torsdag den 31. december 2015

Ligesom dialysepatienter med nyreinsufficiens


Ligesom dialysepatienter med nyreinsufficiens

Ligesom dialysepatienter med nyreinsufficiens

Ikke alle med nyresvigt behov dialyse, og først derefter, når nyrefunktionen er mindre end 15%, eller hvis der er alvorlige symptomer forårsaget af nyresvigt som muskelkramper, kvalme eller opkastning, åndenød, hans læge vil foreslå lab test og derefter beslutte om det bliver nødt til at starte dialyse.

Hvad er dialyse?

Dialysebehandling af livet-support som en kunstig nyre for folk med nyresvigt. Normal nyre har evnen til at filtrere affald fra blodet, yderligere vand for at holde væske- og elektrolytbalancen. Nyrerne også opretholde syre-base balance og regulere blodtrykket. Men når det meste af nyren blev beskadiget, kan nyrerne ikke fungere effektivt. I denne tilstand, du har brug for behandling for at udskifte defekte nyrefunktion. Generelt patienter med nyresvigt valgte dialyse.

Der er to hovedtyper af dialyse, hæmodialyse og peritonealdialyse.

Hæmodialyse

Hæmodialyse er den mest almindelige terapeutiske mål for nyresvigt. Hæmodialyse bruger en speciel type filter til filtrering af blodet. I denne proces fjerner filteret affald og overskydende vand fra blodet, men det holder den resterende del af mineraler såsom kalium og natrium. Som regel kan du blive behandlet tre gange om ugen. Og hver gang vil koste dig tre til fem timer eller mere.

Peritonealdialyse

Peritoneal dialyse under anvendelse af en semipermeabel membran som peritoneum, at gøre en forbindelse med dialysat gennem bughulen af ​​patienter til at fungere ved hjælp af tyngdekraften. Der er således en forskel i koncentration mellem de to sider af bughinden. Efter bughulen, er dialysatet konstant forandring. I den proces, metaboliske produkter og giftige stoffer, der udsendes din krop og justere vand og elektrolytbalancen. Sammenlignet med hæmodialyse, du bedre at gøre peritonealdialyse, hvis du er over 70 år, fordi det er vanskeligt at opretholde deres liv med hæmodialyse.

Det er meget vigtigt at vide, hvilken type dialyse for dig. Fordi hæmodialyse og peritonealdialyse har fordele og ulemper. Du skal være opmærksom på sine kontraindikationer henholdsvis før gør dialyse. Hvis du gør dialyse, kan du ikke stoppe det, hvis betingelsen af ​​din sygdom ikke er bedre eller du forberede en nyretransplantation.

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: litianyuan2015@yandex.com

Skype: hospital.kidney

WhatsApp / Viber: +86 15100189779