mandag den 28. december 2015

Et højt kreatinin 8.6 reduceres uden dialyse


Et højt kreatinin 8.6 reduceres uden dialyse

Et højt kreatinin 8.6 reduceres uden dialyse

Niveauet af kreatinin kan påvises, at nyren tilstand, hvis niveauet af kreatinin steget, betyder det, at nyrefunktionen allerede er tabt, og nyrerne ikke fungerer godt. Nyresygdom baseret på niveauet af kreatinin kan inddeles i fem faser, kreatinin 8.6 det var i slutstadiet nyresvigt, dvs. trin uræmi.

På dette stadium, tilstanden er meget alvorlig, fordi nyrerne ikke kan fungere ordentligt, og en masse af toksiner og affald ikke kan udskilles, så forårsage mange symptomer, såsom kvalme, opkastning, anæmi, ødemer, forhøjet blodtryk og så videre. et højt kreatinin er også en indlysende symptom af alle disse symptomer påvirker patientens liv nyresygdom. Så, hvordan man kan sænke kreatinin og behandle nyresygdom?

Generelt vil patienterne tage dialyse, fordi dialyse er en effektiv og sund, det kan hjælpe patienterne nyre hurtigt at fjerne toksiner og affaldsprodukter fra kroppen for at reducere kreatinin og lindre sygdomstilstanden, men dialyse alene kan midlertidigt hjælpe patienter og kan ikke helbrede nyresygdom, efter dialyse toksiner og affald vil igen ophobes i kroppen, så mange nyresygdom patienter ikke ønsker at tage dialyse.

Er der andre behandlinger kan reducere kreatinin og behandle nyresygdom uden dialyse?

På nuværende tidspunkt, kinesisk medicin er meget populære, fordi det kan behandling af nyresygdom ved roden, og uden bivirkninger. Vores hospital har en sådan behandling er kendt Osmotherapy Micro-kinesisk medicin.

Den terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan spile blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt med at blokere renal fibrose, reparation af nyreskader, nyrefunktion og genoprette den oprindelige struktur af nyrerne.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-86954186

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213