tirsdag den 29. december 2015

TCM, at mindske den høje kreatinin 900


TCM, at mindske den høje kreatinin 900

TCM, at mindske den høje kreatinin 900

Serumkreatinin 900 relativt højere end normalt, og det er farligt for patienterne, hvis den ikke-kontrollerende nyre effektivt. I de seneste år, ville mange patienter med nyresygdom kan lide at bruge traditionel kinesisk medicin til at reducere sit høje niveau af kreatinin. En kinesisk medicin kan hjælpe dig med at opnå dette mål?

Kreatinin er et biprodukt af muskelkontraktion, og udskilles gennem nyrerne. Men når nyrerne er beskadiget alvorligt, stigende kreatinin vil bygge i kroppen, hvorved niveauet af kreatinin i blodserum at stige.

Generelt niveauet af kreatinin i området fra 44 til 133 mmol / l. Hvis niveauet af kreatinin 133 pmol / L, der angiver begyndelsen af ​​nyresvigt. Creatinin 900 et godt stykke over denne værdi, så nogle kinesiske lægemidler, som kan medvirke til at øge filtreringshastigheden af ​​nyrerne og forbedre nyre bør anvendes.

I overensstemmelse med ovenstående krav, kan patienterne prøve nogle af følgende kinesisk urtemedicin med vejledning af en læge. (For mere detaljerede oplysninger, kan du efterlade en besked på herunder eller send mail Asya.yue@mail.ru.)

1. Astragalus: Denne kinesisk medicin kan bidrage til at forbedre den glomerulære filtrationshastighed (GFR), med henblik på at øge antallet af udskillelsesvej kreatinin og andet affald. Således kan patienter finde deres blod kreatinin niveau aftager gradvist.

2. kinesisk Rabarber: Den fokuserer på at forbedre blodcirkulationen, nære nyrecellerne, og tilbyder iboende genoprette beskadigede nyre celler. Så længe nyren kan gøre deres arbejde mere effektivt, kan de reducere niveauet af serumkreatinin naturligt.

3. Cordyceps: Som en kostbar kinesisk medicin, er Cordyceps bruges til at gendanne nyrerne filteret og forbedre filtreringshastigheden af ​​nyrerne. Mens renale stiger, behøver patienterne ikke behøver at bekymre sig om deres sygdomstilstand mere.

Hvis du er interesseret i disse lægemidler, kan du konsultere en læge online direkte.