torsdag den 31. december 2015

Hvor længe en person kan leve med høj kreatinin 6.99


Hvor længe en person kan leve med høj kreatinin 6.99

Hvor længe en person kan leve med høj kreatinin 6.99

I klinikken kan mange betingelser give og øge niveauet af serumkreatinin men høj kreatinin 6.99 mere tilbøjelige til at forårsage alvorlige skader på nyrerne. Når nyrerne ikke fungerer korrekt, skal patienterne behandles retfærdigt i deres liv. Det vil sige, hvor mange dage, de kan leve med kreatinin 6.99?

Renale ekskretionsorganerne, så affald, toksiner og overskydende væske og elektrolytbalance, vedligeholdelse syre-base, der regulerer blodtrykket, og så videre. Ren og stabilt indre miljø kan sikre normal blodcirkulation og beskytter forskellige organer mod skader. Når nyrerne er beskadiget, mere og mere affald og giftstoffer ophobes i blodet, sammen med mange symptomer og komplikationer.

Kreatinin er en metabolisk affaldsprodukt under muskelsammentrækning. Normalt nyrerne er ansvarlige for afskaffelse af kreatinin. Når nyrerne er beskadiget alvorligt, vil mere creatinin ophobes i kroppen og i stigning serum kreatinin niveau. Oftest vil kreatinin ikke stige, hvis mere end 50% af nyrefunktionen er tabt.

Faktisk kreatinin selv er ikke giftigt, men det blev ledsaget af komplikationer kan true patienternes liv. For eksempel, metabolisk acidose, høje niveauer af kalium, lungeødem, hjertesvigt og så videre, er farlige, fordi de kan forårsage død, hvis ukontrolleret effektivt.

Den forventede levetid for patienterne varierer fra person til person på grund af forskellige sygdomme, behandlingsmulighed kost og livsstil. Derfor er nogle mennesker med høj kreatinin 6.99 ophold på dette stadie i lang tid, mens andre vil udvikle end-stage nyresygdom hurtigt. I denne henseende, det vigtigste er at tage skridt til at forlænge deres tjeneste på en rettidig og effektiv.

Hvis du ønsker at vide, hvordan man kan udvide levetiden, kan du efterlade en besked herunder eller konsultere ONLINE læge eller mail Asya.yue@mail.ru.