torsdag den 31. december 2015

Niveauet af kreatinin går op til 805, er der nogen måde kan reducere den?


Niveauet af kreatinin går op til 805, er der nogen måde kan reducere den

Niveauet af kreatinin går op til 805, er der nogen måde kan reducere den?

Faktisk kreatinin 805 er relativt højt for en patient med nyresygdom, det tilhører nyresygdom i slutstadiet.

Typisk er dialyse anbefales for patientens kreatinin 805, for at reducere de høje niveauer af kreatinin. Men som læge ønsker jeg ikke at se patienten i smerte dialyse, så jeg anbefaler dem Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, som er en ny effektiv metode til behandling af nyresygdom.

Hvad Osmotherapy Micro-kinesisk medicin?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en kombination af kinesiske urter og avanceret medicinsk udstyr-osmometer. Denne behandling af urter, der forskellige urter bruges, og det er i høj grad baseret på patientens sygdomstilstand.

Som Osmotherapy Micro-kinesisk medicin for at reducere det høje niveau af kreatinin?

Du ved, at høje niveauer af kreatinin som følge af lav nyrefunktion, der er, hvis vi kan forbedre niveauet af nyrefunktion i nogle mener en høj kreatinin niveau vil falde gradvist.

Denne behandling har fire grundlæggende funktioner, der kan reparere beskadigede celler og beskytte resterende nyrevæv fra yderligere skader dermed nyrefunktionen kan forbedres gradvist. Da funktionen af ​​nyrerne øges kreatinin niveau reduceres.

For patienter med nyresygdom kreatinin 805, hvis de kan få denne behandling i tide, kan de få en chance for at leve et liv uden dialyse eller nyretransplantation.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213