tirsdag den 29. december 2015

Hvad kan vi gøre for at kontrollere kreatinin uden dialyse


Hvad kan vi gøre for at kontrollere kreatinin uden dialyse

Hvad kan vi gøre for at kontrollere kreatinin uden dialyse

Niveauet af serumkreatinin har et tæt forhold til niveauet af nyrefunktionen. Hvis nyrerne beskadiges alvorligt, niveauet af serumkreatinin er høj nok til, at læger kan tilbyde at starte dialyse. Men ikke alle patienter med nyresygdom, eller måske nødt til at tage dialyse, og derefter håbe på at nogle patienter til at overvåge deres serumkreatinin uden dialyse. Er dette muligt?

Det er umuligt at give det samme svar for forskellige patienter, fordi deres serumkreatinin og sygdommen tilstandsændringer fra person til person. Dernæst vi liste nogle af de betingelser. Hvis du har spørgsmål, bare lade det i Asya.yue@mail.ru eller kontakt online direkte læge.

Hvis patienter serumkreatinin mindre end 8,0 mg / dl, at de ikke skal gøre dialyse.

Dialysebehandling er en i slutstadiet nyresygdom, så patienterne ikke skal tage behandling, hvis deres nyrefunktion højere end 15%. Som nyrerne kan udføre deres arbejde på egen hånd, vil kreatinin ikke være meget høj. I denne tilstand, kan patienter anvende et konservativt terapier for at beskytte deres tilbageværende nyre, og forbedre funktionen af ​​nyrerne som muligt.

I øjeblikket, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, blod rensning terapi og "fire" terapi, disse tre effektive metode til behandling anvendes især ved reduktion af nyrerne filter og regulere forbindelsen mellem nyrerne og blodcirkulation.

Hvis patienter serumkreatinin større end 8,0 mg / dl, kan de blive tilbudt at starte dialyse.

I dette tilfælde er niveauet af kreatinin i serum er meget høj, at nogle typer af behandling, der kræves til udskiftning nyreinsufficiens til at rense blodet. Dialyse er den mest almindelige behandling til dette formål. Faktisk nogle andre behandlinger og disse virkninger, og de danner færre bivirkninger end dialyse. Hvis du vil, kan du prøve den immun adsorption plasmaferese, hæmofiltrering, CRRT, og så videre, med vejledning af en læge.