mandag den 28. december 2015

Creatinin 7,9, kan behandles uden dialyse?


Creatinin 7,9, kan behandles uden dialyse

Creatinin 7,9, kan behandles uden dialyse?
Kreatinin niveauer, som kan vise status for nyresygdom i den del, fordi kreatinin er et produkt af stofskiftet muskler tendens nyrer kan vise kreatinin fra kroppen, hvis kreatinin forøget, hvilket betyder, at nyrefunktionen allerede er tabt, og nyrerne kan ikke fungere ordentligt, og Creatinin kan ikke trække sig ud af kroppen, hvis patienten ikke tage medicin, vil tilstanden fortsat forværres og også øge kreatinin og kreatinin niveauer på 7,9, betyder det, at tilstanden er meget alvorlig, har det udviklet sig til en fase af nyresvigt.
Typisk på dette tidspunkt, vil patienterne tage dialyse for at lindre den betingelse, fordi dialyse kan hjælpe patienter kreatinin 7,9 for at fjerne giftstoffer og affald fra kroppen, så lindre tilstanden af ​​sygdommen, men det er bare en midlertidig effekt, og dialyse kan ikke behandle nyresygdom, og vil det medføre nye skader nyrerne, så dialyse er ikke et godt valg for patienter creatinin 7.9.
Så er der nogen anden behandling for patienter uden dialyse kreatinin 7.9?
På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Vores hospital har en sådan behandling er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.
Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.
Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!
Tlf: + 86-311-86954186
E-mail: hospitalkidney@yandex.ru
WhatsApp: +86 15831198683
Skype: yunluyunlu1213