torsdag den 31. december 2015

Hvilken behandling kan reducere højt kreatinin undtagen dialyse?


Hvilken behandling kan reducere højt kreatinin undtagen dialyse

Hvilken behandling kan reducere højt kreatinin undtagen dialyse?

I klinikken, kreatinin 758 er betydeligt højere end normalt niveau. Generelt for en patient med så høje niveauer af kreatinin læge kan anbefale dem til dialyse. Men du ved, at dialyse er ikke det eneste valg for denne del af patienten, der er nogle andre behandlinger baseret på traditionel kinesisk medicin urt kan reducere det høje niveau af kreatinin i en mere naturlig og effektiv måde.

Den bedst kendte alternative behandlinger Top Seven terapi er ikke den eneste behandling er en serie af behandling bestod af syv forskellige behandlinger, som hver har en god effekt i behandlingen af ​​nyresvigt, samarbejder med hinanden, kan de anvende til at forbedre nyrefunktionen til en vis grad af beskyttelse celler nyrer fra yderligere skader og reparere beskadigede dem.

Hvad er de behandlinger for Top Seven?

Syv behandlinger vi har nævnt ovenfor, refererer til en varm komprimere terapi, bad terapi, moxibustion terapi, Oral kinesisk medicin terapi, fodbad behandlingen, terapiforløb, lavement terapi.

Hvilke procedurer bør anvendes patient?

Som vi alle ved, at patienten har en anden række symptomer og komplikationer, og disse behandlinger har også deres egne karakteristika i behandlingen af ​​nyresygdomme, så lægen under behandlingen arrangerer en anden behandling til patienten. Hvis du ønsker at vide, hvilken behandling der er bedst for dig, kan du sende os detaljerne via e-mail, efter at have analyseret vores læge vil svare dig så hurtigt som muligt.

Hvis du ønsker at vide mere information om vores top syv behandling eller ønsker at behandle nyresvigt uden dialyse, kan du konsultere vores læge på WhatsApp / Viber straks, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vores e-mail: litianyuan2015@yandex.com

Tlf: + 86-311-86954186

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779