte kar vil være de oplagte funktioner i behandlingen af ​​sygdomme i kredsløbssygdomme eller ved kogning eller opvarmning anden kinesisk urtemedicin. Dette kan hjælpe med at fjerne overskydende affald og giftstoffer ved at øge urinproduktion, og fremme sveden.

- Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en terapi til udvortes brug TCM og betydelige terapeutiske virkninger. Dens funktion er at vasodilatation, øge blodcirkulationen, anti-inflammation, antikoagulation, nedbrydning ekstracellulære matrix. Hvis du er interesseret i kinesisk medicin, er forbundet med os!

Sådan behandler polycystisk nyresygdom i 30 år


Sådan behandler polycystisk nyresygdom i 30 år

Sådan behandler polycystisk nyresygdom i 30 år

Polycystisk nyresygdom er en arvelig nyresygdom. Typisk patienter udvikler symptomer for 30 år. Derefter patienterne ønsker at vide, hvordan man behandler polycystisk nyresygdom i 30 år.

Polycystisk nyresygdom i 30 år.

Det er en genetisk nyresygdom forårsager cyster pose væske udvikle sig i nyrerne. Som tiden går, bliver renale cyster mere og mere. Hvis nyrecyste mere end 3 eller 4 cm, vil patienterne have nogle af de symptomer og komplikationer, såsom forhøjet blodtryk og rygsmerter. For at løse disse problemer, skal patienterne være parat til at håndtere deres polycystisk nyresygdom.

Sådan at nå dette mål? Af ovenstående analyse, at nøglen til hele behandlingen reducere cyster i nyrerne og beskytte de resterende nyrefunktion stoffer. For at opnå dette, er disse patienter foreslået at prøve den næste behandling.

Micro-kinesisk medicin varm komprimere terapi er en behandling, der er almindeligt anvendt til behandling af polycystisk nyresygdom. Som en terapi arbejde?

På den ene side kan dette være med til at øge permeabiliteten af ​​cystisk væske sekretion og forhindre posen, således at en gradvis nedsættelse af cyster i nyrerne. På den anden side, kan denne behandling normalisere blodcirkulationen i hele kroppen og øge blodgennemstrømningen til nyrerne. Endelig iboende genvinding af nyreceller opnået gradvist. Under denne behandling plan, kan patienterne føler, at deres symptomer er lettet fra roden.

Desuden bør patienterne også følge en sund kost og livsstil. De kan hjælpe med at styre de komplikationer af polycystisk nyresygdom og bremse udviklingen af ​​PKD. Alle er baseret på naturlige produkter, levende vaner og naturlægemidler.

Hvis du ikke har modtaget behandling, kan du efterlade en besked herunder eller email asya.yue@mail.ru.

Substitutionsbehandling for dialysepatienter med høj kreatinin


Substitutionsbehandling for dialysepatienter med høj kreatinin

Substitutionsbehandling for dialysepatienter med høj kreatinin

En patient en høj kreatinin, sagde han, at han havde været i dialyse i 3 år, nu er det ikke ønsker at tage i dialyse, ønsker at tage substitutionsbehandling, der kan reducere højt kreatinin og behandle syge nyrer.

Faktisk er mange patienter med forhøjet kreatinin have sådan en tanke, for selv om dialyse kan hjælpe patienter med forhøjet kreatinin fjerne giftstoffer og affald fra kroppen til at lindre tilstanden af ​​sygdommen, at lette smerten og reducere den høje kreatinin, men dette er blot en midlertidig effekt, kan dialyse ikke til behandling af nyresygdom og langsigtet dialyse vil forårsage nye komplikationer og skader nyrerne, så patienterne ikke ønsker høj kreatinin Dialyse tage mere og ønsker at finde en erstatning terapi.

Hvad substitutionsterapi kan ændre dialyse?

Som vi alle ved, at en god substitutionsterapi bør være til behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Vores hospital har terapien er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Når nyrerne restaureret og kan arbejde normalt, så patienterne ikke behøver at tage dialyse. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Niveauet af kreatinin går op til 805, er der nogen måde kan reducere den?


Niveauet af kreatinin går op til 805, er der nogen måde kan reducere den

Niveauet af kreatinin går op til 805, er der nogen måde kan reducere den?

Faktisk kreatinin 805 er relativt højt for en patient med nyresygdom, det tilhører nyresygdom i slutstadiet.

Typisk er dialyse anbefales for patientens kreatinin 805, for at reducere de høje niveauer af kreatinin. Men som læge ønsker jeg ikke at se patienten i smerte dialyse, så jeg anbefaler dem Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, som er en ny effektiv metode til behandling af nyresygdom.

Hvad Osmotherapy Micro-kinesisk medicin?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en kombination af kinesiske urter og avanceret medicinsk udstyr-osmometer. Denne behandling af urter, der forskellige urter bruges, og det er i høj grad baseret på patientens sygdomstilstand.

Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin for at reducere det høje niveau af kreatinin?

Du ved, at høje niveauer af kreatinin som følge af lav nyrefunktion, der er, hvis vi kan forbedre niveauet af nyrefunktion i nogle mener en høj kreatinin niveau vil falde gradvist.

Denne behandling har fire grundlæggende funktioner, der kan reparere beskadigede celler og beskytte resterende nyrevæv fra yderligere skader dermed nyrefunktionen kan forbedres gradvist. Da funktionen af ​​nyrerne øges kreatinin niveau reduceres.

For patienter med nyresygdom kreatinin 805, hvis de kan få denne behandling i tide, kan de få en chance for at leve et liv uden dialyse eller nyretransplantation.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Som dialyse hjælper patienter med nyresvigt?


Som dialyse hjælper patienter med nyresvigt

Som dialyse hjælper patienter med nyresvigt?

Som dialyse hjælper patienter med nyresvigt? Dialysebehandling betragtes som en livreddende nyresvigt patient, er det altid anbefales til patienter med fremskreden nyresygdom. Dialyse kan gøre en del af arbejdet i nyrerne, så kan forlænge patientens liv til en vis grad.

Hvad er dialyse?

Dialyse er en livsopretholdende behandling, der benytter en speciel maskine til at filtrere skadelige affald, ekstra salt og væske fra blodet. Dette gendanner blodet til normale, sunde balance. Dialyse erstatter mange vigtige funktioner i nyrerne.

Kan dialyse for at behandle nyresvigt?

Selvom dialyse kan ændre nyrerne til at gøre arbejdet, så hjælpe patienten af ​​nyresvigt få et bedre liv, men det kan ikke beskytte den tilbageværende nyre, og kan ikke reparere de beskadigede nyrer, så det kan ikke helbrede nyresvigt.

Hvilken behandling kan være et alternativ til dialysebehandling?

I fortiden, nyretransplantation er det eneste alternativ til dialyse. Men i øjeblikket er der mange behandlinger, der er baseret på traditionel kinesisk medicin kan træde i stedet for dialyse behandling af nyresygdom. Desuden har de en bedre virkning end dialyse.

Kinesisk medicin, såsom Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​de bedste effektive behandling. Han samarbejdede med nogen anden behandling, det kan hjælpe patienter nyresygdom med let nedsat nyrefunktion får chancen for at leve som en normal person; for patienter med serøs skader på nyrer, kan de også leve uden dialyse eller en nyretransplantation.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvad terapi kan reducere det høje niveau af kreatinin til normale niveauer


Hvad terapi kan reducere det høje niveau af kreatinin til normale niveauer

Hvad terapi kan reducere det høje niveau af kreatinin til normale niveauer

Hvad er creatinin, hvilket betyder en høj grad af kreatinin, som ulemper er på et højt niveau af kreatinin? Hvad terapi kan reducere det høje niveau af kreatinin til normale niveauer? Lad os tage et kig på artiklen.

Creatinin, i almindelighed, er en blod kreatinin, kan creatin i blodet viser tydeligt funktionen af ​​nyrerne, fordi GFR faldt til 30%, hvilket betyder, at nyrerne allerede har haft alvorlig skade. På dette tidspunkt, kreatinin, først set at stige, og høj kreatinin vil forårsage mange symptomer, såsom hævelse, forhøjet blodtryk, kvalme, opkastning, træthed, og så videre. Disse symptomer alle alvorlige konsekvenser for patienternes liv, så de virkelig ønsker at vide, hvad slags terapi kan reducere det høje niveau af kreatinin til normale niveauer.

Som vi ved, at høj kreatinin skyldes et fald i GFR og GFR tilbagegang som følge af skadelige virkninger på nyrer, kan nyrerne ikke fungerer korrekt, kan ikke vise kreatinin fra kroppen, så hvis vi gør jeg ønsker at blive lavere høj kreatinin til normale niveauer, er vi nødt til at gendanne nyrerne dermed øge GFR og kreatinin kan være sig selv befri kroppen til normale niveauer.

Så hvad terapi kan gendanne nyrerne og reducere det høje kreatinin niveau?

På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Vores hospital har terapien er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Når nyrerne kan arbejde normalt, vil høj kreatinin reducere til normale niveauer. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvad hvis serum kreatinin niveauer stige til 4,7?


Hvad hvis serum kreatinin niveauer stige til 4,7

Hvad hvis serum kreatinin niveauer stige til 4,7?

Et højt kreatinin er en af ​​de mest almindelige symptomer på nyresygdom, vil de fleste patienter oplever det. Serumkreatinin, en indikator for nyrefunktion. Hvis kreatinin forblev høj i lang tid, betyder det, at nyrerne er beskadiget i en vis udstrækning.

Hvordan man kan reducere kreatinin 4.7?

Creatinin 4.7 højere end det normale niveau, når niveauet af kreatinin steget, vil flere og flere symptomer, såsom træthed, åndenød, kvalme, opkastning, og så videre. Levetiden af ​​røde blodlegemer kan også reduceres. Hvis du lider af disse symptomer, bør du straks tage medicinen.

Den mest udbredte til behandling af forhøjet kreatinin bruge nogle lægemidler til at reducere dens niveau, og metoder vil blive taget for at lindre symptomerne. Men begge disse metoder er ikke effektive.

Den grundlæggende metode er at reparere de beskadigede celler kan nyrer og forbedre nyrefunktionen. Således er en yderligere kreatinin filtreres ud af kroppen. Vores hospital har terapien er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Denne terapi er en naturlig og sikker. Dette kan behandling af nyresygdom i roden og uden bivirkninger. når tilstanden af ​​sygdommen forløber godt, vil symptomer som høj kreatinin niveau falde støt.

Din samlede nyrefunktion og fysiske tilstand vil forbedre en masse. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

nyresygdom, og kreatinin 3.9, hvordan man behandler?


nyresygdom, og kreatinin 3.9, hvordan man behandler

nyresygdom, og kreatinin 3.9, hvordan man behandler?

3. nyresygdom, og kreatinin 3.9, hvordan man behandler? Høj kreatinin er en af ​​de mest almindelige symptomer på nyresygdom som følge af nyresygdom, nyresygdom, så hvis mzhet behandle alle symptomerne på nyresygdom forsvinder.

Det er kendt, at høje niveauer af kreatinin resulterer i nyresygdom på grund af det faktum, at nyrerne er skadelige og kan ikke fungere normalt, så kan ikke fjerne toksiner og affaldsprodukter fra kroppen, så længe vi kan reparere beskadigede nyrer, høje niveauer af kreatinin Han vender tilbage til normal igen. Siden reparere beskadigede nyrer?

Typisk vil patienterne nyresygdom tage vestlige medicin for at reducere kreatinin og lindre symptomerne og staten af ​​sygdommen, vil lægerne giver visse lægemidler til patienter, disse medikamenter kan hurtigt lindre symptomerne og sygdomstilstanden, men kan ikke behandle boelzn radikalt og generelt har side virkninger, som vestlige medicin, er det ikke et godt valg.

På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Vores hospital har en meget effektiv og vellykket terapi er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin på grundlag af traditionel kinesisk medicin (TCM) med en kombination af avanceret medicinsk teknologi --- osmometer. I overensstemmelse med den specifikke sygdom og fysiske tilstand hver patient, vil nogle kinesiske medicin ordineres. effektive aktive farmaceutiske ingredienser i Osmotherapy mikro-kinesisk medicin effektivt kan trænge ind i læsionen nyre nedbrydes skadelige stoffer, udvide blodkarrene, hvilket gør blodet glat, forbedre immunceller og fagocytter at fjerne immunkomplekser og således effektivt at undertrykke immunforsvaret inflammation og øge immunitet, antikoagulerende, effektivt blokerer renal fibrose, og så knopperne begynder at nulstille sig selv.

Med denne behandling, kan folk, der har en 3-trins nyresygdom, og kreatinin 3.9 får en chance for at forbedre nyrefunktionen og leve som en normal person. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

tirsdag den 29. december 2015

TCM, at mindske den høje kreatinin 900


TCM, at mindske den høje kreatinin 900

TCM, at mindske den høje kreatinin 900

Serumkreatinin 900 relativt højere end normalt, og det er farligt for patienterne, hvis den ikke-kontrollerende nyre effektivt. I de seneste år, ville mange patienter med nyresygdom kan lide at bruge traditionel kinesisk medicin til at reducere sit høje niveau af kreatinin. En kinesisk medicin kan hjælpe dig med at opnå dette mål?

Kreatinin er et biprodukt af muskelkontraktion, og udskilles gennem nyrerne. Men når nyrerne er beskadiget alvorligt, stigende kreatinin vil bygge i kroppen, hvorved niveauet af kreatinin i blodserum at stige.

Generelt niveauet af kreatinin i området fra 44 til 133 mmol / l. Hvis niveauet af kreatinin 133 pmol / L, der angiver begyndelsen af ​​nyresvigt. Creatinin 900 et godt stykke over denne værdi, så nogle kinesiske lægemidler, som kan medvirke til at øge filtreringshastigheden af ​​nyrerne og forbedre nyre bør anvendes.

I overensstemmelse med ovenstående krav, kan patienterne prøve nogle af følgende kinesisk urtemedicin med vejledning af en læge. (For mere detaljerede oplysninger, kan du efterlade en besked på herunder eller send mail Asya.yue@mail.ru.)

1. Astragalus: Denne kinesisk medicin kan bidrage til at forbedre den glomerulære filtrationshastighed (GFR), med henblik på at øge antallet af udskillelsesvej kreatinin og andet affald. Således kan patienter finde deres blod kreatinin niveau aftager gradvist.

2. kinesisk Rabarber: Den fokuserer på at forbedre blodcirkulationen, nære nyrecellerne, og tilbyder iboende genoprette beskadigede nyre celler. Så længe nyren kan gøre deres arbejde mere effektivt, kan de reducere niveauet af serumkreatinin naturligt.

3. Cordyceps: Som en kostbar kinesisk medicin, er Cordyceps bruges til at gendanne nyrerne filteret og forbedre filtreringshastigheden af ​​nyrerne. Mens renale stiger, behøver patienterne ikke behøver at bekymre sig om deres sygdomstilstand mere.

Hvis du er interesseret i disse lægemidler, kan du konsultere en læge online direkte.

Hvad kan vi gøre for at kontrollere kreatinin uden dialyse


Hvad kan vi gøre for at kontrollere kreatinin uden dialyse

Hvad kan vi gøre for at kontrollere kreatinin uden dialyse

Niveauet af serumkreatinin har et tæt forhold til niveauet af nyrefunktionen. Hvis nyrerne beskadiges alvorligt, niveauet af serumkreatinin er høj nok til, at læger kan tilbyde at starte dialyse. Men ikke alle patienter med nyresygdom, eller måske nødt til at tage dialyse, og derefter håbe på at nogle patienter til at overvåge deres serumkreatinin uden dialyse. Er dette muligt?

Det er umuligt at give det samme svar for forskellige patienter, fordi deres serumkreatinin og sygdommen tilstandsændringer fra person til person. Dernæst vi liste nogle af de betingelser. Hvis du har spørgsmål, bare lade det i Asya.yue@mail.ru eller kontakt online direkte læge.

Hvis patienter serumkreatinin mindre end 8,0 mg / dl, at de ikke skal gøre dialyse.

Dialysebehandling er en i slutstadiet nyresygdom, så patienterne ikke skal tage behandling, hvis deres nyrefunktion højere end 15%. Som nyrerne kan udføre deres arbejde på egen hånd, vil kreatinin ikke være meget høj. I denne tilstand, kan patienter anvende et konservativt terapier for at beskytte deres tilbageværende nyre, og forbedre funktionen af ​​nyrerne som muligt.

I øjeblikket, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, blod rensning terapi og "fire" terapi, disse tre effektive metode til behandling anvendes især ved reduktion af nyrerne filter og regulere forbindelsen mellem nyrerne og blodcirkulation.

Hvis patienter serumkreatinin større end 8,0 mg / dl, kan de blive tilbudt at starte dialyse.

I dette tilfælde er niveauet af kreatinin i serum er meget høj, at nogle typer af behandling, der kræves til udskiftning nyreinsufficiens til at rense blodet. Dialyse er den mest almindelige behandling til dette formål. Faktisk nogle andre behandlinger og disse virkninger, og de danner færre bivirkninger end dialyse. Hvis du vil, kan du prøve den immun adsorption plasmaferese, hæmofiltrering, CRRT, og så videre, med vejledning af en læge.

Kost til at reducere højt kreatinin 300


Kost til at reducere højt kreatinin 300

Kost til at reducere højt kreatinin 300

Hvis høj kreatinin niveauer på grund af nyreproblemer, bør serumkreatinin være 300 på grund af den alvorlige skader på nyrerne. I denne tilstand, kan den rigtige kost plan medvirke til at reducere den høje kreatinin 300 til en vis grad. Nu, følg mig til at arrangere en ordentlig kost planen.

- Kød forbrug

Dette kan hjælpe med at reducere dannelsen af ​​creatinin i blodet i et vist omfang, fordi den genererede kilde, kan kreatin findes i en række kød. Fra dette punkt, skal patienterne styre deres forbrug af kød med høj kreatinin 300.

- Følg en lav-protein

Protein er ansvarlig for at opbygge kroppen til at levere energi og for at bevare sundheden for patienter. Men de proteinprodukter af metabolisme affald udledes fra legemet gennem nyrerne. Med svær nyreskade, vil yderligere proteinindtag forværre nyreskader og fremskynde udviklingen af ​​nyresygdom. Således er det nødvendigt for disse patienter følge planen af ​​en kost lavt proteinindhold.

- Kontoret for natrium indtag

Natrium kan påvirke væskeophobning i kroppen, og en yderligere indtagelse af natrium kan forårsage eller forværre højt blodtryk og lungeødem, som begge vil blive forringet nyrepatienter let. For at beskytte den tilbageværende nyre fungerer væv, bør patienterne udarbejde en plan for en kost lavt natrium, og undgå fødevarer med højt natrium.

- Tag den rigtige mængde af kalium og fosfor

Høj kreatinin 300 forårsage alvorlige nyreskader og nedsat nyrefunktion. Måske de ikke effektivt fjerner ekstra fosfor og kalium. Derefter bør patienterne være opmærksomme på deres kalium og fosfor er nøje.

Ovenstående er nogle generelle forslag til patienter med høj kreatinin 300, men en individuel kostplan vil afhænge af patientens tilstand. Fra denne analyse, du tilbudt at fortælle os mere om din tilstand af sygdom. Så eksperter i nyrerne her kan give dig flere tilbud i detaljer.

Hotline: +8631186954186

Mail: asya.yue@mail.ru

VK-id: Asyayue.

Micro-kinesisk medicin varm komprimere terapi for polycystisk nyresygdom


Micro-kinesisk medicin varm komprimere terapi for polycystisk nyresygdom

Micro-kinesisk medicin varm komprimere terapi for polycystisk nyresygdom

Efter flere års undersøgelse blev mikro-kinesisk medicin varm komprimere terapi anvendes til behandling af en række modne nyresygdomme, især polycystisk nyresygdom. Sammenlignet med konventionel aspiration og traditionel kinesisk medicin, Micro-kinesisk varm komprimere terapi har udestående helbredende virkninger. Derfor er flere og flere patienter fra Kina, Indien, USA, UK, Italien etc., foretrækker at tage denne behandling.

Key terapi til behandling af polycystisk nyresygdom

De mange væskefyldte cyster udvikle sig i begge nyrer kan erstatte nyrefunktionen af ​​væv gradvist. Med tabet af nyrevæv, flere og flere af symptomerne og de problemer. Som et resultat, de fleste patienter med polycystisk nyresygdom i sidste instans nyresvigt. Ud fra denne beskrivelse, kan vi få information om nøglen til behandling af polycystisk nyresygdom, polycystisk nyresygdom at forhindre nyrecyster vokse og beskyttelse af nyrefunktionen.

Hvordan Micro-kinesisk medicin varm komprimere terapi behandling af polycystisk nyresygdom?

På baggrund af ovenstående krav i behandling, en varm komprimere maalene terapi

ved at rense det indre miljø i patienten, fremme reabsorption af væske taske, stopper fluid sekretion og beskytte funktion nyrevævet. Med denne behandling, kan patienterne finde tre stadier af udvikling.

Trin 1: I denne fase vil læger ordinere noget medicin afgiftning, der kan fjerne giftstoffer i kroppen. Desuden kan det tages lavement terapi og terapeutiske bade. Således, efter omkring 7 dage, kan patienter finde et klart fald i serum-kreatinin, forhøjet blodtryk og kvaliteten af ​​søvn og øget energi.

Trin 2: Den eksterne medicin til anvendelse af kompression i nyrerne. Alle disse lægemidler blev fuldstændig ødelagt, således at deres effektive bestanddele kan trænge ind i nyrecyster af huden direkte. De vigtigste fordele ved disse lægemidler som løbebiller have en indvirkning på dræning af cyster i nyrerne og forhindre væsken fra igen fyldt cyster. Efter dette trin, kan patienter finde deres mave bliver mindre og blød.

Trin 3: Det første skridt er fokuseret på beskyttelsen af ​​nyrerne og forbedre nyrefunktionen. På dette stadium, lægemidler, der aktiverer og fjerne blod immobilitet anvendes. Efter en vellykket forbedret nyrefunktion, kan patienterne får tydelig forbedring i vid udstrækning.

Hvis du er interesseret om denne medicin, kan eksperter i nyrerne give dig mere information i detaljer.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779

Kinesisk medicin kontrol nyresvigt med høj kreatinin niveauer


Kinesisk medicin kontrol nyresvigt med høj kreatinin niveauer

Kinesisk medicin kontrol nyresvigt med høj kreatinin niveauer

Patient navn: ABDULLAH

Alder: 70

Køn: Mand

Civilstand: Gift

Nationalitet: Saudi-Arabien

Historie:

20 år siden, hans blodtryk gik højt, men blev styret efter administration af visse lægemidler.

5 år siden, hans blodsukker gik til en høj, efter at have taget medicinen sygdomstilstanden ikke set nogen forbedring. I mellemtiden er de funktioner i hjertet nedsættes, samt andre symptomer forårsaget af nyresvigt.

2 år siden, hans serumkreatinin gik højt og kan ikke styres.

På grund af den tilbagestående sundhed og medicinsk system det lokale hospital kunne ikke behandle sin sygdom, men at styre komplikationer. For at få yderligere behandling, han kom til vores hospital juli 9, 2015.

Betingelser, før behandlingen:

Blood rutinemæssig test viste hæmoglobin 108 g / l, erythrocyt tæller 3,62 * 1012 / l;

Urin rutinemæssige afprøvninger viste protein1 +, okkult blod-hjerne, glucose.

Nyrefunktionstest viser serumkreatinin 372umol / L, urinsyre 444umol / L.

Diagnosen er:

Renal anæmi, nyreinsufficiens, renal hypertension

Behandling:

Efter en grundig undersøgelse, havde vores læge har ordineret nogle vestlige medicin til at lindre disse symptomer for en kort tid. I mellemtiden ,, vores læge gjorde en systematisk behandling plan for ham, som bestod af McConnon sammensætning, Oral kinesisk medicin varm komprimere terapi, fodbad terapi, medicinsk behandling, lavement terapi for at beskytte deres nyrefunktion og fjerne giftstoffer i blodet.

Betingelser for behandling: efter

Efter behandling, han fik en god appetit og fuld af energi. Blood rutinemæssig test viste hæmoglobin 133 g / l, erythrocyt tæller 4,37 1012 / l; nyrefunktionen test vist i serumkreatinin 265umol / l, urea 5,8 mmol / l, urinsyre 109umol / L.

Nu er hans sygdom under god kontrol, og han ikke at bekymre dig om det længere. Hvis du ønsker at vide mere information om den behandling, han har modtaget eller ønsker at overvåge din nyresygdom er god, kan du sende e-mail til os eller kontakte straks vores læge på WhatsApp / Viber, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779

Behandling af diabetisk nefropati, nyretransplantation er det bedste valg?


Behandling af diabetisk nefropati, nyretransplantation er det bedste valg

Behandling af diabetisk nefropati, nyretransplantation er det bedste valg?

Hvis du er diagnosticeret med diabetisk nefropati i slutstadiet nyresygdom, kan din læge råde dig, først at tage dialyse. Og du kan vide, at uanset om du er egnet til nyretransplantationer. Her er en kort viden om de nyretransplanterede patienter af diabetisk nefropati.

For mange diabetikere, langsigtede højt sukkerindhold, diurese, polydipsi, og så videre er normalt for dem. De tager medicinen, kost eller motion for at overvåge sygdommen. Mens servere komplikationer forårsaget af diabetes øger risikoen for dødsfald.

Diabetisk nefropati er en af ​​de mest almindelige og alvorlige komplikationer ved diabetes. Desuden er det den hyppigste årsag til slutstadiet nyresygdom i de vestlige lande. Ifølge nogle skøn, omkring 30% -40% af patienterne i slutstadiet nyresygdom på grund af diabetisk nefropati.

Faktisk som en slags sekundære sygdomme forårsaget af diabetes, eksperter anbefaler ikke en nyretransplantation. Fordi primære diabetes, kan sygdommen forårsage skade på den nye nyre. Sammenlignet med nyretransplantation, kan din læge råde dig til at tage dialyse for at forlænge deres liv panorere. Men hvad der er endnu værre, påvirker mere alvorlige bivirkninger forårsaget af dialyse kan forværre tilstanden af ​​patienterne.

TCM tilbyder flere behandlinger til at bekæmpe sygdommen og lindre tilstanden. Såsom mudderbade, Immunterapi og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er nyttigt for alle patienter nyresygdom. Med mindre bivirkning, kan det styre inflammatorisk reaktion og højt blodtryk effektivt. Desuden kan mikro-kinesisk medicin Osmotherapy reducere højt blodsukker og lindre symptomerne stort set. Desuden kan det forbedre mikrocirkulationen af ​​blodgennemstrømningen og til at give den bedste sted for nyre reparation.

Hvis du vil vide mere om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan du spørge en læge online for at få mere information. Eller, hvis du ønsker at vide mere om din sygdom, kan du efterlade en besked eller e-mail kidney-healthy@hotmail.com om din sygdomstilstand, og vi er glade for at give mere detaljerede og professionel vejledning for dig.

Måske hun kan hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779

mandag den 28. december 2015

Kinesisk medicin hjælper patienten til nyresvigt

Kinesisk medicin hjælper patienten til nyresvigt
ALBGUMEY SAAD, hans 38 år, en mand fra Saudi-Arabien, er han træt af nyresvigt og dialyse har taget 3 år. Efter vedtagelsen af ​​en systematisk behandling i vores hospital, dialyse, er hans tid reduceret til 3-4 gange / måned 3-4 gange / uge. Nedenfor er nogle detaljer om det, lad os se sammen.
8 år siden, han led af urinvejsinfektion, på grund af den dårlige sundhedssystem, er det ikke godt at kontrollere deres sygdom.
5 år siden, han mistede kontrollen over sygdommen, så han blev tvunget til at acceptere dialyse (3 gange / uge). Senere modtog han en masse bivirkninger, såsom kvalme, opkastning, svaghed, anæmi, dårlig appetit, elektrolytforstyrrelser, og så videre. I mellemtiden faldt den urin til 200 ml / dag, og begge dens nedre lemmer blev opsvulmet.
For at søge efter en systematisk behandling, kom han til vores hospital den 30. oktober 2014.
Status:
Hæmoglobin 71 g / L, erythrocytter 2,59 × 1012 / L. Rutinemæssig test af urin protein viste okkult blod-hjerne. blodkreatinin 840 pmol / l, carbamid 44,5 mmol / l, urinsyre 942 pmol / l
Diagnose:
Nyresvigt (uræmi etape), renal anæmi, hyperurikæmi,
Behandling:
Ifølge tilstand af sygdommen, vores læge har ordineret et lavt saltindhold, lavt fedtindhold, høj kvalitet, lave protein kost for at reducere yderligere skade på nyrerne.
Så gør din behandling plan, der bestod på en varm komprimere terapi, fodbad, bad kinesisk medicin lavement terapi for at beskytte nyrefunktion og remontiolvat beskadigede nyrer.
Efter behandling:
Begge hans mentale og fysiske er i god stand. Urinen øges til 1200 ml, dialyse tid reduceret til 1 gange / uge og hævelse i underekstremiteterne forsvundet.
Blodprøve viser antallet af dage røde blodlegemer 3,08 × 1012 / L Hæmoglobin 102 g / L; nyrefunktion viser nitrogen urea 15,4 mmol / l, serumkreatinin 417 pmol / L, urinsyre 403 pmol / L
Med vores systematiske behandling, hans immunforsvar og nyrefunktionen væsentligt forbedret, så han og hans familie er meget tilfredse med den terapeutiske effekt. Som læge er jeg også meget glad for, at vi kan hjælpe ham med at finde hans liv igen. Jeg håber, at alle patienter kan have en god prognose.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-86954186
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213

Hvad sker der, hvis en patient med nyresygdom ikke kan kontrollere godt deres sygdom?

Hvad sker der, hvis en patient med nyresygdom ikke kan kontrollere godt deres sygdom?
Hvad sker der, hvis en patient med nyresygdom ikke kan kontrollere godt deres sygdom? For at være ærlig, for en patient med nyresygdom, hvis de ikke kan styre deres sygdom godt, deres sygdom dåse tab kontrol og falde i uræmi i en hurtig hastighed.
Hvad sker der, hvis patienter med nyresygdom ikke kan kontrollere deres sygdom?
For en patient med nyresygdom, især patienter, der har tidligt, deres nyrer stadig er i standardstørrelser, med lange høje toksiner, vil det falde med hver dag, der går. Som tiden går, hvis du ikke er i stand til at kontrollere din tilstand effektivt, vil det forværre din nyrefunktion yderligere. Desuden er dette påvirker andre væv eller organer via blodstrømmen. Faktisk nyresygdom er en form for kronisk progressiv sygdom, der lider af denne sygdom i lang tid, så det ikke påvirker patientens liv på en gang, men en komplikation ligger i det faktum, at de vigtigste faktorer på truslen mod patientens liv.
Hertil kommer, for patienter, der lider af en nyresygdom, så længe deres sygdom ikke falder inden uræmi, nyrefunktionen der stadig relevant for behandling og de indre celler i nyren er ikke fuldstændig ødelagt, således at der er en stor chance for at blive vendt. Men hvis du ikke kan få rettidig behandling, vil den omvendte sats gradvist falde.
Hvilke procedurer er anvendelige til behandling af nyresygdom?
Traditionel kinesisk urte terapi og immunterapi kan hjælpe patienter nyresygdom øge deres blodkar og fremmer blodcirkulationen og fjerne giftstoffer, som indskud i nyrerne området, således at nå målet om at behandle nyresygdomme. Hertil kommer, at traditionel kinesisk medicin kan hjælpe patienter nyresygdom forhindre yderligere forværring af nyrefunktionen, samt effektivt at styre komplikationer. I mellemtiden kan det hjælpe patienter nyresygdom undgå yderligere sklerose hele kroppen skibe og forhindre hjertesvigt.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-86954186
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213

Sådan behandler nyresvigt som følge af diabetes?


Sådan behandler nyresvigt som følge af diabetes

Sådan behandler nyresvigt som følge af diabetes?
Sådan behandler nyresvigt som følge af diabetes? Selv at sige, at nyren sygdom forårsaget af lange perioder med diabetes vanskelige at helbrede. Således for patienter, der lider af denne sygdom, de er meget ivrige efter at vide, hvordan man behandler denne sygdom.
Sådan behandler nyresvigt som følge af diabetes?
Faktisk til behandling af sygdommen, er meget vigtig kontrol af blodsukker. Imidlertid bør det centrale punkt er at reparere de beskadigede nyrevæv og beskytte dem mod yderligere skader. Kun i dette tilfælde, at sygdommen kan også velkontrolleret.
Hvilken behandling er nyttig til behandling af nyresvigt som følge af diabetes?
Du ved, det er svært at helbrede nyresvigt, men det kan også styres med rettidig og passende behandling.
Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​de mest effektive metoder til behandling, kan det hjælpe patienter med diabetisk nefropati har et bedre liv uden dialyse eller nyretransplantation. Denne form for behandling af eksternt program baseret på traditionel kinesisk medicin urter, som tager sigte på at løse problemerne med nyrerne uden yderligere skader på nyrerne. Således kan en patient diabetisk nefropati, så længe de kan kontrollere blodsukkeret godt, de kan få mulighed for at leve som en normal person ved hjælp Osmotherapy mikro-kinesisk medicin.
Fire store funktioner Osmotherapy, en stigning på blodkarrene, anti-inflammatorisk, antikoagulerende og nedbrydning, hvilket kan også gradvist overvåge blodtryk, forbedre mikrocirkulationen, øge ilt reduceret inflammatorisk reaktion, opløse blodproppen, fremme renal effektiv perfusion, hvilket giver en bedre platform for Opgradering nephron og genoprette funktionen til at forbedre nyrefunktionen i diabetisk nefropati.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-86954186
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213

Er der en fremtid for behandling af nyresvigt, bortset fra dialyse?


Er der en fremtid for behandling af nyresvigt, bortset fra dialyse

Er der en fremtid for behandling af nyresvigt, bortset fra dialyse?
For at være ærlig, nyresvigt lidt vanskeligt at behandle, men det betyder ikke, at det ikke kan kontrolleres. Udover dialyse, er der nogle effektive behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin, der kan overvåge nyresvigt godt.
Hvilke yderligere behandling, undtagen for dialyse?
Osmotherapy mikro kinesisk medicin som en kombination af traditionelle kinesiske urter og vestlige medicin kan være yderligere dialysebehandling. Det handler ikke kun kan hjælpe med at lindre disse bivirkninger på grund af dialyse, men også kan gendanne den beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen.
Så under dialyse, kan folk accepterer denne behandling på samme tid. Når nyrefunktionen er blevet forbedret ved hjælp af denne behandling, kan folk reducere den tid af dialyse og gradvist slippe af med det.
Hvorfor skal patienter, der gennemgår dialyse kan ikke slippe af med det på én gang?
For patienter, der får dialyse, jeg anbefale dem til dialyse i et stykke tid, og derefter slippe af med det gradvist, selv han modtog yderligere behandling. Dette er fordi de er nu i slutstadiet nyresygdom og har nogle andre komplikationer på samme tid, hvis de går i dialyse før sygdommen forløber godt, vil deres liv være i fare.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-86954186
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213

Effektiv behandling af nyresvigt i tillæg til nyretransplantation


Effektiv behandling af nyresvigt i tillæg til nyretransplantation

Effektiv behandling af nyresvigt i tillæg til nyretransplantation
Nyresygdomme er vanskelige at helbrede, eventuelt i trin nyresygdom tidligt, skyldes det faktum, at i den fase nyrepatienter sygdom nyresygdomme tidlige har alvorlige symptomer, så mange patienter nyresygdom ikke accepteret effektiv behandling til behandling af sygdommen, fordi tilstanden af ​​nyresygdom Den vil fortsætte med at forværres, og endelig nyresygdom vil udvikle sig til nyresvigt.
Scenen nyresvigt, er nyrefunktion allerede mistet meget, nyrerne kan ikke fungere korrekt. for eksempel i dette trin, nyrerne kan ikke fjerne toksiner og affaldsprodukter fra kroppen, og kan ikke producere tilstrækkeligt erythropoietin og så videre. Så det vil forårsage en masse symptomer, såsom høj kreatinin, forhøjet blodtryk, anæmi, kvalme og opkastning, og så videre. Disse symptomer er alle alvorligt påvirke liv og arbejde af patienten. Patienter med nyresvigt alle ønsker at helbrede sygdommen og genoprette sundhed.
Hvilken form for behandling kan behandle nyresvigt?
Generelt er der 2 metoder, dvs. dialyse og nyretransplantation, nyresvigt, mange patienter vil helt behandle sygdommen, så de ønsker at tage en nyretransplantation. Men en nyretransplantation er heller ikke det bedste valg, fordi det i første omgang, patienterne har brug for at finde en egnet nyre, og udgifterne til en nyretransplantation er meget dyrt. Mere værre er, at efter nyretransplantation, kan patienter være har en reaktion af afvisning, da det nye nyre kan blive ramt af en nyresygdom igen. Så er der andre behandlinger i tillæg til nyresvigt en nyretransplantation?
På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Vores hospital har en sådan behandling er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.
Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-86954186
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213

Creatinin 7,9, kan behandles uden dialyse?


Creatinin 7,9, kan behandles uden dialyse

Creatinin 7,9, kan behandles uden dialyse?
Kreatinin niveauer, som kan vise status for nyresygdom i den del, fordi kreatinin er et produkt af stofskiftet muskler tendens nyrer kan vise kreatinin fra kroppen, hvis kreatinin forøget, hvilket betyder, at nyrefunktionen allerede er tabt, og nyrerne kan ikke fungere ordentligt, og Creatinin kan ikke trække sig ud af kroppen, hvis patienten ikke tage medicin, vil tilstanden fortsat forværres og også øge kreatinin og kreatinin niveauer på 7,9, betyder det, at tilstanden er meget alvorlig, har det udviklet sig til en fase af nyresvigt.
Typisk på dette tidspunkt, vil patienterne tage dialyse for at lindre den betingelse, fordi dialyse kan hjælpe patienter kreatinin 7,9 for at fjerne giftstoffer og affald fra kroppen, så lindre tilstanden af ​​sygdommen, men det er bare en midlertidig effekt, og dialyse kan ikke behandle nyresygdom, og vil det medføre nye skader nyrerne, så dialyse er ikke et godt valg for patienter creatinin 7.9.
Så er der nogen anden behandling for patienter uden dialyse kreatinin 7.9?
På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Vores hospital har en sådan behandling er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.
Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-86954186
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213

Et højt kreatinin 8.6 reduceres uden dialyse


Et højt kreatinin 8.6 reduceres uden dialyse

Et højt kreatinin 8.6 reduceres uden dialyse

Niveauet af kreatinin kan påvises, at nyren tilstand, hvis niveauet af kreatinin steget, betyder det, at nyrefunktionen allerede er tabt, og nyrerne ikke fungerer godt. Nyresygdom baseret på niveauet af kreatinin kan inddeles i fem faser, kreatinin 8.6 det var i slutstadiet nyresvigt, dvs. trin uræmi.

På dette stadium, tilstanden er meget alvorlig, fordi nyrerne ikke kan fungere ordentligt, og en masse af toksiner og affald ikke kan udskilles, så forårsage mange symptomer, såsom kvalme, opkastning, anæmi, ødemer, forhøjet blodtryk og så videre. et højt kreatinin er også en indlysende symptom af alle disse symptomer påvirker patientens liv nyresygdom. Så, hvordan man kan sænke kreatinin og behandle nyresygdom?

Generelt vil patienterne tage dialyse, fordi dialyse er en effektiv og sund, det kan hjælpe patienterne nyre hurtigt at fjerne toksiner og affaldsprodukter fra kroppen for at reducere kreatinin og lindre sygdomstilstanden, men dialyse alene kan midlertidigt hjælpe patienter og kan ikke helbrede nyresygdom, efter dialyse toksiner og affald vil igen ophobes i kroppen, så mange nyresygdom patienter ikke ønsker at tage dialyse.

Er der andre behandlinger kan reducere kreatinin og behandle nyresygdom uden dialyse?

På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Vores hospital har en sådan behandling er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvad sker der, hvis en patient med kreatinin 7.2 ikke at tage dialyse?


Hvad sker der, hvis en patient med kreatinin 7.2 ikke at tage dialyse

Hvad sker der, hvis en patient med kreatinin 7.2 ikke at tage dialyse?

Hvad sker der, hvis en patient med kreatinin 7.2 ikke at tage dialyse? Faktisk, hvis der er mange symptomer, patienter forpligtet til at tage dialyse i øjeblikket, ellers de nødt til at tage det nu, men ikke den eneste mulighed dialyse til nyrepatienter.

Hvad sker der, hvis en patient med kreatinin 7.2 ikke at tage dialyse?

Du ved, dialyse kan gøre arbejdet af nyrerne, der kan udlede nogle giftstoffer og affald fra kroppen, således at lindre symptomerne på nyresygdom og hjælpe patienter leve bedre. Efter patienten stoppe med at tage det eller ikke ønsker at acceptere deres sygdomstilstand bliver værre og værre, så de vil opleve et hårdt liv. Men dialyse er ikke den eneste mulighed, der kan være andre måder at hjælpe patienterne til at trække sig tilbage fra denne svære tid.

Hvilken behandling kan være et alternativ terapi af dialyse?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en helt ny behandling, som er baseret på traditionel kinesisk urtemedicin, fra tusinder af år siden. Det kombinerer perfekt essensen af ​​urter og moderne medicinsk udstyr og teknologi, sammen for at forbedre effektiviteten af ​​medicin er vidunderligt. Denne eksterne behandling, hvor lægemidlet kan stemplet at trænge nyreskader direkte og effektivt.

Som en af ​​nyskabelserne i den traditionelle kinesiske medicin urter, kan det være et alternativ dialysebehandling. Med denne behandling, mougt patienter med nyreinsufficiens kreatinin 7.2 har en chance for at undgå dialyse.

Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til behandling af nyresygdom?

Dette kan behandling af nyresygdom via anti-inflammatorisk, anti-trombose, anti-koagulation af blodkar og stigning. Urter i denne terapi i et virtuelt er justerbar, så lægerne ville vælge en række forskellige urter til patienter i henhold til deres egen stat.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Er det muligt at helbrede nyresygdom?


Er det muligt at helbrede nyresygdom

Er det muligt at helbrede nyresygdom?

Er det muligt at helbrede nyresygdom? For at være ærlig, kan nyresygdom ikke helbredes fuldstændigt, men effektiv behandling, kan det kontrollere tilstanden af ​​sygdommen i et tidligt stadium.

Er det muligt at helbrede nyresygdom?

Nyre sygdom er en forstyrrelse i immunsystemet nyre lægemidlet. Immunsystemet er et forsvarssystem i vores krop. Når udenlandske skadelige stoffer (antigener) invadere kroppen, vil immunsystemet producere antistoffer til at slå dem. Endelig vil antistoffer mod antigener til dannelse af immunkomplekser endelig udledes fra legemet. Derefter vil det menneskelige legeme blive genoprettet til normal ved sygdom.

Men hvis immunsystemet ikke fungerer korrekt. Som følge heraf vil disse immunkomplekser i nyrerne indføre. Hvis disse immunkomplekser ikke kan elimineres i tide, vil det medføre en betændelse i glomeruli. Primær glomerulus filtrering i nyrerne og renal hver består af en million glomeruli. Hvis der er betændelse i glomeruli, hvis inflammation kan styres, vil det genoprette normale glomeruli.

Ellers vil det være en overtrædelse af glomeruli og endelig nekrotisk. Efter nekrotisk glomeruli, vil de ikke være reversibel.

Sådan behandler nyresygdom?

Osmotherapy mikro kinesisk medicin som en nyskabelse af traditionel kinesisk medicin, kan det være nyttigt at fjerne giftstoffer i blodet og fremme blodcirkulationen, således at der skabes gode betingelser for nyrerne til at inddrive beskadigede nyrer og beskytte dem mod yderligere skade.

Kort sagt, kan Osmotherapy Micro-kinesisk medicin behandling af nyresygdom og forbedre nyrefunktionen gradvist. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213