torsdag den 31. december 2015

Hvad terapi kan reducere det høje niveau af kreatinin til normale niveauer


Hvad terapi kan reducere det høje niveau af kreatinin til normale niveauer

Hvad terapi kan reducere det høje niveau af kreatinin til normale niveauer

Hvad er creatinin, hvilket betyder en høj grad af kreatinin, som ulemper er på et højt niveau af kreatinin? Hvad terapi kan reducere det høje niveau af kreatinin til normale niveauer? Lad os tage et kig på artiklen.

Creatinin, i almindelighed, er en blod kreatinin, kan creatin i blodet viser tydeligt funktionen af ​​nyrerne, fordi GFR faldt til 30%, hvilket betyder, at nyrerne allerede har haft alvorlig skade. På dette tidspunkt, kreatinin, først set at stige, og høj kreatinin vil forårsage mange symptomer, såsom hævelse, forhøjet blodtryk, kvalme, opkastning, træthed, og så videre. Disse symptomer alle alvorlige konsekvenser for patienternes liv, så de virkelig ønsker at vide, hvad slags terapi kan reducere det høje niveau af kreatinin til normale niveauer.

Som vi ved, at høj kreatinin skyldes et fald i GFR og GFR tilbagegang som følge af skadelige virkninger på nyrer, kan nyrerne ikke fungerer korrekt, kan ikke vise kreatinin fra kroppen, så hvis vi gør jeg ønsker at blive lavere høj kreatinin til normale niveauer, er vi nødt til at gendanne nyrerne dermed øge GFR og kreatinin kan være sig selv befri kroppen til normale niveauer.

Så hvad terapi kan gendanne nyrerne og reducere det høje kreatinin niveau?

På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Vores hospital har terapien er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Når nyrerne kan arbejde normalt, vil høj kreatinin reducere til normale niveauer. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213