torsdag den 31. december 2015

Nyresvigt med kreatinin på 6,8 for at undgå dialyse?


Nyresvigt med kreatinin på 6,8 for at undgå dialyse

Nyresvigt med kreatinin på 6,8 for at undgå dialyse?

I klinikken, kreatinin på 6,8, er denne tilstand i 4. nyresygdom, uden god ledelse vil vokse i 5. trin i en kort tid, har folk til at tage dialyse, er en af ​​de mest almindelige metoder, der kan lindre symptomer resulterende nyresygdom. Således for folk, der er på dette tidspunkt, de har brug for at tage skridt til at forhindre dialyse, hvor nyresvigt patienter med kreatinin på 6,8 for at undgå dialyse?

Som vi nævnte i starten, var folk med en kreatinin på 6,8 i 4. fase af nyresygdom og deres nyrer beskadiget alvorligt, så bede dem om at skride til handling med det samme for at forhindre, at den yderligere skade.

Hvordan man undgår dialyse til patienter med nyresvigt med en kreatinin på 6,8?

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​innovation af traditionel kinesisk medicin, har en bemærkelsesværdig effekt i behandlingen af ​​nyresygdom. Dette kan forbedre nyrefunktionen, for at genoprette beskadigede væv og til at beskytte de resterende nyrevævet mod yderligere skader. når nyrefunktionen er forbedret, kan disse symptomer som følge af nyresygdom, såsom højt kreatinin vende tilbage til normal gradvist.

For en patient med nyresygdom med en kreatinin på 6,8, Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en af ​​de bedste metoder til behandling, der kan hjælpe dem med at undgå dialyse ved at forbedre nyrefunktionen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213