torsdag den 31. december 2015

Dialysepatienter med kreatinin niveau 9, er det alvorligt?


Dialysepatienter med kreatinin niveau 9, er det alvorligt

Dialysepatienter med kreatinin niveau 9, er det alvorligt?

Som vi alle ved, dialyse er en af ​​de mest almindelige måder, der kan reducere det høje niveau af kreatinin hos patienter med nedsat nyrefunktion. Og niveauet af kreatinin i størstedelen af ​​patienterne vil reducere efter en dialyse patient, hvis kreatinin niveauer kan reduceres ved dialyse, bør de være opmærksomme på det.

Hvorfor dialyse kan reducere højt kreatinin niveau?

Du ved, en nyrefunktion, kan det output affald og giftstoffer fra blodet. Men efter nyrerne er blevet beskadiget, vil disse giftstoffer ophobes i blodet. Dialyse kan gøre arbejdsemnet nyre, så kan udsende dette affald, herunder yderligere kreatinin fra blodet.

Hvad hvis kreatinin niveau kan nedsættes ved dialyse?

Hvis høje niveauer af kreatinin kan reduceres ved dialyse, hvilket indikerer, at dialyse er ikke egnet til patienten, så det skal henvende sig til andre alternative behandlinger.

På nuværende tidspunkt, bortset fra dialyse, er der mange former for terapi kan være at reducere det høje niveau for kreatinin. Nyretransplantation er den mest effektive behandling, dog samt dialyse, er det heller ikke egnet til alle patienter med nyresvigt.

Så Osmotherapy Micro kinesisk medicin som en af ​​de nyskabelser i traditionel kinesisk urtemedicin kommer rigtigt ved denne behandling, patienter med nyresvigt kan ikke kun mindske den høje kreatinin, men kan også få en chance for at reducere tiden for dialyse endda slippe af med det.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213