tirsdag den 29. december 2015

Behandling af diabetisk nefropati, nyretransplantation er det bedste valg?


Behandling af diabetisk nefropati, nyretransplantation er det bedste valg

Behandling af diabetisk nefropati, nyretransplantation er det bedste valg?

Hvis du er diagnosticeret med diabetisk nefropati i slutstadiet nyresygdom, kan din læge råde dig, først at tage dialyse. Og du kan vide, at uanset om du er egnet til nyretransplantationer. Her er en kort viden om de nyretransplanterede patienter af diabetisk nefropati.

For mange diabetikere, langsigtede højt sukkerindhold, diurese, polydipsi, og så videre er normalt for dem. De tager medicinen, kost eller motion for at overvåge sygdommen. Mens servere komplikationer forårsaget af diabetes øger risikoen for dødsfald.

Diabetisk nefropati er en af ​​de mest almindelige og alvorlige komplikationer ved diabetes. Desuden er det den hyppigste årsag til slutstadiet nyresygdom i de vestlige lande. Ifølge nogle skøn, omkring 30% -40% af patienterne i slutstadiet nyresygdom på grund af diabetisk nefropati.

Faktisk som en slags sekundære sygdomme forårsaget af diabetes, eksperter anbefaler ikke en nyretransplantation. Fordi primære diabetes, kan sygdommen forårsage skade på den nye nyre. Sammenlignet med nyretransplantation, kan din læge råde dig til at tage dialyse for at forlænge deres liv panorere. Men hvad der er endnu værre, påvirker mere alvorlige bivirkninger forårsaget af dialyse kan forværre tilstanden af ​​patienterne.

TCM tilbyder flere behandlinger til at bekæmpe sygdommen og lindre tilstanden. Såsom mudderbade, Immunterapi og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er nyttigt for alle patienter nyresygdom. Med mindre bivirkning, kan det styre inflammatorisk reaktion og højt blodtryk effektivt. Desuden kan mikro-kinesisk medicin Osmotherapy reducere højt blodsukker og lindre symptomerne stort set. Desuden kan det forbedre mikrocirkulationen af ​​blodgennemstrømningen og til at give den bedste sted for nyre reparation.

Hvis du vil vide mere om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan du spørge en læge online for at få mere information. Eller, hvis du ønsker at vide mere om din sygdom, kan du efterlade en besked eller e-mail kidney-healthy@hotmail.com om din sygdomstilstand, og vi er glade for at give mere detaljerede og professionel vejledning for dig.

Måske hun kan hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779