torsdag den 31. december 2015

Nyresvigt med kreatinin på 6,5, ikke ønsker at acceptere, at dialyse bør gøre?


Nyresvigt med kreatinin på 6,5, ikke ønsker at acceptere, at dialyse bør gøre

Nyresvigt med kreatinin på 6,5, ikke ønsker at acceptere, at dialyse bør gøre?

Nyresvigt med kreatinin på 6,5, ikke ønsker at acceptere, at dialyse bør gøre? Faktisk kan de fleste patienter med nedsat nyrefunktion tage dialyse, før en nyretransplantation, denne behandling er virkelig hjælpe folk til at leve bedre. Men på grund af nogle årsager, der er nogle mennesker ikke ønsker at acceptere det.

Er der nogen alternative behandlinger for dialyse?

Nyretransplantation som en behandling, der Mauger hjælpe folk undgå dialyse, men det kan tage lang tid at finde en aftalt nyre. Endvidere kan ikke alle patienter tager det på grund af alvorlig hjertesygdom, forhøjet blodtryk og nogle andre grunde.

Faktisk er en nyretransplantation er ikke den eneste måde at erstatte dialyse, kinesisk medicin, såsom Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, fodbad, moxibustion terapi, kan intervallet af behandlingen også være et alternativ til dialyse. Med disse behandlinger, kan folk, der er på et tidligt tidspunkt har en chance for at vende sygdommen, mens det for mennesker, der er i et fremskredent stadium, er det vanskeligt at vende sygdommen, men de kan have en høj livskvalitet uden dialyse.

I klinikken, kreatinin 6,5 i trin 4 nyresygdom, og for folk i denne situation, de kan leve bedre og længere ved hjælp af kinesisk medicin.

Forskellige mennesker har forskellige sygdomstilstande, så lægerne vil arrangere en række forskellige urter og et udvalg af behandlinger for dem. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213