torsdag den 31. december 2015

Sådan gendannes funktionen af ​​nyrerne, hvor kun 15%


Sådan gendannes funktionen af ​​nyrerne, hvor kun 15%

Sådan gendannes funktionen af ​​nyrerne, hvor kun 15%

Nyrefunktion refererer til den tilstand af nyrerne eller hvor godt det virker. I vores dagligdag, kan mange sygdomme eller tilstande, føre til et fald i nyrefunktionen, diabetes, hypertension, visse medikamenter og så videre. Når nyrefunktionen er afhængig alvorligt, og kun 15% tilbage, bør patienterne forberede dialyse eller nyretransplantation. I dette tilfælde, at reparation af beskadigede nyrer genoprette nyrefunktion er nødvendig, hvis de skal undgå dialyse og nyretransplantation. Nå da, hvordan du gendanner funktionen af ​​nyrerne, da kun 15% tilbage?

Nyren tjener os som et filter. I den normale tilstand, er blodet filtreret af glomeruli, og derefter, renal tubulus tager at absorbere forsyning filtreret glomeruli. I samarbejde med dem, der er urin endelig dannet, og affald udledes med succes. Når glomeruli og renale tubuli er ikke fungerer ordentligt, er reduceret nyrefunktion. Som et resultat, kan urinen ikke dannes som regel, og bruger også ophobes i blodet. Under disse betingelser, kun når skaden til glomeruli og nyretubuli restaurerede kan gendannes nyrefunktion.

I øjeblikket er der ingen behandling, der kan genskabe nekrotiske væv af nyrerne, således at ikke alle ikke-fungerende nyrevæv kan gendannes til arbejde. Men i virkeligheden er der nogle kinesiske medicin, der har vist sig at være i stand til at genoprette de sårede nyre inderste celler. Desuden er disse effektive ingredienser i kinesisk medicin har funktioner vasodilation, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning. Med disse funktioner, kan kinesisk medicin aktiveres af de beskadigede nyreceller og hjælpe dem til at fungere igen. Således kan nyrefunktionen stærkt forbedret.

For patienter med 15% af nyrefunktionen, kan de få forskellige virkninger af behandling med mikro-kinesisk medicin Osmotherapy. Hvis du er en patient med nyresvigt og ønsker at vide, hvad du kan forvente med denne behandling, kan du efterlade en besked til litianyuan2015@yandex.com eller kontakt os ved at udfylde nedenstående formular.

Tlf: + 86-311-86954186

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779