torsdag den 31. december 2015

Substitutionsbehandling for dialysepatienter med høj kreatinin


Substitutionsbehandling for dialysepatienter med høj kreatinin

Substitutionsbehandling for dialysepatienter med høj kreatinin

En patient en høj kreatinin, sagde han, at han havde været i dialyse i 3 år, nu er det ikke ønsker at tage i dialyse, ønsker at tage substitutionsbehandling, der kan reducere højt kreatinin og behandle syge nyrer.

Faktisk er mange patienter med forhøjet kreatinin have sådan en tanke, for selv om dialyse kan hjælpe patienter med forhøjet kreatinin fjerne giftstoffer og affald fra kroppen til at lindre tilstanden af ​​sygdommen, at lette smerten og reducere den høje kreatinin, men dette er blot en midlertidig effekt, kan dialyse ikke til behandling af nyresygdom og langsigtet dialyse vil forårsage nye komplikationer og skader nyrerne, så patienterne ikke ønsker høj kreatinin Dialyse tage mere og ønsker at finde en erstatning terapi.

Hvad substitutionsterapi kan ændre dialyse?

Som vi alle ved, at en god substitutionsterapi bør være til behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Vores hospital har terapien er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Når nyrerne restaureret og kan arbejde normalt, så patienterne ikke behøver at tage dialyse. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213