torsdag den 31. december 2015

Som dialyse hjælper patienter med nyresvigt?


Som dialyse hjælper patienter med nyresvigt

Som dialyse hjælper patienter med nyresvigt?

Som dialyse hjælper patienter med nyresvigt? Dialysebehandling betragtes som en livreddende nyresvigt patient, er det altid anbefales til patienter med fremskreden nyresygdom. Dialyse kan gøre en del af arbejdet i nyrerne, så kan forlænge patientens liv til en vis grad.

Hvad er dialyse?

Dialyse er en livsopretholdende behandling, der benytter en speciel maskine til at filtrere skadelige affald, ekstra salt og væske fra blodet. Dette gendanner blodet til normale, sunde balance. Dialyse erstatter mange vigtige funktioner i nyrerne.

Kan dialyse for at behandle nyresvigt?

Selvom dialyse kan ændre nyrerne til at gøre arbejdet, så hjælpe patienten af ​​nyresvigt få et bedre liv, men det kan ikke beskytte den tilbageværende nyre, og kan ikke reparere de beskadigede nyrer, så det kan ikke helbrede nyresvigt.

Hvilken behandling kan være et alternativ til dialysebehandling?

I fortiden, nyretransplantation er det eneste alternativ til dialyse. Men i øjeblikket er der mange behandlinger, der er baseret på traditionel kinesisk medicin kan træde i stedet for dialyse behandling af nyresygdom. Desuden har de en bedre virkning end dialyse.

Kinesisk medicin, såsom Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​de bedste effektive behandling. Han samarbejdede med nogen anden behandling, det kan hjælpe patienter nyresygdom med let nedsat nyrefunktion får chancen for at leve som en normal person; for patienter med serøs skader på nyrer, kan de også leve uden dialyse eller en nyretransplantation.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213