mandag den 28. december 2015

Behandling af høj kreatinin


Behandling af høj kreatinin

Behandling af høj kreatinin

Kreatinin er en vigtig indikator for nyrefunktionen, hvilket kan afspejle omfanget af nyreskade i en vis grad. For en patient med høj kreatinin niveauer, de skal betale høj opmærksomhed på deres sygdom. Hvis det er muligt, bør de tage den rette behandling i tide.

Generelt når den glomerulære filtrationshastighed er faldet til 50%, niveauet af kreatinin i blodserum vil stige betydeligt. Der synes at være svær anæmi, øget vandladning om natten, vand- og elektrolyt ubalance symptomer på gastrointestinale lidelser, skader på hjerte og centralnervesystemet.

De vigtigste årsager til den høje kreatinin det skader nyrerne og derved reducere kreatinin er ikke det ultimative mål, hvis du kan forbedre filtrering funktionen af ​​nyrerne, høj kreatinin naturligt falde.

Hvilken behandling er gavnligt at reducere de høje kreatinin niveauer på grund af nyresvigt?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin terapi opfandt Shijiazhuang nefropati hospital effektivt kan reparere beskadigede nyrer og genoprette deres funktion.

De aktive ingredienser i den farmaceutiske, der effektivt kan trænge nyresygdom, således at udvide blodkarrene til blodcirkulationen gnidningsløst, der kan forbedre immunceller og fagocytisk clearance af immunkomplekser. Desuden kan det undertrykke immunsystemet inflammation og styrke immunsystemet, antikoagulerende og effektivt blokere renal fibrose.

Kort sagt, ved hjælp af mikro-Osmotherapy kinesisk medicin, er disse symptomer forårsaget af nyreinsufficiens såsom høj kreatinin kan falde gradvist. Desuden kan patienten få en chance for at ændre deres sygdom.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213