mandag den 28. december 2015

Effektiv behandling af nyresvigt i tillæg til nyretransplantation


Effektiv behandling af nyresvigt i tillæg til nyretransplantation

Effektiv behandling af nyresvigt i tillæg til nyretransplantation
Nyresygdomme er vanskelige at helbrede, eventuelt i trin nyresygdom tidligt, skyldes det faktum, at i den fase nyrepatienter sygdom nyresygdomme tidlige har alvorlige symptomer, så mange patienter nyresygdom ikke accepteret effektiv behandling til behandling af sygdommen, fordi tilstanden af ​​nyresygdom Den vil fortsætte med at forværres, og endelig nyresygdom vil udvikle sig til nyresvigt.
Scenen nyresvigt, er nyrefunktion allerede mistet meget, nyrerne kan ikke fungere korrekt. for eksempel i dette trin, nyrerne kan ikke fjerne toksiner og affaldsprodukter fra kroppen, og kan ikke producere tilstrækkeligt erythropoietin og så videre. Så det vil forårsage en masse symptomer, såsom høj kreatinin, forhøjet blodtryk, anæmi, kvalme og opkastning, og så videre. Disse symptomer er alle alvorligt påvirke liv og arbejde af patienten. Patienter med nyresvigt alle ønsker at helbrede sygdommen og genoprette sundhed.
Hvilken form for behandling kan behandle nyresvigt?
Generelt er der 2 metoder, dvs. dialyse og nyretransplantation, nyresvigt, mange patienter vil helt behandle sygdommen, så de ønsker at tage en nyretransplantation. Men en nyretransplantation er heller ikke det bedste valg, fordi det i første omgang, patienterne har brug for at finde en egnet nyre, og udgifterne til en nyretransplantation er meget dyrt. Mere værre er, at efter nyretransplantation, kan patienter være har en reaktion af afvisning, da det nye nyre kan blive ramt af en nyresygdom igen. Så er der andre behandlinger i tillæg til nyresvigt en nyretransplantation?
På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Vores hospital har en sådan behandling er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.
Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-86954186
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213