torsdag den 31. december 2015

Sådan behandler hydronefrose i nyreinsufficiens


Sådan behandler hydronefrose i nyreinsufficiens

Sådan behandler hydronefrose i nyreinsufficiens

Hydronefrose er den medicinske betegnelse for hævelse af nyrerne. Dette sker, når urin ikke kan løbe fra nyren til blæren. Sådan behandler nyre tumorer naturligt? Du kan finde svar i denne artikel. Eller kontakt vores ONLINE læge.

Behandlingsmuligheder hydronefrose

Behandling af hydronefrose bør baseres på årsagerne. Fælles faktorer, såsom nyresten, alle kan forårsage urinretention output på blæren blokering af urinvejene og nyre cyster.

Desuden vil behandlingen variere fra person til person, da de kan have forskellige symptomer, såsom mavesmerter, kvalme og opkastning, hyppig vandladning, proteinuri, hæmaturi, feber, osv

I dette tilfælde, behandling hydronefrose omfatte følgende aspekter:

● Drugs. Antibiotika kan ordineres af en læge til behandling af infektioner, som kan forekomme i nyre tumor. Men du skal være forsigtig på doseringen for at forhindre bivirkninger.

● Drain. Hvis din tilstand er forårsaget af blokering af ureter, kan følgende procedurer skal udføres.

- Fra ureter stent (rør, der gør det muligt for ureter at dræne ind i blæren).

- Fra nefrostomi. Kan tillade blokeret urin at dræne gennem ryggen.

● naturlægemidler.

Jeg anbefaler, at du bruger de traditionelle kinesiske urter. De skal udvide blodkarrene, bekæmpe betændelse og nedbrydning af den ekstracellulære matrix, den stiger diurese og dumping. Naturlægemidler såsom Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, medicineret bad og fodbad er et godt valg.

Du kan sende dig vores Asya.yue@mail.ru mail eller efterlade en besked nedenfor. Vores online læge vil svare dig så hurtigt som muligt.

Hydronefrose er ikke en sygdom i nyrerne, men et symptom på det underliggende problem. Test for at finde den sande årsag er det første skridt i behandlingen af ​​nyresygdom fra roden. Eventuelle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!