torsdag den 31. december 2015

nyresygdom, og kreatinin 3.9, hvordan man behandler?


nyresygdom, og kreatinin 3.9, hvordan man behandler

nyresygdom, og kreatinin 3.9, hvordan man behandler?

3. nyresygdom, og kreatinin 3.9, hvordan man behandler? Høj kreatinin er en af ​​de mest almindelige symptomer på nyresygdom som følge af nyresygdom, nyresygdom, så hvis mzhet behandle alle symptomerne på nyresygdom forsvinder.

Det er kendt, at høje niveauer af kreatinin resulterer i nyresygdom på grund af det faktum, at nyrerne er skadelige og kan ikke fungere normalt, så kan ikke fjerne toksiner og affaldsprodukter fra kroppen, så længe vi kan reparere beskadigede nyrer, høje niveauer af kreatinin Han vender tilbage til normal igen. Siden reparere beskadigede nyrer?

Typisk vil patienterne nyresygdom tage vestlige medicin for at reducere kreatinin og lindre symptomerne og staten af ​​sygdommen, vil lægerne giver visse lægemidler til patienter, disse medikamenter kan hurtigt lindre symptomerne og sygdomstilstanden, men kan ikke behandle boelzn radikalt og generelt har side virkninger, som vestlige medicin, er det ikke et godt valg.

På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Vores hospital har en meget effektiv og vellykket terapi er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin på grundlag af traditionel kinesisk medicin (TCM) med en kombination af avanceret medicinsk teknologi --- osmometer. I overensstemmelse med den specifikke sygdom og fysiske tilstand hver patient, vil nogle kinesiske medicin ordineres. effektive aktive farmaceutiske ingredienser i Osmotherapy mikro-kinesisk medicin effektivt kan trænge ind i læsionen nyre nedbrydes skadelige stoffer, udvide blodkarrene, hvilket gør blodet glat, forbedre immunceller og fagocytter at fjerne immunkomplekser og således effektivt at undertrykke immunforsvaret inflammation og øge immunitet, antikoagulerende, effektivt blokerer renal fibrose, og så knopperne begynder at nulstille sig selv.

Med denne behandling, kan folk, der har en 3-trins nyresygdom, og kreatinin 3.9 får en chance for at forbedre nyrefunktionen og leve som en normal person. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213