torsdag den 31. december 2015

Sund kost til high kreatinin 5.36


Sund kost til high kreatinin 5.36

Sund kost til high kreatinin 5.36

Et højt kreatinin indikerer nyre 5.36 blev beskadiget alvorligt. I dette tilfælde kan den rigtige kost plan medvirke til at reducere det høje niveau af kreatinin. Derfor bør patienterne være opmærksomme på ændringer i deres spisevaner sammen med deres ændringer i sygdomstilstanden.

1. Følg en kost plan lavt natrium

Overdreven natrium indtagelse kan forårsage blodet til at koncentrere sig, så kreatinin 5,36 vil fortsætte med at vokse. Desuden, hvis patienter har hævelse og højt blodtryk, en kost høj i natrium forværre tilstanden af ​​patienten og forårsage yderligere skade på nyrerne. Planlæg en kost lavt natrium kræver patienter til at tage i 2000 ~ 3000 mg natrium hver dag.

2. Spis mere frugt og grønt

Som forklaret af nogle nephrologists, kan en vegetarisk kost at forsinke progression af nyresygdom og forbedre livskvaliteten for patienter. Således bør patienter med forhøjet kreatinin 5.36 vælger flere grøntsager og frugter at spise. Her vil vi gerne understrege, at patienterne ikke skal røre deres indtag af fosfor, eller vegetabilsk kalium-holdige eller frugt, hvis niveauet af kalium og fosfor i blodet er højere end normalt.

3. Tag den rigtige mængde af protein

Protein er en Power er ansvarlig for at opbygge og styrke kroppen, men hvis patienterne spiser ekstra protein, vil det øge byrden på nyrerne. Derfor bør patienterne spise den rigtige mængde af protein og sørg for, at mindst halvdelen af ​​deres protein indtag kommer fra høj kvalitet protein.

4. Vælg de rigtige drinks

I vores daglige liv, er der mange former for drikkevarer. Korrekte drikke kan hjælpe patienterne håndtere problemer og komplikationer af nyrerne, mens de forkerte drikkevarer kan forværre patientens tilstand af lungesygdom. Således skal patienterne vælge den rigtige drink til kontrol af deres helbredsproblemer.

Mens en sund kost plan kan hjælpe med at kontrollere højt kreatinin 5.36, er det ikke nær nok til at reducere den, og den effektive beskyttelse af nyrepatienter. Hvis du har spørgsmål til denne diæt eller høje kreatinin niveauer, kan du sende på vores mail Asya.yue@mail.ru. Eller under for at forlade.