onsdag den 30. september 2015

Hvilke komplikationer af polycystisk nyresygdom


Hvilke komplikationer af polycystisk nyresygdom

Hvilke komplikationer af polycystisk nyresygdom

Denne gang senere, når polycystisk nyre begyndte at gøre ondt, så gør det mange patienter med polycystisk nyresygdom ikke er opmærksomme på polycystisk nyresygdom, og ikke forstår. Således komplikationer polycystisk nyre også misforstået. men som du ved, den største skade på polycystisk nyresygdom kommer fra dens komplikationer, så hvis du ikke forstår komplikationer af polycystisk nyresygdom, kan kroppen være en masse skader. så hvad komplikationer vil forekomme hos patienter med polycystisk nyresygdom? Nu giver jeg dig flere oplysninger.

1 Pain.

Smerten er forbigående hos nogle patienter, kan det iagttages. Hvis smerten fortsætter eller hårdere kan tage smertestillende, men generelt har dårlig smertestillende virkning. Hvis smerten er svær, men analgetika kan lindre smerter og påvirke livet for patienterne. tror måske, at gøre operationen.

2 infektion.

Urinvejsinfektioner og cyster er almindelige komplikationer. vandopløseligt antibiotikum ved glomerulær filtrering, proksimale tubulus sekretion, fedtopløseligt antibiotikum diffunderer gennem væggen af ​​cyste cyste. således i kombination med vandopløselige og fedtopløselige antibiotika. bakteriekultur så tidligt som muligt at vælge de følsomme antibiotika, få den bedste effekt. 1-2 ugers behandling for infektioner cyster skal være mere langvarig behandling.

3, højt blodtryk.

Forhøjet blodtryk er en almindelig komplikation af ADPKD, men også bidrage til en af ​​de faktorer Corot forringer nyrefunktion. streng kontrol af blodtrykket kan forsinke faldet i nyrefunktion, nedsat mål dødelighed 130/80 mmHg. i begyndelsen af ​​hypertension bør begrænse salt (2-4G / g) for at opretholde en passende vægt, regelmæssig motion. narkotika behandling af valg blokkere ACEI, ARB, og calciumkanalblokkere. for blodtryk, et stof, der ikke kan overvåge, overveje cyste dekompression eller embolisering af nyrearterien i nyrerne.

4, blødning.

Der er tre typer af situationer: en, cyste blødning, patienter med pludseligt opståede smerter, men der er ingen brutto hæmaturi. For det andet, brutto hæmaturi; For det tredje, subkapsulær blødning, stort volumen uden hæmaturi, kan blodtrykket falde. foruden aggressiv behandling af forhøjet blodtryk, øget cyster, sengeleje er også meget vigtigt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Ødem og nyresygdom


Ødem og nyresygdom

Ødem og nyresygdom

Ødem omfatter lokal ødem og hævelse af kroppen. lokal ødem relateret til en bestemt del, såsom lavere lemmer, ansigt, mave, etc.

lavere ende ødem normalt er arteriovenøs vaskulær sygdom, såsom en thrombe osv; hævelser i ansigtet flere allergi forårsaget af forkert brug, hævelse af maven ascites grundet skrumpelever.

Hævelse af kroppen vedrører alle dele af kroppen symmetrisk ødem, såsom ødem af bilaterale nedre ekstremitet, øvre ekstremitet og øjenlåg, hævelse af grunden mere til hjerte og nyre læsioner. kardiogent ødem på grund af overdreven intravaskulær blod, der forårsagede hjertesvigt, symptomer var lavere ende ødem ikke var indlysende, tidligt om morgenen, vil hævelsen stige efter flytningen,

nat, lettet ved hvile, mens der er hjertesygdomme, såsom hjertebanken, svimmelhed, stakåndethed og så videre.

Nyre hævelse er ødem af øjenlåg, om morgenen, viste bilateral hævelse af øjenlåg,

hævelse af de nedre ekstremiteter, det har intet at gøre med de aktiviteter, der kan forekomme oliguri. hvis akut nephritis, IgA nefropati, og så videre, farven af ​​urinprøver viste vand til at vaske kødet; hævelse af nefrotisk syndrom er en meget alvorlig, indlysende hævelse af øjenlåg, øvre lemmer, huden, hævelse af pungen og andre dele samt, urin skum stiger betydeligt; kronisk nefritis placerer underekstremitet ødem. under normale omstændigheder, kan renal ødem ikke blive frigivet fra resten. på dette tidspunkt screening urin, nyrefunktion, blodtryk og lignende, kan finde årsagerne ødem.

Der er også en hævelse kaldet idiopatisk ødem, årsagen er ikke klart, flere og menstruation-relaterede, normalt præmenstruelle ødemer i underekstremiteterne i varierende grader, i betragtning af de mange grunde ødem, så du skal ikke blindt medicin efter lider ødem skal gå til hospitalet for rettidig behandling.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Hvorfor patienter har nefrotisk syndrom hypoalbuminæmi


Hvorfor patienter har nefrotisk syndrom hypoalbuminæmi

Hvorfor patienter har nefrotisk syndrom hypoalbuminæmi

Nefrotisk syndrom er normalt på grund af glomerulær blodkar i kroppen kan ikke filtrere det overskydende vand og giftige stoffer i kroppen. nefrotisk syndrom hovedsageligt kendetegnet ved en stor mængde af proteinuri, hyperlipidæmi, hypoproteinæmi og svær ødem. Hvorfor så nefrotisk syndrom patienter har hypoproteinæmi?

De vigtigste faktorer hypoalbuminæmi:

Unormal protein i kroppen

Efterhånden som sygdommen forværres, patienter lider ofte af en række komplikationer, såsom svær hævelse, anæmi og hyperlipidæmi. Desuden vil immunsystemet hos patienten kraftigt reduceret derefter immunsystemet vil ændre sig, vil forårsage unormale proteiner i kroppen. i denne tilstand bliver det unormale protein metabolisme, vil proteinsyntese reducere, så kan ikke genopbygge proteinet.

Tab af unormale plasmaproteiner

Fordi patienter, der lider fra et koldt eller andre årsager, interne nyreceller har patologiske forandringer, vil det føre til en ændring i glomerulær filtrationshastighed. så tabet af store mængder protein fra kroppen, kan ikke være godt absorberes af kroppen, og dermed forårsager hypoproteinemia.

Behandling Hypoproteinæmi

Kost terapi

Din læge kan anbefale eller kræve, at du tilføje protein til at forbedre protein kost indeholder magert kød, fisk og så videre.

Medicin

Læger også bedt om at bruge lægemidler til behandling af hypoproteinæmi

Traditionel kinesisk medicin

De vigtigste ingredienser i traditionel kinesisk medicin, primært fra nogle naturlige plante således næsten ingen bivirkninger af disse behandlingsformer. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan yde tilstrækkelig ernæring til nyrerne og blod, for at forbedre inddrivelsen af ​​nyreceller. i så fald vil lette hypoalbuminæmi.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Hvordan til behandling af kronisk glomerulonephritis


Hvordan til behandling af kronisk glomerulonephritis

Hvordan til behandling af kronisk glomerulonephritis

Nefritis relateret til inflammation i nyrerne, som kan påvirke en eller begge nyrer. Imidlertid kan den akutte fase forårsager midlertidig dysfunktion, kronisk inflammation kan permanent skade nyrevævet, hvilket fører til nyre ardannelse og forårsage nyresvigt. Ikke kun akut inflammation, men kroniske og ubehandlede kontroller, og kan være livstruende. Kronisk glomerulonephritis er en almindelig kronisk nephritis, men også være en slags nyreskader. Men hvordan man kan behandle kronisk glomerulonephritis?

Kost: bør overvåge indtagelsen af ​​protein i kosten, 30-40 gram om dagen er nok. Brugen af ​​lavt proteinindhold højt proteinindhold kan reduceres glomerulær tryk og reducere skader på inflammation. Skal give varme, begrænse dit indtag af natrium.

Aspekter af livet bør forhindre skærpende omstændigheder, såsom infektion, dehydrering, træthed og brug af nefrotoksiske lægemidler, og så videre.

Psykologiske aspekter: under behandling af glomerulonephritis, bør patienterne opretholde gode relationer, for at opretholde en stabil tilstand i sindet, en optimistisk stemning og DED til at samarbejde med behandlingen.

Behandling af kronisk glomerulonephritis, hovedsageligt på grund af renal iskæmi og hypoxi, renal på immun- og inflammatoriske responser, dybere sige, fordi der er giftige stoffer i blodet. Således er vores kinesisk medicin til behandling af glomerulonephritis, blodcirkulationen, renser blodet af toksiner ved at blokere vejen for nyreskader. For eksempel mikro-kinesisk medicin, immunterapi, etc ..

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvordan man kan slippe af dialysepatienter med nyresygdom


Hvordan man kan slippe af dialysepatienter med nyresygdom

Hvordan man kan slippe af dialysepatienter med nyresygdom

Dialyse er en blod udrensning metode, når nyrerne ikke længere kan gøre arbejdet. Dette eliminerer affald organ, ekstra salt og vand, og hjælper også kontrollere blodtrykket. I denne artikel, lad os tale om den forventede levetid på peritonealdialyse med diabetes. Eventuelle spørgsmål? Konsultere vores online læge konsultation gratis.

Øjeblikket er den gennemsnitlige levetid for en person i dialyse er omkring 3-5 år. Hertil kommer, at fem-års overlevelse efter påbegyndelse af behandling af diabetes på omkring 29%. Så patienterne vælger peritonealdialyse skal være opmærksom på, at valget til fordel for denne terapi er livsforandrende, og livskvalitet vil blive reduceret.

Der er også en version af kinesisk medicin behandling, som er meget mere effektive behandling, når det kommer til den forventede levetid. Hvis de behandles i tide, kan diabetikere undgå eller slippe af peritonealdialyse. Så deres liv vil blive væsentligt udvidet.

Mens den tilgængelige traditionelle kinesiske behandling af diabetes og nyresvigt kan omfatte Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, den cyklus af terapi, lavementer, moxibustion terapi bad, fodbad, og mundtlige kinesisk urtemedicin.

Baseret på den unikke diagnose for hver patient, en eller flere af de ovennævnte vil blive udvalgt til at danne det bedst mulige behandlingsplan. Traditionel kinesisk terapi kan arbejde for at fjerne blod immobilitet, forbedrer blodcirkulationen, reparere beskadigede nyre celler og væv i det indre og i høj grad bidrage til evnen af ​​nyrerne.

Jeg håber, at ovenstående afsnit kan være nyttige for din forståelse af at styre din nyresygdom. Hvis du stadig har spørgsmål, kan du efterlade en besked nedenfor. Det er vores fornøjelse at dele en gratis konsultation. Jeg er meget glad for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Hvad er årsagen til glomerulonephritis


Hvad er årsagen til glomerulonephritis

Hvad er årsagen til glomerulonephritis

Glomerulonephritis kaldes typisk nefritis, er nu meget almindelig sygdom i nyrerne, Nefritis relateret til nyre betændelse, der kan påvirke en eller begge nyrer. Imidlertid kan den akutte fase forårsager midlertidig dysfunktion, kronisk inflammation kan permanent skade nyrevævet, hvilket fører til nyre ardannelse og forårsage nyresvigt. Ikke kun akut inflammation, men kroniske og ubehandlede kontroller, og kan være livstruende. Kronisk glomerulonephritis er en almindelig kronisk nephritis, men også være en slags nyreskader. Men hvad er Jade? Almindelige årsager omfatter:

Årsag 1

Bakterielle og virale infektioner Disse omfatter øvre luftvejsinfektioner, asymptomatiske bakteriuri, influenza, halsbetændelse, bronkitis, bronkitis. Denne inflammation kan forårsage nephritis.

Årsag 2

Parasitære infektioner, protozoinfektioner, biologisk gift invadere kroppen, narkotika, tungmetaller, en endogen antigen, kræft, godartede tumorer og andre faktorer kan forårsage nefritis.

Årsag 3

Uregelmæssig levevaner, såsom overdreven træthed, brænde midnat olie, og endda anti-arbejdskraft, etc. er tilbøjelige til at forårsage eller forværre sygdommen nefritis.

Årsag 4

Nogle lægemidler også forårsage nephritis, fx nefrotoksisk stof, gentamycin, kanamycin, streptomycin, etc ..

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Diabetes er en hævelse af øjenlåg, skal du være opmærksom på at få en nyresygdom


Diabetes er en hævelse af øjenlåg, skal du være opmærksom på at få en nyresygdom

Diabetes er en hævelse af øjenlåg, skal du være opmærksom på at få en nyresygdom

Hvis du er diabetiker, og nu finde dine øjenlåg hævelse, så er det tid til at være opmærksom, for at få en nyresygdom. Bemærk tæt, hvis du har også andre symptomer som disse, er du nødt til at gå til læge lige nu.

Der er ofte uden tydelige symptomer på tidlige stadier af denne sygdom. Som nyrefunktionen reduktion, kan disse symptomer opstår som følgende:

Hævelse af hænder, fødder, ansigt og øjenlåg

Der er problemer i at sove eller koncentrere

Dårlig appetit

Sygdom

Svaghed

Kløe (slutstadiet nyresygdom) og meget tør hud

Døsighed (end-stage nyresygdom)

Uregelmæssigheder i en regelmæssig rytme af hjertet ", på grund af forhøjede niveauer af kalium

Klonus

Med nyre er værre, kan dine nyrer ikke fjerne affald fra blodet. Affaldet bliver derefter lagret i kroppen og kan nå toksiske niveauer, en tilstand kendt som uræmi, som er en livstruende sygdom.

Ifølge undersøgelsen, næsten en tredjedel af mennesker med diabetes udvikler diabetisk nefropati. Så hvis du er en patient med diabetes, bør du overvåge dit blodsukkerniveau er godt og gøre nogle andre tiltag for at forhindre din sygdom er diabetisk nefropati. Hvis du har denne sygdom, bør du tage en ordentlig behandling straks for at undgå store sygdom. Desuden er absolut nødvendigt reduktion i blodtrykket og blodsukker kontrol fastholde at bremse udviklingen af ​​sygdommen.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de mest effektive behandlingsformer i behandlingen af ​​nyresygdomme, herunder diabetisk nefropati. Det kan hjælpe med at helbrede denne sygdom på en naturlig måde, der er et middel, kan det helbrede denne sygdom uden at gøre yderligere skade på nyrerne. Hvis du ønsker at vide mere information om det, kan du chatte med vores online læge eller efterlade en besked til os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779

tirsdag den 29. september 2015

Fordelene ved gulerødder til patienter med nedsat nyrefunktion


Fordelene ved gulerødder til patienter med nedsat nyrefunktion

Fordelene ved gulerødder til patienter med nedsat nyrefunktion

Nyresvigt hos patienter med forhøjet kreatinin kan spise gulerødder?

Gulerod er rig på næringsstoffer. kan også spises rå, elsket af de fleste mennesker. Men for patienter med nyreinsufficiens høj kreatinin, de har en streng diæt tabu, så de kan spise gulerødder?

Faktisk kan de spiser gulerødder, gulerod, ikke kun for patienter uden skader, men meget godt for patienterne, hvad fordelen er?

1. mindske den høje kreatinin

Undersøgelser har vist, at vitamin, især C-vitamin for at forbedre nyrefunktionen, nedsat nyrefunktion fremmer væv reparation, hvilket reducerer det høje niveau af kreatinin i stor hjælp.

2. Reducer hypertension

For patienter med nyresvigt er et almindeligt symptom af hypertension, nyresvigt vil forårsage hypertension, og hypertension samtidig, til gengæld forværre nyreskader. spise gulerødder hver dag kan reducere blodtrykket, det forhindrer trykket fortsætter med at stige.

3. Reducer risikoen for kræft

Gulerødder er rige på beta-caroten, som har en signifikant effekt af at reducere risikoen for kræft, effektivt kan forhindre nyresvigt hos patienter, der lider hudkræft, brystkræft og kræft i øjet.

4. mindske hævelse

Patienter med nyreinsufficiens med høj kreatinin kan forekomme symptomer på ødem, gulerødder kan fremme blodcirkulationen,

hjælpe kroppen til at komme ud af det overskydende vand, så kan lindre symptomerne på ødem.

Gulerødder har en stor fordel for patienter med nyresvigt med høj kreatinin, men gulerod er et produkt, der har en høj kalium

Hvis du er forbundet med hyperkaliæmi, må vi nøje begrænse deres indtag af gulerødder.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Patienter med diabetisk nefropati og har urin for at undgå dialyse


Patienter med diabetisk nefropati og har urin for at undgå dialyse

Patienter med diabetisk nefropati og har urin for at undgå dialyse

Diabetisk nefropati på grund af kompleksiteten af ​​patogenese, at udvikle hurtigere end de andre sygdomme, og det samme niveau af kreatinin, patienter med diabetisk nefropati er tidligt i processen med dialyse, dialyse er en meget smertefuld ting for patienter, de ønsker at undgå dialyse.

Selv patienter med diabetisk nefropati undergik dialyse, dog vil den manglende beskyttelse og reparation af nyrefunktionen uundgåeligt synes oliguri eller ingen urin.

Dialyse kan erstatte kun arbejde i nogle aspekter til nyrerne. undgå dialyse patienter med diabetisk nefropati, skal du først gendanne funktionen af ​​nyrerne. Traditionel kinesisk medicin behandling for at hjælpe dig med at løse disse problemer.

Urter til oral administration:

Fordi patienter kan være ledsaget af ødem og oliguri fænomen

så urter kan reducere de komplikationer, kan den aktive bestanddel i præparatet fjerne qi stagnation afgiftning.

Akupunktur:

Ved at anvende den kanyle akupunktur stimulerer cellerne til at producere en række reaktioner, således at opnå formålet med behandlingen.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling til behandling af kronisk nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, reducerer nyrefunktionen opsving funktion, med henblik på at genskabe den oprindelige struktur i nyrerne.

Med vores behandling kan patientens blod renses, nyrefunktion kan også gendannes. patienter kan tydeligt se forøgelsen af ​​urin, og selv antallet af dialyse vil være mindre.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Kost dialysepatienter


Kost dialysepatienter

Kost dialysepatienter

For at genopbygge de næringsstoffer, der er nødvendige dialysepatienter, for at forhindre infektion, kost, dialysepatienter bør justeres. så hvad kost af dialysepatienter bør være?

1. tilstrækkelig varme.

Nok varme er grundlaget for de daglige menneskelige aktiviteter. hvis ikke nok, kan føre til dialysepatienter lider af underernæring; tilføje for meget, kan det føre til hyperlipidæmi og atherosklerose og andre sygdomme. der bør være baseret på kulhydrat forbrug kalorier er korn, som spise mindre sukker og fedt-rige fødevarer, især animalsk fedt.

2. Tilsæt protein.

Dialysepatientgruppen accept af protein bør være af høj kvalitet protein, såsom mælk, æg, kød, fisk og andre animalsk protein, spise eller ikke spise soja og andre vegetabilske protein, som følge af mindre brug af vegetabilsk protein, vil det tilføje til patientens tilstand.

Hvis en dialyse patient er ældre, skyldes muskelatrofi og vægttab, de har brug for at tilføje protein af høj kvalitet.

3. Hvordan til at spise frugt og grøntsager.

Fordi kostfibre kan hjælpe med at forhindre forstoppelse og kan reducere niveauet af kolesterol og triglycerider i serum. således forbruget af kroppen har brug for en tilstrækkelig mængde af kostfibre dagligt i normale forhold kan forbruget 20 g kostfibre dagligt naturligvis dialysepatienter er ingen undtagelse. Men på grund af den fysiske tilstand af en dialysepatient,

De bør begrænse forbruget af visse frugter og grøntsager. Dialysepatienter kan spise frugt og grøntsager omfatter vandmelon, melon, svamp centnergraeskar, kål, gulerødder, bambusskud, hvis de ledsages af forhøjet blodtryk, kan du også spise majs, lotus rod.

4. Den mængde mindre dialyse eller mindre urin

Patienter med høj kalium skal være strengt kontrollerede kalium indtag, begrænse fødevarer med højt kalium, såsom bananer, pærer, citrusfrugter. oliguri, dialyse patienter med hypertension, ødem, vandforbrug bør være strengt begrænset,

vandforbrug ikke overstiger mængden af ​​urin hver dag.

Hypertension, ødem, eller serum natrium dialysepatienter Alvorlige bør overvåge dit natrium indtag, daglig 3-5g eller mindre.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

mandag den 28. september 2015

Patienter med diabetisk nefropati kan for at slippe af nyretransplantation


Patienter med diabetisk nefropati kan for at slippe af nyretransplantation

Patienter med diabetisk nefropati kan for at slippe af nyretransplantation

Diabetisk nefropati er defineret traditionelle diagnostik (dette er en sekundær nefropati). Ifølge den traditionelle opfattelse, det er rigtigt. Det er et mikrokarrør komplikationer af diabetes, diabetisk SPECIAL betød glomerulosklerose, en glomerulær læsion med skade på blodkar. I overensstemmelse med den mest progressive og frem cytologiske diagnose af denne sygdom kaldet diabetisk glomerulære basalmembran. I klinisk praksis. Satsen for overlevelse i nyretransplantation højere end i dialyse. I virkeligheden, i tillæg til dialyse og nyretransplantation, patienter med diabetisk nefropati, der er andre muligheder for behandling af deres sygdom, dvs. "fire plus en" terapi.

Denne terapi er en effektiv metode til behandling af kronisk renal. Terapi indeholder en flaske McConnon, oral medicin, eksternt program samt et fodbad.

1. McConnon. Indtager, to gange dagligt, 40 ml hver gang, om morgenen og om aftenen at tage medicinen på tom mave. Standard: standard. Type blandingen: en slags blanding.

2. Princippet om fodbad med kinesisk medicin er det, der gør brug fodbad vand kinesisk medicin, hvor elementer af effektiv bistand under det varme vand trænge ind i huden og er i Sovana kapillærer i benene, og vil indgå i ordningen med blodcirkulationen, og opnå effekten af ​​at forbedre forfatningen , helbrede sygdommen, kontrol af kroppen.

3. kinesisk medicin er en skat af kinesisk kultur og millennium-udviklingsmålene, det gradvist forbedret. Kinesisk medicin kendt for manglen på bivirkninger og helbredelse af sygdommen i sig selv.

4. En varm komprimere terapi. De vigtigste funktioner er at rense giftige sygdomsfremkaldende faktorer i nyren under anvendelse af en varm komprimere. Varm komprimere på et bilateralt Shenshu punkter kan arrangere toksiner og returnerer originalen qi, og anvender dem til akupunkter Shenshu (BL23) eksternt.

Vi har en masse af lignende patienter på hospitalet, der modtog vores behandling, er tilstanden forbedret nu. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Grundlæggende kendskab til diabetes


Grundlæggende kendskab til diabetes

Grundlæggende kendskab til diabetes

Diabetes, også kendt som diabetes, beskriver en gruppe af stofskiftesygdomme, hvor folk har blodsukkeret. Patienter med højt blodtryk tendens til at opleve polyuri, polydipsi, polyfagi og vægttab. Der er tre typer af diabetes.

Type 1 diabetes

Kroppen producerer ikke insulin. Folk har en tendens til at udvikle type 1-diabetes før 40, ofte i den tidlige voksenalder eller ungdomsårene. Omkring 10% af alle tilfælde af diabetes er type 1. Patienter med type 1-diabetes skal tage insulininjektioner for resten af ​​deres liv.

Type 2-diabetes

Kroppen ikke producerer tilstrækkeligt insulin eller kroppens celler ikke reagerer korrekt på insulin. Omkring 90% af alle diabetes tilfælde af denne type. Vægttabet efter en sund kost, motion og kontrol af blodsukkeret kan være i stand til at kontrollere symptomerne på type 2-diabetes i en vis grad. Men Type 2-diabetes er normalt fremadskridende sygdom, bør patienterne tage tabletterne med insulin.

Mennesker med central fedme, mave fedt, eller abdominal fedme er særligt udsatte for at udvikle diabetes type 2. Mænd, hvis testosteron niveauer er lave viste sig også at have en højere risiko, en anden risiko for type 2-diabetes, og mere som vi bliver ældre.

Diabetes under graviditet

Denne type påvirker kvinder under graviditet. Og diagnosen svangerskabsdiabetes opstår under graviditet. De fleste patienter kan overvåge deres diabetes gennem kost og motion, og fra 10% til 20% af dem har til at tage medicin. Hvis svangerskabsdiabetes ikke diagnosticeres eller er ude af kontrol, kan det øge risikoen for komplikationer under fødslen, barnet kan være større end den burde være. Før graviditeten, ikke spiser for meget animalsk fedt og kolesterol.

Diabetes kan forårsage mange komplikationer, der kan være livstruende, såsom nerveskader, nyresygdom, kardiovaskulær sygdom, perifer vaskulær sygdom og så videre.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Quick Recovery!

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Diabetisk nefropati baser


Diabetisk nefropati baser

Diabetisk nefropati baser

Generelt nyresygdommen forårsaget af diabetes, kaldet diabetisk nefropati, former for højt blodsukker over arbejder nyrerne. Hvordan præcist? Diabetes er en gruppe af stofskiftesygdomme, der påvirker systemet med bittesmå blodkar. Hvordan er denne relateret til nyreproblemer? Inde nyrerne, millioner af bittesmå blodkar, der fungerer som filtre. Diabetes påvirker en vigtig filtreringssystem og gør deres manglende evne til at fungere godt. Nyresygdom som følge af angrebet beskadigelse af år.

Høje niveauer af sukker i blodet at ødelægge glomeruli (den såkaldte filter) i lang tid, og har en progressiv nyresygdom. De fem stadier af diabetisk nefropati er:

Trin 1: nyre stigninger i størrelse og er ledsaget af en høj filtrering. Dette kan annulleres indtil en højt sukkerindhold styres.

Trin 2: renale strukturændringer på dette tidspunkt, glomerulære basilarmembranen tykkere og samtidig, proteinuri angreb efter intens træning. Det tager normalt mere end fem år at gå videre til trin 2.

Trin 3: vedvarende albuminuri formular med nedsat nyrefunktion, der forekommer hos diabetikere lider af sygdommen i mellem 5 og 15 år. I trin 3, stadig står en chance for at rette diabetisk nefropati, hvis korrekt behandlet.

Trin 4: Også kaldet klinisk diabetisk nefropati. Den massive tab af protein i urinen (mindst 3,5 / dag), hævelse og forhøjet blodtryk er de tre mest almindelige symptomer. Det er svært at vende, når hans tilstand udvikler sig til den fase af sygdommen 4.

Trin 5: dialyse og nyretransplantation kan være nødvendig for at opretholde livet for patienter, som sundhedsstatus allerede nået ESRD eller uræmi.

Her er nogle risikofaktorer, der kan hjælpe dig uddanne dig selv, og derefter undgå sygdommen. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Nefrotisk syndrom kan vi undgå dialyse?


Nefrotisk syndrom kan vi undgå dialyse

Nefrotisk syndrom kan vi undgå dialyse?

Som vi alle ved, når nyrefunktionen falder til et vist niveau, nyrerne kan ikke fungere ordentligt, hvilket resulterer i kroppen har en masse af toksiner og affald kan ikke ordentligt fjernet fra kroppen, så for at forårsage forskellige symptomer i kroppen, er en alvorlig trussel mod menneskers sundhed. så denne gang er vi nødt til at tage rettidig og effektiv behandling til behandling af nyresygdom.

Lægen sagde, at når nyrefunktionen er reduceret til 15% af patienterne stadig har en chance, at vi kan forbedre funktionen af ​​nyrerne, og tilstanden af ​​nyresygdom.

I den vestlige medicin, er hormoner ofte bruges til at lindre symptomerne på nefrotisk syndrom, men kan ikke reparere de beskadigede nyre celler, så patienter måtte bruge dialyse for at forlænge livet. Selvom dialyse kan hjælpe patienten forlader toksiner og affald, men dialyse kan ikke gendanne nyrefunktionen i øvrigt på grund af dialysepatienter lider en masse unødvendige lidelser, endnu værre, efter en periode med dialyse, de resterende patienter vil være helt tabt nyrefunktion, så patienterne søger efter en ny tilgang til at erstatte dialyse.

Hvordan man kan hjælpe patienten slippe af nefrotisk syndrom dialyse?

Vi har den terapi, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy bruger Terapi traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling for nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. Det kan udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og nedbrydning af giftige stoffer, for at gøre fremskridt i blokerende renal fibrose, reparere beskadigede nyrer, reducerer nyrefunktionen nyttiggørelse, restaurering af den oprindelige struktur i nyrerne.

Hvis du er i de tidlige stadier af nefrotisk syndrom, er du nødt til at slippe af med dialyse, hvis du er i en sen fase af nefrotisk syndrom, kan du reducere antallet af dialyse, og endelig slippe af dialyse.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Symptomerne på nefrotisk syndrom


Symptomerne på nefrotisk syndrom

Symptomerne på nefrotisk syndrom

Nefrotisk syndrom er forårsaget af forskellige sygdomme, de vigtigste patologiske forandringer af nefrotisk syndrom hovedsageligt glomerulære sygdomme, såsom, de vigtigste elementer i nefrotisk syndrom er kroppen en masse proteinuri, hypoproteinæmi, svær ødem, og hyperlipidæmi.

Proteinuri

En stor mængde proteinuri er det vigtigste element i nefrotisk syndrom, symptomet hovedsageligt store mængde af proteinuri, er symptomet skyldes glomerulære filtrationshastighed og tæthed valleproteiner forbundet med proteinindtag,

Overdreven indtagelse af protein og mindre mængde absorption af nyretubuli, i dette tilfælde, vil have proteinuri.

Jo lavere tætheden af ​​vallen, jo større er sandsynligheden for forekomst af proteinuri.

Hypoproteinemia

Hypoalbuminæmi er den anden vigtigste træk ved nefrotisk syndrom, fordi vi ved, at leveren har den funktion at et proteinkompleks, nefrotisk syndrom patienter har en masse proteinuri,

dette vil føre til tab af store mængder protein, når mængden af ​​skaden overstiger det beløb, der genereres vises hypoalbuminæmi.

Ødem

Patienter nefrotisk syndrom vil let ødem. i begyndelsen, bliver en ankel ødem patient, øjenlåg og ansigt. Efterhånden som sygdommen skrider frem, vil det fremstå som pleural effusion, ascites, perikardieeffusion. Nogle alvorlige tilfælde kan ikke åbne sine øjne.

Hyperlipidæmi

Uddannelse og dannelse af hyperlipidæmi forbundet med hypoalbuminæmi. total kolesterol forværre nyresygdom, vil endvidere hyperlipidæmi fremme trombose og glomerulosklerose.

Disse symptomer på nefrotisk syndrom, hvis du ønsker at vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Patienter nefrotisk syndrom hvordan man styrer sygdomstilstanden


Patienter nefrotisk syndrom hvordan man styrer sygdomstilstanden

Patienter nefrotisk syndrom hvordan man styrer sygdomstilstanden

For patienter med nefrotisk syndrom, kan en sund livsstil medvirke til at reducere risikoen for sygdom. så patienterne nefrotisk syndrom, hvordan man kan opretholde en sund pleje?

1. afbalanceret kost

I henhold til dine personlige kost og væskeindtagelse for at opretholde en afbalanceret kost. reducere deres daglige kolesterol, sukker og natrium, med henblik på at give en lavere belastning nyrerne.

2. at holde op

rygestop hjælper din krop langsigtede fordele, da det vil sænke blodtrykket og reducere kompleksiteten af ​​din nyresygdom.

3. temperament Sundhed

Regelmæssigt aktiv livsstil er vigtig, ikke kun godt for din generelle sundhed, kan du også øge modstanden,

du kan rådføre sig med din læge om den bedste plan bevægelser.

4. Hvis du vil nøje overvåge din tilstand

Nøje overvåge din tilstand. Deltagelse i den konventionelle program inspektion, eftersyn MRSA, hepatitis B, hepatitis C og hiv.

5. lægemidler

Sørg for, at medicinen er ordineret af en læge. før du køber nogen form for medicin Oplys venligst dine tællere og nyreproblemer farmaceuter. Support er nødvendigt på grund af lægen.

6. Pleje dialyse

Hvis du er en peritonealdialyse eller hæmodialyse behandling, hvis du har et problem, rapportere eventuelle problemer.

I dagligdagen, kan patienterne gør det, kan det meget vel at bekæmpe sygdommen.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

søndag den 27. september 2015

Som behandling af nyreinsufficiens i det femte trin

Som behandling af nyreinsufficiens i det femte trin

"Hej, Jeg vil gerne vide, hvor længe patienten skal behandles penetration terapi." Fuldstændig ud af nyresvigt er næsten umuligt, men vi kan lindre smerter, lindre symptomerne. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læger, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

Patienter med nyresvigt normalt gør 2-3 gange om ugen. Og de ønsker at komme ud af dialyse, men kender ikke en effektiv metode til behandling, så vores specialister er klar til dem nogle forslag.

Nyresvigt er en kronisk sygdom i nyrerne. Vi er på udkig efter den bedste metode til behandling, hvilket er, hvad vi skal gøre. Patientens tilstand i den femte nyresvigt. Og han var i dialyse i ni måneder. Men han har også rygsmerter, træthed og anæmi. Ud over dialyse, er der andre behandlinger og kan hjælpe dig, der løser deres problemer. Hos patienter med nyresvigt, åndenød, brystsmerter, mere indlysende, hvilket fører til mange alvorlige komplikationer. Faktisk nyreskader er en væsentlig årsag til dette symptom. Desuden skader på hjerte og lunger værre.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er mere egnet til din tilstand. Endnu vigtigere er, kan det beskytte det resterende nyre og forbedrer nyrefunktion. Sammenlignet med dialyse, hans mål er at forbedre nyre indre miljø, bidrage til at genoprette nyrerne.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, indsende til vores mail asya.yue@mail.ru, WhatsApp: +86 18203204121, skype: yuexuan992, eller skrive os en besked. Meget glad for at modtage dit brev!

Viden og behandling af nyresvigt


Viden og behandling af nyresvigt

Viden og behandling af nyresvigt

Nyresvigt er en alvorlig nyresygdom. Når folk tjekket nyresvigt, behøver deres nyrer ikke fungerer ordentligt, eller ikke gøre alt arbejdet. Nyresvigt kan være en fremadskridende sygdom. På grundlag af specifikke grunde til at vælge den rigtige behandling. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læger, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

Binyrerne er placeret i maveregionen, på begge sider af kroppen lige over bækkenet. Når du arbejder korrekt, nyrerne adskille og filtrere overskydende vand og affaldsprodukter fra blodet. Nyrerne er ansvarlig for dannelsen af ​​urin, der bruges til at slippe af toksiner. Nyrerne også opretholde en sund væskebalance, elektrolytter og saltforbindelser i kroppen.

Der er to typer af nyresvigt: akut og kronisk. Pludseligt indsættende akut nyresvigt, som regel de grundlæggende årsager omfatter dehydrering, infektion, svær nyreskader eller lang tids brug af ikke-receptpligtige smertestillende Tylenol (acetaminophen) og ibuprofen. Akut fiasko er sædvanligvis reversible, er der ingen langvarig skade.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan hjælpe patienterne til at reducere højt kreatinin. Vi går ind for begrebet traditionel kinesisk medicin, behandling af den underliggende sygdom, forhindrer en potentiel fare for andre sygdomme.

Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru

Spise en masse fisk og skaldyr kan føre til nyresvigt?


Spise en masse fisk og skaldyr kan føre til nyresvigt

Spise en masse fisk og skaldyr kan føre til nyresvigt?

Nyheden siger Shanghai hospitalet to patienter blev behandlet med rhabdomyolyse i træk for nylig. De spiste en masse af skaldyr for sygdommen. Så forårsaget akut nyresvigt og multiorgansvigt, og næsten dør.

Hvor stor en procentdel årsag muskel opløst hvis man spiser en masse af fisk og skaldyr? Og hvilken procentdel af årsagen nyresvigt? Specialisten sagde, at dette er et ekstremt tilfælde føre til en usund kost, skaldyr er ikke nødvendigvis en fejl.

Rhabdomyolyse er en sygdom afledt fra muskelceller, som frigiver giftige stoffer, der fører til nyreskader. Disse to patienter synes symptomer på rhabdomyolyse, har de meget alvorlige symptomer på sepsis infektion. Årsagen til sepsis er en stor mulighed for at mange sygdomsfremkaldende bakterier ind i blodbanen.

Apropos kropsfunktioner, kan sepsis infektion forårsage cellemembranen integritet rhabdomyosarcoma, myoglobin ud af mange celler i blodet fører myoglobin tubulær skade, kan det forårsage nyresvigt.

En fisk og skaldyr bragt nyresvigt?

Svaret er nej! Ringe mulighed anvendes til rengøring af rejer.

Du ved nyresvigt? Nyreinsufficiens - et syndrom af lidelser i nyrerne, hvilket fører til nedbrydning af vand, elektrolyt, nitrogen arter udveksling. Der er akut og kronisk nyresvigt.

En behandling i vores hospital er en mikro-kinesisk medicin Osmotherapy. Dette er en meget god behandling til patienter nefropati.

Normalt er du nødt til at styre mad og få spise fisk og skaldyr. Hvis du føler dig dårligt, er du sikker på at se en læge for at tjekke på en regelmæssig basis vil hjælpe dig med at blive fortrolig med deres fysiske tilstand, og bedre kontrol over patienten. Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru

Hvilken viden om nyretransplanterede patienter med nyresvigt brug for at vide?


Hvilken viden om nyretransplanterede patienter med nyresvigt brug for at vide?

Hvilken viden om nyretransplanterede patienter med nyresvigt brug for at vide?

Nyretransplantation er en proces med nyretransplantation begrænsning. Dette er også den eneste løsning for en patient med nyresygdom i slutstadiet.

Nyreinsufficiens - et syndrom af lidelser i nyrerne, hvilket fører til nedbrydning af vand, elektrolyt, nitrogen arter udveksling. Der er akut og kronisk nyresvigt.

Ifølge kilderne til donororganer nyretransplantation og donoren deler den moderate levetid forandring. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læger, vil vi svare dig så hurtigt som muligt. Yderligere funktioner i en nyretransplantation fra en levende donor involverer kød og blod (in vivo), eller ikke er relateret (levende-relateret) transplantationer. Det afhænger af eksistensen af ​​en biologisk sammenhæng mellem donor og modtager. Kommunikation og kæden er en ny måde at leve på, der udvider lageret.

Nyretransplantation er, når en sund nyre fra en anden person ind i din krop. Nyrer fra levende krop eller nogen døde bare.

Giv agt

Nyretransplantation kan hjælpe dig med at få et mere normalt liv end andre behandlinger. Du har brug for en masse test, og ser frem til en meget lang tid at få en nyre. Og du skal gøre analysen for denne gang.

Når du får en ny nyre, er du nødt til at tage anti-afvisning narkotika. Den nye nyre normalt vises i andre problemer. Hvis den nye nyre ikke fungerer, kan du gøre analyse og venter på en ny nyre.

Hvis du føler dig dårligt, er du sikker på at se en læge for at tjekke på en regelmæssig basis vil hjælpe dig med at blive fortrolig med deres fysiske tilstand, og bedre kontrol over patienten. Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru

Hvornår gør dialyse er den mest hensigtsmæssige?


Hvornår gør dialyse er den mest hensigtsmæssige?

Hvornår gør dialyse er den mest hensigtsmæssige?

Når dialysepatienter med uræmi mest hensigtsmæssige? Faktisk skal uræmi dialysepatienter beslutte, om dialyse bør være i overensstemmelse med deres egen situation, patienter har symptomer på dialyse bør gøres? Hvilke kontraindikationer er der? Denne artikel vil gøre en detaljeret forklaring af hvad de skal gøre, når dialyse.

Indikationer af dialyse:

1. Når urea nitrogen uræmiske patienter end 20 mg / dl eller kreatinin 400, under normale omstændigheder, kan patienten modtage kronisk dialyse pleje.

2. Patienter med uræmi

Præparatet har været i stand til at styre hyperkaliæmi, forhøjet blodtryk, til at korrigere elektrolytubalance, og at patienten ikke vises ingen urin, oliguri eller svær hævelse, så er forekomsten af ​​kardiovaskulære sygdomme har gastrointestinal blødning, neuropati og andre komplikationer Patienterne skal være rettidig behandling af dialyse.

kontraindikation dialyse:

Typisk, dialyse, er der ingen kontraindikationer, men det betyder ikke, at alle patienter kan modtage dialysebehandling. Der er også nogle grupper er ikke egnet til dialyse, såsom:

1. Mere end 70 år eller mindre end 4 år, patienter vælger peritonealdialyse er mere egnet.

2. uræmiske patienter ondartet sygdom, aldersrelateret neuropati, hjerte-kar-sygdom, leversygdom, er ikke egnet til dialyse.

3. uræmiske patienter, der lider af massiv blødning ikke er egnet til dialyse.

4. nøddeagtig patienter Ikke egnet dialyse.

Vi håber, at denne information vil være i stand til at hjælpe alle. Også værd at nævne, mens dialyse kan hjælpe forlænge levetiden af ​​patienter slippe af med smerten, men det kan ikke gendanne nyrefunktionen, uræmi patienter ønsker at leve et sundt langsigtet behov for behandling af nyre- og forbedret nyrefunktion.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

det er bedre at have, hvis du har forhøjet blodtryk nyresygdom


det er bedre at have, hvis du har forhøjet blodtryk nyresygdom

det er bedre at have, hvis du har forhøjet blodtryk nyresygdom

Hypertension er en væsentlig komplikation ved nyresygdom og hypertension forværres forringelse af nyresygdom. for bedre at kunne bekæmpe sygdommen, kontrol af blodtrykket er et vigtigt skridt.

Patienterne vil være mere opmærksomme på kost, så du effektivt kan sænke blodtrykket. Fordi nyresygdom forbundet med hypertension, er det bedst at spise?

En sund og fornuftig kost effektivt kan reducere blodtryk, nyre beskyttelse, forebyggelse og behandling af sygdomsprogression, forbedring af livskvaliteten for patienterne.

Generelt oplevede patienter med nyresygdom med hypertension kost lavt saltindhold, lavt fedtindhold, lavt kalium, lav volumen-højt proteinindhold, højt indhold af vitaminer, calcium og så videre.

men når specifikke for en bestemt fødevare, patienterne altid har en tvivl, jeg ved ikke, hvad de skal spise, hvad de skal spise bedre.

Dernæst vil vi detaljer i nyresygdom med hypertension bedre fødevarer, håber det kan hjælpe dig, korn, hvilket kan reducere nyresygdom forbundet med forhøjet blodtryk:

Majs: lavere blodtryk og højt kolesteroltal, beskytter blodkar, forebyggelse og behandling af forhøjet blodtryk.

Hirse: lavere blodtryk, forebygge åreforkalkning.

Havre: forebyggelse af forhøjet blodtryk og hjerte-kar-sygdom.

Sorte bønner: at fremme blodcirkulationen, sænker blodtrykket.

Mash: sænke blodtrykket, og kan også beskytte øjnene.

grøntsager, der kan reducere nyresygdom skyldes forhøjet blodtryk:

Selleri: rig på protein, kulhydrater, caroten, B-vitaminer, calcium, phosphor, jern, etc.

Alle blodtryk, fedtstoffer i blodet, og funktionelle forebygge atherosklerose reduceres.

Aubergine: sænke blodtrykket og kolesterol-sænkende effekt.

Radise: lavere blodtryk, blødgøre blodkar,

Spiser kan forebygge hjertesygdomme og åreforkalkning, sænke blodtrykket.

Agurk: sænke blodtrykket, og kan beskytte det kardiovaskulære system.

For patienter med nyresygdom med hypertension gavnlige frugter:

Apple: Dette er en lav-phosphat og natrium-holdige fødevarer,

Hjælpe med at forhindre nyresvigt forårsaget af en række komplikationer, såsom højt kolesteroltal, hjerteproblemer og kræft.

Kiwi: blod stasis, anti-inflammatorisk hævelse, blodtryk og kolesterol, er meget velegnet til patienter med hypertension.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Sådan behandling renal utilstrækkelige til at undgå dialyse


Sådan behandling renal utilstrækkelige til at undgå dialyse

Sådan behandling renal utilstrækkelige til at undgå dialyse

For patienter med nyresvigt, hvis ikke straks behandles, vil nyreskader fortsætte med at udvide, vil nyrefunktionen fortsætte med at falde, selv udvikle sig til uræmi, der er mange symptomer og komplikationer. så snart de er diagnosticeret med nyresygdom og nyresvigt, skal være rettidig behandling. Således at behandle nyresvigt, dialyse undgå?

1. Aktiv forvaltning af ætiologi og risikofaktorer

Patienter i tidlige fase af kronisk nyresvigt og mellemindkomstlande nyresvigt, forsinkelse eller blokere nyrefunktionen fortsat forværres, vil det reducere forekomsten af ​​uræmi, lindre symptomerne og forbedre livskvaliteten for patienterne. Der er mange faktorer, der påvirker kronisk nyresvigt, i tillæg til en række forskellige årsager, ved glomerulær filtration, tubulær højt stofskifte, metabolisk acidose, sekundær hyperparathyroidisme metastatisk forkalkning, hyperlipidæmi, visse uræmiske toksiner (såsom methyl guanidin) og andre virkninger af vigtige faktorer. det også kan skyldes genetiske bestemt patient. i færd med gradvise fremskridt, nogle risikofaktorer førte også til en dramatisk stigning i kronisk nyresvigt, der er svær arteriel hypertension, kongestivt hjertesvigt, hypotension eller shock, dehydrering, blødning, nyretoksicitet af lægemidler, alvorlige infektioner, urinvejsobstruktion, høj blodstørkning tilstand af høj viskositet. med henblik på at forebygge og (eller) for at forsinke progression af kronisk nyresvigt, ikke kun aktivt at forhindre fremkomsten og udviklingen af ​​avancerede kontrol over disse faktorer, der påvirker naturligvis

Men også at undgå de ovennævnte risikofaktorer for nyreskader fortsætter med at vise, at vise en ond cirkel.

2. adjuverende behandling

For bedre at kunne kontrollere visse faktorer gradvis progression af kronisk nyresvigt påvirkes, udover til positiv behandling forårsager samme forsinkelse på stabiliteten af ​​det daglige behandling af kronisk nyresvigt er også vigtig. Patienter med kronisk nyresvigt bør prioritere høj kvalitet, lave protein, talrige undersøgelser viser, at kosten begrænsning kan afhjælpe mange af symptomerne på nyresvigt. Kost terapi kan reducere forekomsten af ​​komplikationer. Disse omfatter: nyre nefropati, forhøjet blodtryk, elektrolytforstyrrelser og metabolisk acidose. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Patienter fjerde etape af kronisk nyresygdom kan leve hvor længe?


Patienter fjerde etape af kronisk nyresygdom kan leve hvor længe

Patienter fjerde etape af kronisk nyresygdom kan leve hvor længe?

Mange patienter med fjerde fase af kronisk nyresygdom og deres familier er bekymrede over dette spørgsmål. Alle patienter ønsker ikke at dø, vi forstår mentaliteten hos patienten, så den næste, vil vi præsentere dig i detaljer, at patienter med 4. etape af kronisk nyresygdom endelig være i stand til at leve længe.

4. kronisk nyresygdom det?

Kronisk nyresygdom baseret på den glomerulære filtrationshastighed er opdelt i fem trin, der er beskrevet 4. nyresygdom patientens tilstand forværret meget alvorlig periode. På dette stadium har den glomerulære filtrationshastighed faldet til 15 til 29 ml / min. På dette stadium, at størstedelen af ​​metabolitter og toksiner patienter ikke kan identificeres, vil blive indsamlet i kroppen og blod patientens skade forbundet med nyre celler.

der vil påvirke livet for patienter i det 4. etape af kronisk nyresygdom?

1. urea.

Urea kan ikke fuldt strømme ind i urinen, som det vil blive opsamlet i det menneskelige legeme. disse toksiner og andre stoffer vil påvirke de andre organer af publikum, såsom hjertet, og kan i høj grad påvirke patientens liv.

2. symptomerne.

Faktisk symptomerne på kronisk nyresygdom påvirker livet for flere patienter. såsom forhøjet blodtryk, rygsmerter og anæmi hvis de ikke behandles hurtigt, vil gøre tilstanden værre, forkorte livet for patienterne.

3. Diet.

Kost for livet 4. etape nyresygdom er afgørende.

patienter skal nøje kontrollere deres kost, spiser krydret mad forbud, støtter lavt fiber kost og en lav-fosfor og calcium, kalium og lavt indhold af natrium er høj i vitamin højt kalorieindhold kost. desuden bør overvåges dagligt vandindtag i fravær af ødem

Holdt ved 1000 ml per dag - 2.000 ml. at opretholde en god kost kan bremse forringelsen af ​​patientens tilstand, forlænge levetiden for patienterne.

4. Behandling.

Hensigtsmæssig og effektiv behandling kan ikke kun stoppe forværring af patientens at beskytte den resterende nyrefunktion hos patienter, det vil forlænge livet.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvordan man styrer hypertension, polycystisk nyresygdom


Hvordan man styrer hypertension, polycystisk nyresygdom

Hvordan man styrer hypertension, polycystisk nyresygdom

For patienter med polycystisk nyresygdom som nyre cyster ødelægge dem, vil de have en masse symptomer, en indlysende symptom på dette kaldes for højt blodtryk. hvorfor patienter med polycystisk nyresygdom er forhøjet blodtryk? og hvordan man behandler forhøjet blodtryk, polycystisk nyresygdom?

Hvorfor nyresygdom patienter polycystisk med hypertension?

For patienter med hypertension, polycystisk nyresygdom er meget almindeligt, og generelt vil have forhøjet blodtryk hos patienter, når han ikke viser nyreskader.

Faktisk fænomenet renal hypertension, er der to hovedårsager, den ene er overskydende udskillelse af hormonet, og en stor mængde vand kroppen af ​​natriumretention. kroppen har en masse vand og natriumretention, eftersom blodkar rumme overskydende natrium og vand og udvider sig, hvilket resulterer i patienter med hypertension. , Såsom forhøjet blodtryk, nyrefunktion, når den sænkes til en vis grad, så det vil blive vist, er det imidlertid også en årsag til sen polycystisk nyresygdom hos patienter med hypertension.

Nyresygdom patienter polycystisk med hypertension i starten, det er på grund af overdreven sekretion af hormoner. når patienter med patienter med cystisk renal inhibering kan føre til renal iskæmi, til gengæld føre til øget reninudskillelse. efter en serie af reaktioner renin, vil det producere mange former for angiotensin, vil de stimulere vasokonstriktion af patienten, det forårsager højt blodtryk.

Vores hospital har et mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, denne behandling kan øge permeabiliteten af ​​cyste væggen er cystisk væske vil flyde tilbage til at returnere blodet skal trækkes tilbage fra kroppen med stofskifte blodcirkulationen. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt.

Hvis vi formår cyster, fordi hypertension kan kontrolleres. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvad er årsagen til nefrotisk syndrom


Hvad er årsagen til nefrotisk syndrom

Hvad er årsagen til nefrotisk syndrom

At nefrotiske syndromer på grund af forøget permeabilitet af den glomerulære basalmembran, således glomerulær beskadigelse nogen del ville forårsage nefrotisk syndrom.

Nefrotisk syndrom er hovedsageligt sekundær eller primær, grundlæggende patogenese nefrotisk syndrom binde immunmekanismer.

Infektion

Bakterielle infektioner kan forårsage nefrotisk syndrom, såsom streptokokinfektioner, spedalskhed, syfilis, tuberkulose. der er en virusinfektion cytomegalovirus, hepatitis, kan HIV og andre parasitiske sygdomme også forårsage.

Narkotika og allergier

Silver, penicillamin, probenecid, og andre stoffer trimethadion, hvilket kan resultere i nefrotisk syndrom. pollen-induceret allergiske reaktioner, vacciner, anti-toksiner og lignende, kan også føre til sygdom.

Tumor

Tumorer i lungen, mave, bryst, thyroid, etc., hvilket kan resultere i nefrotisk syndrom

Systemiske sygdomme

såsom systemisk lupus erythematosus, dermatomyositis, purpura, kan føre til ændringer i glomeruli, mens de kan forårsage nefrotisk syndrom.

Arvelige sygdomme

Disse omfatter medfødt nefrotisk syndrom, Alport syndrom, er de almindelige årsager til den sekundære nefrotisk syndrom, for det meste sekundært til nefrotisk syndrom af sygdommen, såsom diabetisk nefropati, og allergisk purpura.

Disse almindelige årsager til nefrotisk syndrom, og nu ved vi, bør forsøge at undgå disse fænomener.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Behandling af kronisk nyresvigt mikro-kinesisk medicin penetration kan vendes


Behandling af kronisk nyresvigt mikro-kinesisk medicin penetration kan vendes

Behandling af kronisk nyresvigt mikro-kinesisk medicin penetration kan vendes

Behandling af kronisk nyresvigt mikro-kinesisk medicin penetration, kan vende eller ej? Nyresvigt kan opdeles i uræmi, derefter dialyse eller nyretransplantation bliver nødt til at opretholde livet for patienten. Nogle mennesker siger, terapi mikro-penetration af kinesisk medicin er en effektiv behandling til behandling af nyresygdom, så er der ingen måde at vende nyresvigt? Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores online læger, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

I fortiden, kronisk nyresvigt er en uhelbredelig sygdom, kan det ikke fortrydes. Men mange nyere kliniske forsøg har vist, at nyrefunktionen kan forbedres for Integrative Medicine. Således kan denne sygdom behandles i tide.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en effektiv og bekvem ny behandling af kronisk nyresygdom. Dette kan fjerne symptomerne såsom hypertension, ødem, proteinuri, hæmaturi, kontrol komplikationer, reducere risikoen for hjerteproblemer. Desuden kan det bidrage til at genoprette funktionen af ​​nyreskader, og derved blokerer processen med renal fibrose og en gradvis genopretning af nyrefunktionen. Men ikke alle lider af kronisk nyresvigt kan få deres nyrefunktion forbedret.

Men ikke alle lider af kronisk nyresvigt kan få deres nyrefunktion forbedret. Kliniske undersøgelser har vist, at så længe der er stadig nogle nyrefunktion, har mulighed for at vende nogle nyreskader.

Hvis du ønsker at kende detaljerne i behandlingen eller har brug for hjælp i behandlingen af ​​nyresygdomme, indsende til vores mail asya.yue@mail.ru, WhatsApp: +86 18203204121, skype: yuexuan992, eller skrive os en besked. Meget glad for at modtage dit brev!

Hvilke metoder kan reducere højt kreatinin nyresvigt?


Hvilke metoder kan reducere højt kreatinin nyresvigt

Hvilke metoder kan reducere højt kreatinin nyresvigt?

Leder du efter metoder til at reducere niveauet af kreatinin og undgå dialyse? Se online læge for at få mere information gratis!

Vi forberedte to pakker inkluderer:

- Pakke genoprette nyrerne (Når serumkreatinin mindre end 4).

-. Support Package nyrer (Når kreatinin niveau over 4)

- Åndedrætsøvelser.

For eksempel i tilfælde af en nødsituation hospitalspatienter får ilt. Rollen af ​​oxygen i aktiveringen af ​​de døde celler er absolut.

Hvilke metoder kan reducere det høje niveau af kreatinin?

Vi går ind for begrebet traditionel kinesisk medicin, behandling af den underliggende sygdom, forhindrer en potentiel fare for andre sygdomme. Kinesiske urter anvendes i traditionel medicin. Kinesiske urter indeholder planter og dyr.

Med udviklingen af ​​medicinsk teknologi, har vores hospital udviklet en unik metode til behandling for at behandle de kombinerede metoder til kinesiske og vestlige medicin nyresvigt.

Det vigtigste materiale er naturlige plante, er der næsten ingen bivirkninger for patienten. En vigtigste råmateriale forarbejdes til et pulver, pakket i to poser medicin.

Hvis du har spørgsmål om din tilstand, kan du kontakte asya.yue@mail.ru eller give os en besked til os. Vi vil svare dig ASAP!

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru

Sådan undgår dialysepatienter med nyresvigt?


Sådan undgår dialysepatienter med nyresvigt

Sådan undgår dialysepatienter med nyresvigt?

Nyresvigt er en af ​​de mest frygtede sygdomme. Når patienter kender syg, mener han, at det ikke har nogen fremtid, og ikke ved, hvad du ellers kan gøre. Behandlingen er sædvanligvis med dialyse eller transplantation. Hver uge, patienten har brug for dialyse og vil være mere hyppige. En kamp egnet nyretransplantation er meget vanskeligt. Se online læge for at få mere information.

Men der er en vej ud. Nogle naturlige behandlingsformer og konventionel medicin kan hjælpe patienter. Vi gør dette, kan flere mennesker forstår. Vi kombinerer en række enkel og sikker metode til behandling, så patienterne bringe deres nyre sundhed.

I dagligdagen, kan du spise grønne grøntsager. For eksempel hvidløg, grønkål, broccoli, æg protein, olivenolie, æble, vitamin, blomkål og andre korsblomstrede grøntsager.

Hvis en meget alvorlig sygdom, bør du gå til hospitalet til behandling. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en forbedring og innovation af traditionel kinesisk medicin (TCM). De største effekter af TCM er langsigtede virkning, færre bivirkninger, men det tager lang tid at få virkning, og patienterne må lide den bitre lægemiddel afkog og lang-pass INDRE medicin skadelige for mave-tarmkanalen. Dets terapeutiske mekanisme: blokerer progressionen af ​​renal fibrose, gendanne defekte iboende celler og nyrefunktion, genoprettelse af den iboende struktur i nyren.

Hvis du kender til kronisk nyresygdom, eller er på udkig efter traditionel kinesisk medicin, til at behandle du giver os en besked herunder eller sende en mail til asya.yue@mail.ru, er vi glade for at give dig en professionel til at guide dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru

Nylig behandling til forbedring af nyrefunktionen


Nylig behandling til forbedring af nyrefunktionen

Nylig behandling til forbedring af nyrefunktionen

Nylig behandling for at forbedre nyrefunktionen. Hvordan at tilføje 19% af nyrefunktionen i nyresvigt? Klinisk 19% af nyrefunktionen betyder, at kun 19% af nyrer kører stadig. Dette er den fjerde fase af nyresygdom, tæt på scenen 5. Således behøver patienterne til at træffe foranstaltninger til at forhindre den betingelse fortsat forværres. Ansøg online læge for at få mere information.

Hvordan undgår en yderligere forværring af nyrefunktionen?

Nedsat nyrefunktion, så længe vi er i stand til at genoprette skadede nyrer, kan vi beskytte nyrerne, er det ikke længere faldende.

Kinesisk medicin har en signifikant virkning ved behandling af nyresygdom. Det kan løses med sine rødder i nyreproblemer.

Den mest berømte er de syv TCM terapi. De kan gendanne den beskadigede nyre organer beskytte den resterende nyre, for at undgå yderligere beskadigelse, og derved forbedre nyrefunktionen.

Syv TCM behandling inklusive terapi omløb Therapy fuld bade, Terapi kinesisk medicin, taget oralt, Enema Terapi, Terapi Foot Spa, Terapi Moxibustion Terapi og varmt komprimerer. Hver behandling har sin egen funktion. Under behandlingen, vil lægerne arrangere de forskellige procedurer som passende patienter. Hvis du ønsker at vide, hvilken slags behandling der er bedst for dig, kan du give os din detaljerede oplysninger via e-mail asya.yue@mail.ru, eller sende en besked til os. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt. Vores oplysninger gratis, så tryg ved os.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru

lørdag den 26. september 2015

Symptomer på kronisk nyresvigt


Symptomer på kronisk nyresvigt

Symptomer på kronisk nyresvigt

Der er fire stadier af kronisk nyresvigt.

1) Den latente fase. På dette stadium, kan patienten ikke klager over træthed eller forekomme under fysisk anstrengelse, svaghed, som udkommer i aften, tør mund. I biokemiske blodanalyse afslører lidt af elektrolyt sammensætning af blod og undertiden protein i urinen.

2) Kompenseret fase. I dette trin, den samme patient klager, men ofte de forekommer. Den ledsages af en stigning i urinproduktion op til 2,5 liter om dagen. Registrerer ændringer i blodets biokemiske parametre og urinanalyse.

3) Intermitterende fase. Arbejdet i nyrerne reduceres yderligere. Der er en vedvarende stigning i blodprodukter af kvælstof metabolisme (udveksling protein) øge urinstof, kreatinin. Patienterne er svaghed, træthed, tørst, mundtørhed, appetit kraftigt reduceret, siger ubehagelig smag i munden, kvalme og opkastning. Huden får en gullig farve, bliver det tørt, slasket. Muskler miste deres tone, er der mindre muskeltrækninger, rysten af ​​fingrene og hænder. Undertiden, smerter i knogler og led. Patienten kan være meget tungere flow almindelige luftvejsinfektioner, tonsillitis, pharyngitis. Dette trin kan udtrykkes i perioder med forbedring og forværring af patientens tilstand. Konservativ (ikke-kirurgisk) terapi giver mulighed for at regulere homeostase, og den generelle tilstand af patienten ofte tillader ham at stadig arbejde, men en stigning i fysisk aktivitet, psykisk stress, fejl i kosten, begrænsning drikke, infektion, kirurgi kan føre til en forringelse af nyrefunktionen, og forværrede symptomer.

4) Terminalen (sidste) etape. Til denne fase, præget af emotionel labilitet (sløvhed erstattet excitation), sove om natten, søvnighed i dagtimerne, forvirring og uhensigtsmæssig adfærd. Ansigt oppustede, grå-gul, kløende hud, huden har ridser, kedeligt hår, sprøde. Øger dystrofi, kendetegnet ved, hypotermi (lav kropstemperatur). Ingen appetit. Stemmen hæs. Hans mund følte ammoniak lugt. Der aftøs stomatitis. Tongue overtrukket, mave hævede, ofte gentagne opkastninger, opstød. Ofte - diarré, ildelugtende afføring, mørk farve. Filtreringen kapacitet nyrerne falder til et minimum. Patienten kan føle sig tilfredsstillende i flere år, men på dette tidspunkt i blodet støt øget mængden af ​​urinstof, kreatinin, urinsyre, forstyrret elektrolytsammensætning af blod. Alt dette medfører uræmisk forgiftning eller uræmi (uræmi urin i blodet). Mængden af ​​urin per dag faldt til sin fuldstændige fravær. Inficere andre organer. Der er en degeneration af hjertemusklen, perikardieeffusion, kredsløbssvigt, lungeødem. Lidelser i nervesystemet manifesteret symptomer på encefalopati (søvnforstyrrelser, hukommelse, humør, fremkomsten af ​​depressive tilstande). Overtrådt produktionen af ​​hormoner, der sker ændringer i blodkoaguleringssystemet forstyrres immunsystem. Alle disse ændringer er irreversible. Nitrogen metabolitter udskilles i sved og fra patienten konstant lugter af urin.

Efter års forskning, for disse symptomer, vores specialister kan effektivt hjælpe patienterne med at lindre disse symptomer. Vi tilbyder dig et system af traditionel kinesisk medicin behandling. For eksempel mikro-kinesisk medicin, medicin Maikan, fodbad, Enema Terapi, Terapi Foot Spa, Terapi moxibustion terapi er en varm komprimere. Denne traditionel kinesisk medicin. Fodbad, hvordan man kan nyde livet, ikke en masse smerte. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Quick Recovery!

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Når cyste er mere end fem centimeter, som en godbid


Når cyste er mere end fem centimeter, som en godbid

Når cyste er mere end fem centimeter, som en godbid

Polycystisk nyresygdom er en arvelig sygdom, dens resultater er mange forskellige penselstørrelse nyre cyste vil stige med tiden, hvis børsten er lille, sædvanligvis patienter har ingen tydelige symptomer, havde de patienter, som ikke føler ubehag, når børsten øges til en vis grad vil det også kroppens mange forskellige symptomer såsom hæmaturi, urinvejsinfektion, rygsmerter, forhøjet blodtryk, og så videre, alvorligt påvirker levetiden af ​​patienter.

Når cyste er større end fem centimeter, hvad betyder det?

Normalt, når en cyste mere end tre centimeter, børsten er stor, er det nødvendigt at træffe positive og effektiv kur, ellers cyste fortsætter med at vokse, vil det forårsage yderligere skade på nyrerne, hvor cyste var større end fem centimeter, patienter har indlysende ubehag, jo mere Det bør tage positiv og effektiv behandling.

Til behandling af polycystisk nyresygdom, er der to typer af fremgangsmåden, en af ​​dem er en operation, selv konservativ behandling er behandling af traditionel kinesisk medicin. Effekten af ​​drift behandling er ikke godt, selv om store cyster blev fjernet, men Malenik cyster vokser, så patienterne har brug for mere kirurgi, vil dette forårsage mere skade. Kinesisk medicin har en god effekt til behandling af polycystisk nyresygdom. I vores hospital Micro kinesisk medicin Osmotherapy Dette særbehandling i vores hospital, kan den aktive bestanddel i præparatet trænge nyreskader acceleration omsætning væg mikro-kar, til at forøge permeabiliteten af ​​cyste væggen er fluidstrøm cystisk tilbage for at vende tilbage til blodet, vil blive vist fra kroppen med metabolisme blodcirkulationen. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. uanset hvor meget børste, hvor børsten, så stor mikro-Osmotherapy kinesisk medicin kan anvendes. Patienterne føler ikke nogen smerte.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvordan man behandler træthed hos patienter med polycystisk nyresygdom


Hvordan man behandler træthed hos patienter med polycystisk nyresygdom

Hvordan man behandler træthed hos patienter med polycystisk nyresygdom

Vi ved alle, at polycystisk nyresygdom kaldet svær nyresygdom, er det vanskeligt at behandle. Polycystisk nyresygdom er en arvelig sygdom, har nyre er der mange forskellige størrelser af pensler, vil fortsætte med at vokse, når børsten øges til en vis grad, vil patienten have tydelige symptomer, føler ubehag, såsom rygsmerter, hæmaturi, hypertension og så videre. så vil påvirke ydeevne og levetid af patienten.

Et af symptomerne på polycystisk nyresygdom er træthed, som patienter har dette symptom, altid føler hele kroppen ingen styrke, vil føle sig lidt træt af at gå, patienter med polycystisk nyresygdom, så hvorfor patienterne føler sig træt?

Når cyste patienter stiger til en vis grad, vil cyster medføre visse skader på nyrer, hvis ikke at tage rettidig og effektiv behandling, cyste vokser og forårsager mere skade, men nyren er et vigtigt organ i kroppen. Hvis det påvirker nyrerne, manglende egenskaber og virker ikke som erythropoietin normalt ikke kan allokere dette kan føre til anæmi, anæmi er en væsentlig årsag til træthed.

Vi kender årsagerne til træthed, skal patienterne tage rettidig og effektiv behandling for at fjerne symptom på træthed, vores hospital har en mikro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en speciel behandling i vores hospital, det aktive stof i lægemidlet kan trænge ind i nyre læsioner, fremskynde cirkulation væg mikro-kar, for at øge permeabiliteten af ​​cyste væg er cystisk væske vil flyde tilbage til at returnere blodet skal trækkes tilbage fra kroppen med omløb Blood metabolisme. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. uanset hvor meget børste, hvor børsten, så stor mikro-Osmotherapy kinesisk medicin kan anvendes. Patienterne føler ikke nogen smerte. Nyrefunktion genoprettes, og kan fungere normalt, og for at fjerne symptom på træthed.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

Hvordan til at behandle rygsmerter polycystisk nyresygdom


Hvordan til at behandle rygsmerter polycystisk nyresygdom

Hvordan til at behandle rygsmerter polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en arvelig sygdom, havde polycystisk nyresygdom har mange kliniske symptomer, såsom hæmaturi, urinvejsinfektion, hypertension og så videre, rygsmerter er et almindeligt symptom på polycystisk nyresygdom, som de skal behandle symptomet af smerte, et problem, Mange patienter ønsker at vide, hvis du ønsker at få mere information, kan du kontakte vores online læge.

Hvis vi går, at Leit smerter polycystisk nyresygdom, skal du først nødt til at vide årsagerne til rygsmerter. Den væsentligste årsag til lændesmerter polycystisk nyresygdom på grund af øget nyrecyster, der stiger til en vis grad, vil det medføre en depression nyre ved at hæmme nyrekapslen, og trækker den renale stilken, der forårsager smerte i nyrerne, og stigningen i cyster også undertrykt nogle af de omkringliggende organer. som følge heraf forårsager smerte.

Vi kender allerede årsagerne til rygsmerter polycystisk nyresygdom, hvis du ønsker at behandle eller lindre problemet med lændesmerter, bør du reducere antallet af cyster og reducerede størrelsen af ​​cyste. vores hospitaler har terapi, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en speciel behandling i vores hospital, det aktive stof i lægemidlet kan trænge ind i nyre læsioner, fremskynde cirkulation væg mikro-kar, for at øge permeabiliteten af ​​cyste væggen er cystisk væske Det flyder tilbage til at returnere blod, der skal trækkes tilbage fra kroppen med stofskifte blodcirkulationen. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. uanset hvor meget børste, hvor børsten, så stor mikro-Osmotherapy kinesisk medicin kan anvendes. Patienterne føler ikke nogen smerte.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen hos polycystisk nyresygdom


Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen hos polycystisk nyresygdom

Hvordan man kan forbedre nyrefunktionen hos polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom er en genetisk sygdom, det er normalt karakteriseret ved mange cyster i begge nyrer eller en nyre. cyste fyldt med væske, som øges, kan cyster blive mere og mere, og så bliver undertrykte nyrerne og kan forårsage nyre bliver stor, at forårsage nyreskader. på grund af skader på nyrer, vil nyrefunktionen revnet.

Sådan forbedre funktionen af ​​nyrerne?

Som vi nævnte ovenfor, skader på nyrerne på grund af de øgede cyster, så hvis du ønsker at forbedre nyrefunktionen, er du nødt til at skrumpe cyste, derefter tage nogle terapi til at reparere beskadigede nyrer.

Hvilken behandling kan forbedre funktionen af ​​nyrerne?

Mikro-Osmotherapy kinesisk medicin som en innovativ behandling af traditionel kinesisk medicin i behandlingen af ​​nyresygdom, herunder polycystisk nyresygdom har en betydelig effekt. ved denne behandling, kan vi reducere skader på grund af polycystisk nyresygdom, og for at undgå komplikationer af polycystisk nyresygdom.

Som mikro-kinesisk medicin Osmotherapy forbedre nyrefunktionen?

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en speciel behandling i vores hospital, det aktive stof i lægemidlet kan trænge ind i nyre læsioner, fremskynde cirkulation væg mikro-kar, for at øge permeabiliteten af ​​cyste væg er cystisk væske vil flyde tilbage til at returnere blodet skal trækkes tilbage fra kroppen med omløb Blood metabolisme. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. Efter kontrol af cyste og nyreskader, kan nyrefunktion gradvist forbedret. Dog kan nekrose af nyrerne ikke repareres, så hvis du ønsker at få de bedste resultater, bør du tage denne behandling så tidligt som muligt.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Hvordan til at behandle den tredje fase af kronisk nyresygdom


Hvordan til at behandle den tredje fase af kronisk nyresygdom

Hvordan til at behandle den tredje fase af kronisk nyresygdom

3. stadium af kronisk nyresygdom betyder, at mere alvorlige skader på nyrerne, og er ledsaget af et fald i GFR, vises forskellige symptomer på nuværende tidspunkt, men det er forskellig mellem patienten og patienten.

Faktisk 3 nyresygdom behandling er en kritisk periode, hvis den ikke behandles omgående, vil det fortsætte med at forværres, indtil den fjerde fase, selv den fase af uræmi.

Så hvordan det behandler tredje fase af kronisk nyresygdom

Med udviklingen af ​​3-nyresvigt, er meget nødvendigt blodtryk kontrol. Nogle læger vil ordinere nogle medikamenter, såsom ACE og ARB klasse af lægemidler, som kan hjælpe patienterne med at kontrollere højt blodtryk, mens andre læger vil bruge nogle kinesisk medicin behandling, at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy regulere immunsystemet hos disse patienter derefter kontrollere deres højt blodtryk og diabetes.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy effektive aktive farmaceutiske ingredienser effektivt kan trænge ind i rummet for nyreskader, nedbrydning af forurenende stoffer, udvide blodkarrene, hvilket gør blod glat, forbedre immunceller og fagocyterende clearance af immunkomplekser, således effektivt undertrykker immun inflammation og styrke immunforsvaret , en antikoagulant, effektivt blokerer renal fibrose, begynder nyrerne at nulstille sig selv. Når nyrefunktionen er genoprettet, kan nyrerne fungerer normalt, så nyresygdomme kan helbredes.

Koroma, i det almindelige liv, lethed anæmi, ekstra mad er meget vigtigt. det er nødvendigt at spise den rigtige mad, ikke kun kan yde tilstrækkelig ernæring og at hjælpe disse patienter til at opretholde deres nyrefunktion og generelle sundhed. Spise færre fødevarer, der indeholder højt proteinindhold, natrium og salt inuzhny tilføje vitaminer og mineraler.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

Skaldyr og øl, spise sammen, det mest nyreskader


Skaldyr og øl, spise sammen, det mest nyreskader

Skaldyr og øl, spise sammen, det mest nyreskader

Typisk historie

Mr. Zhang, spise fisk og skaldyr, drikke øl, være længe oppe for at se kampen status VM for et par dage, kvalme og opkastning, oliguri, blev forvirring bragt til hospitalet. Efter inspektionen, diagnosticering af akut nyresvigt forårsaget af høj urinsyre nefropati.

Hvorfor spise fisk og skaldyr, der lider af nyresvigt?

Grundlæggende kendskab

Nyreinsufficiens - et syndrom af lidelser i nyrerne, hvilket fører til nedbrydning af vand, elektrolyt, nitrogen arter udveksling. Der er akut og kronisk nyresvigt.

Svar fagfolk

Seafood ejer højt proteinindhold fødevarer, der indeholder purinnukleotid sammensætning, urinsyre er slutproduktet af purin metabolisme, betyder purinmetabolismen ikke regulere eller renal udskillelse af urinsyre reduktion, kan gøre blodet urinsyre ovenfor. Når koncentrationen af ​​urat i blodet mætning, kan aflejring af uratkrystaller deponeres i nyrerne forårsager nyreskade. Det "urica nefropati", også kendt som "hyperuricemia nefropati."

Hvis skaldyr og øl spiser sammen, kan føre til gigt. Da de spiste en masse skaldyr og øl, vil fremskynde dannelsen af ​​urinsyre, for meget urinsyre er deponeret i leddene eller bløde væv, der forårsager betændelse i leddene og bløde væv. Når gigt angreb, ikke kun leddene var smerter og hævelse endda forårsage feber.

Således spise fisk og skaldyr, kan du forberede nogle ingefær, eddike og hvidvin kan fungere som en funktion af deodoriceringssystem, sterilisering, og kulde, blodcirkulation stimulerende virkning. Hvis du spiser skaldyr og drikke øl, bør du drikke kogt vand eller sodavand, for at undgå dannelse af urica nefropati.

Hvis du føler dig dårligt, er du sikker på at se en læge for at tjekke på en regelmæssig basis vil hjælpe dig med at blive fortrolig med deres fysiske tilstand, og bedre kontrol over patienten. Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru

Lang tids brug af analgetika og kronisk nyresygdom


Lang tids brug af analgetika og kronisk nyresygdom

Lang tids brug af analgetika og kronisk nyresygdom

Der anvendes analgetika helt eller delvist at lindre patientens smerter. I vores daglige liv, smerten påvirker livskvaliteten, nogle mennesker har af os kan lide af kroniske smerter på grund af psykisk sygdom. Således analgetika spiller en vigtig rolle. Det har været meget anvendt i klinisk. Mange patienter bruger det til at bekæmpe fysisk smerte. Her vil en simpel artikel hjælpe dig med at lære mere information. Online læge kan hurtigt give flere oplysninger. Det er gratis for dig.

Kronisk nyresygdom er forårsaget på grund af forskellige årsager, dette er en fælles klinisk koncept. I de tidlige stadier, behøver patienterne ikke har åbenlyse symptomer. Men med tiden og udvikling af sygdommen, kan patologiske forandringer bliver værre og værre. Desuden er alle systemer og organer er beskadigede. Derefter vil risikoen for hjertekarsygdomme øges, hvilket fører til døden.

Og ja, hvad er forholdet mellem smertestillende og kronisk nyresygdom?

Faktisk kan den analgetiske indeholde giftige stoffer nyrer, kan det påvirke nyrefunktionen i meget lang tid. De kan gradvist ophobes i renal interstitiel skade og føre til mikro albuminuri. Værre, kan det endda føre til nyresvigt.

Analgetika nephropati er en kronisk sygdom. Men da uden tydelige symptomer, patienterne som regel lagt megen vægt på disse symptomer.

Desuden kan medicin forårsage andre problemer potentielt farlige. Hertil kommer, at for at opretholde en sund livsstil er meget vigtigt for patienter at afhjælpe deres tilstand.

Hvis du kender til kronisk nyresygdom, eller er på udkig efter traditionel kinesisk medicin, til at behandle du giver os en besked herunder eller sende en mail til asya.yue@mail.ru, er vi glade for at give dig en professionel til at guide dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru