torsdag den 31. december 2015

Hvad hvis serum kreatinin niveauer stige til 4,7?


Hvad hvis serum kreatinin niveauer stige til 4,7

Hvad hvis serum kreatinin niveauer stige til 4,7?

Et højt kreatinin er en af ​​de mest almindelige symptomer på nyresygdom, vil de fleste patienter oplever det. Serumkreatinin, en indikator for nyrefunktion. Hvis kreatinin forblev høj i lang tid, betyder det, at nyrerne er beskadiget i en vis udstrækning.

Hvordan man kan reducere kreatinin 4.7?

Creatinin 4.7 højere end det normale niveau, når niveauet af kreatinin steget, vil flere og flere symptomer, såsom træthed, åndenød, kvalme, opkastning, og så videre. Levetiden af ​​røde blodlegemer kan også reduceres. Hvis du lider af disse symptomer, bør du straks tage medicinen.

Den mest udbredte til behandling af forhøjet kreatinin bruge nogle lægemidler til at reducere dens niveau, og metoder vil blive taget for at lindre symptomerne. Men begge disse metoder er ikke effektive.

Den grundlæggende metode er at reparere de beskadigede celler kan nyrer og forbedre nyrefunktionen. Således er en yderligere kreatinin filtreres ud af kroppen. Vores hospital har terapien er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Denne terapi er en naturlig og sikker. Dette kan behandling af nyresygdom i roden og uden bivirkninger. når tilstanden af ​​sygdommen forløber godt, vil symptomer som høj kreatinin niveau falde støt.

Din samlede nyrefunktion og fysiske tilstand vil forbedre en masse. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213