lørdag den 26. september 2015

Hvordan til effektivt at forhindre dødsfald som følge af nyresvigt?


Hvordan til effektivt at forhindre dødsfald som følge af nyresvigt

Hvordan til effektivt at forhindre dødsfald som følge af nyresvigt?

Hvordan til effektivt at forhindre dødsfald som følge af nyresvigt? Hvis du har en præcis diagnose af nyresvigt, bør disse problemer være det spørgsmål, som du er mest bekymret for. Identificere de faktorer, der forårsager dødelig nyresvigt, så stop dem. Dette bør hjælpe patienterne får en lang levetid.

Den egentlige dødsårsag var nyresvigt, i virkeligheden, kan vi forstå de alvorlige komplikationer af nyresvigt. Ifølge kliniske undersøgelser, mange patienter døde af komplikationer fra nyresvigt, og ingen nyresvigt.

Som navnet antyder, nyresvigt er næsten alle nyresygdom i slutstadiet. Sunde nyrer kan fjerne den metaboliske affald og giftstoffer, regulerer blodtrykket og opretholde elektrolytbalancen. En nyre-infektion mister fuldstændig deres evne til at fungere godt. Så er der mange livstruende problemer.

Den grundlæggende funktion af nyrer er udskillelse fra kroppen. Flere og mere affald og giftstoffer ophobes i kroppen og forårsage kvalme, opkastning, diarré, appetitløshed, kløe mv Hvis ikke rettidig aflade dette affald og giftstoffer angriber organer og kredsløbssygdomme.

Kardiovaskulær sygdom er en almindelig komplikation ved nyresvigt. Dette er hovedårsagen til, at nyresvigt fører til døden. Renal hypertension, acidose, flydende og natriumretention, anæmi og så videre, kan forårsage hjertesvigt, arytmi, myokardieskade osv Fra dette punkt, forebyggelse eller behandling af kardiovaskulære sygdomme er en effektiv metode til patienter med nyresvigt at leve længere.

Endvidere anden risiko for hyperkalæmi. Når nyresygdom, kalium stablet i blodet. Når niveauet i patientens serum kalium over 6,5 mmol / l, kan det let føre til hjertesvigt, behovet for rettidig redning. Hvis det er nødvendigt, at anvendelsen af ​​visse lægemidler med henblik på at reducere mængden af ​​kalium.

Afhængig af din situation, bør du træffe passende foranstaltninger for at forhindre livstruende komplikationer. Tro på dig selv, kan du overleve.

Hvis du har spørgsmål eller noget, kan kommunikere til enhver tid med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru