onsdag den 16. september 2015

Hvordan man undgår dialyse, da han var en høj kreatinin

Hvordan man undgår dialyse, da han var en høj kreatinin
Kreatinin er en normal værdi for påvisning af nyresygdom, serumkreatinin er graden af ​​nyreskade hos patienter med nyresygdom. for de fleste patienter, når værdien af ​​kreatinin er så høje som 5 mg / dl, kan tilstanden af ​​nyresygdom udvikles til femte etape, for at bevare sundheden for patienter nyresygdom, lægen anbefaler gennemgå dialyse.

Men for dialysepatienter, vil deres krop blive afhængige af dialyse. efter dialyse affald betyder, at patienten vil vise levetid afkaldet. således, når høj kreatinin, og hvordan man kan forbedre nyrefunktionen, og hvordan man undgår dialyse er meget vigtigt for patienter med nyresygdom.

Aktuelle behandlinger for nyresygdom, primær behandling, denne behandling vestlig medicin, selvom vestlig medicin kan være effektivt at behandle symptomerne, men kan ikke gendanne nyrefunktionen hos patienter. og kinesisk medicin kan være i stand til at supplere manglerne i vestlig medicin, kinesisk medicin ikke kun har en meget god effektivitet til behandling af forskellige symptomer og traditionel kinesisk medicin for sin gode balance af luft patientens krop, forbedre fysisk funktion hos patienter.

For at forbedre nyrefunktionen patienter, er vi nødt til at behandle patienter med nyresygdom ved en kombination af kinesisk og vestlig medicin. på den ene side anvendelsen af ​​vestlig medicin til bekæmpelse af patienter med nyresygdom, på den anden side, nyrefunktionen kan styres ved traditionel kinesisk medicin, hvorved nyrefunktion forbedring. lægepraksis viste sig en masse kinesisk medicin behandling for at forbedre nyrefunktionen hos patienter, der har en god effekt som akupunktur, bad kinesisk medicin, kinesisk medicin lavement, Terapi varmt komprimerer, mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, og så videre. Alle disse behandlinger har en god effekt til behandling af nyresygdom.

Ja, for patienter med høj kreatinin, kan behandles effektivt, hvis så det er muligt at genoprette nyrefunktionen, og så vil reducere den høje kreatinin.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213