torsdag den 31. december 2015

Foot Bath for kronisk nyresygdom


Foot Bath for kronisk nyresygdom

Foot Bath for kronisk nyresygdom

Kronisk nyresygdom er ikke let at overvinde, så mange værktøjer anvendes sammen til at styre patienter med nyresygdom. Fodbad er et af de ældste midler, der anvendes til at bekæmpe en lang række sygdomme, herunder nyresygdom. For nyre patienter, der tager en fodbad på en regelmæssig basis, kan de finde forskellen mellem deres generelle sundhed.

Hvad er fodbad?

Ifølge teorien om traditionel kinesisk medicin, benet længst væk fra hjertet og dets vægt er tung og dårlig cirkulation vil sandsynligvis blive vist her. Derudover har hvert organ har et tilsvarende punkt i sålen. Foot Bath er blot en terapi, som kan forbedre blodcirkulationen i benene til at sprede i hele kroppen. Endvidere kan det stimulere akupunkturpunkter at stimulere patientens sygdomstilstand.

De sundhedsmæssige fordele ved bade for patienter med kronisk nyresygdom

1. Forbedring af blodcirkulationen: fodbad er effektiv til at øge blodcirkulationen i hele kroppen. Med virkningen af ​​varmt vand og urte medicin, at disse medikamenter effektive ingredienser vil trænge ind i kroppen spille sin funktion.

2. Reducer trykket: Disse lægemidler kan hjælpe med at udvide blodkarrene og regulerer væske og natrium balance, så patienterne kan bruge nogle medicin til at sænke forhøjet blodtryk, hvilket er et almindeligt symptom på kronisk nyresygdom.

3. Øg evne immune: På grund af ophobning af affald og giftstoffer og bivirkninger af visse medikamenter, patienter med kronisk nyresygdom, som regel med en høj risiko for infektion. Evnen til at øge immunitet kan gøre patienterne får mere energi til at beskæftige sig med disse problemer.

Selv fodbad er en vigtig del af behandlingen for patienter med kronisk nyresygdom, kan ikke alle patienter med nyresygdom bruge det. Hvis du har en blødning ben, hudproblemer, alvorlig hjertesygdom og så videre, bør du konsultere en online læge i detaljer.

Mail: Asya.yue@mail.ru

VK: ID AsyaYue.