mandag den 28. december 2015

Hvad sker der, hvis en patient med kreatinin 7.2 ikke at tage dialyse?


Hvad sker der, hvis en patient med kreatinin 7.2 ikke at tage dialyse

Hvad sker der, hvis en patient med kreatinin 7.2 ikke at tage dialyse?

Hvad sker der, hvis en patient med kreatinin 7.2 ikke at tage dialyse? Faktisk, hvis der er mange symptomer, patienter forpligtet til at tage dialyse i øjeblikket, ellers de nødt til at tage det nu, men ikke den eneste mulighed dialyse til nyrepatienter.

Hvad sker der, hvis en patient med kreatinin 7.2 ikke at tage dialyse?

Du ved, dialyse kan gøre arbejdet af nyrerne, der kan udlede nogle giftstoffer og affald fra kroppen, således at lindre symptomerne på nyresygdom og hjælpe patienter leve bedre. Efter patienten stoppe med at tage det eller ikke ønsker at acceptere deres sygdomstilstand bliver værre og værre, så de vil opleve et hårdt liv. Men dialyse er ikke den eneste mulighed, der kan være andre måder at hjælpe patienterne til at trække sig tilbage fra denne svære tid.

Hvilken behandling kan være et alternativ terapi af dialyse?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en helt ny behandling, som er baseret på traditionel kinesisk urtemedicin, fra tusinder af år siden. Det kombinerer perfekt essensen af ​​urter og moderne medicinsk udstyr og teknologi, sammen for at forbedre effektiviteten af ​​medicin er vidunderligt. Denne eksterne behandling, hvor lægemidlet kan stemplet at trænge nyreskader direkte og effektivt.

Som en af ​​nyskabelserne i den traditionelle kinesiske medicin urter, kan det være et alternativ dialysebehandling. Med denne behandling, mougt patienter med nyreinsufficiens kreatinin 7.2 har en chance for at undgå dialyse.

Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin til behandling af nyresygdom?

Dette kan behandling af nyresygdom via anti-inflammatorisk, anti-trombose, anti-koagulation af blodkar og stigning. Urter i denne terapi i et virtuelt er justerbar, så lægerne ville vælge en række forskellige urter til patienter i henhold til deres egen stat.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213