mandag den 28. december 2015

Hvordan til behandling af højt kreatinin og urea ved høj nyresygdom


Hvordan til behandling af højt kreatinin og urea ved høj nyresygdom

Hvordan til behandling af højt kreatinin og urea ved høj nyresygdom

Min far var en patient af nyresygdom og hans kreatinin niveau steg til 4,5. Lægen fortalte os, at niveauet af urinstof er også meget høj. Dette er en meget alvorlig? Sådan behandler?

Det er meget alvorligt for patienter med nyre bolzeni høje niveauer af kreatinin og urinstof?

For staten din far og hans kreatinin niveau 4,5 og urea-niveau er også høj, betyder det, at mere end 50% af nefroner blev beskadiget, og der er mange giftstoffer ophobes i den indre krop.

Disse toksiner, der kører i hans blod kapillærer, vil det medføre yderligere skader på nyrerne gennem blodcirkulationen, kaldes det "blod plet", kan det beskadige nyrerne i celler, når cellerne er beskadiget, vil det være i fokus, du har ingen andre symptomer på dette tidspunkt . Efter de beskadigede celler til 50%, hvilket betyder, at funktionen af ​​nyrerne er beskadiget, vil der blive vist flere symptomer, såsom højt kreatinin, skum urin, rygsmerter, høj urinstof, svaghed, etc. Så snart 75% vil udvikle tilstanden i nyresvigt, som patienten vil lide en masse i dette trin. Sidste gang for at flytte til 90%, bør det være uræmi. Heldigvis tilstanden af ​​din far i den modsatte fase af rettidige rydde op toksiner og reparere beskadiget celle, sin status kan tilbagekaldes. Uden behandling, er hans tilstand bliver værre og værre.

Sådan behandler høje niveauer af kreatinin og urinstof i nyresygdom?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin som en af ​​innovation af traditionel kinesisk medicin, kan det hjælpe nyresygdom patienter, der er på et tidligt tidspunkt for at få en chance for at stoppe, selv vende sygdommen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213