onsdag den 30. september 2015

Hvordan man kan slippe af dialysepatienter med nyresygdom


Hvordan man kan slippe af dialysepatienter med nyresygdom

Hvordan man kan slippe af dialysepatienter med nyresygdom

Dialyse er en blod udrensning metode, når nyrerne ikke længere kan gøre arbejdet. Dette eliminerer affald organ, ekstra salt og vand, og hjælper også kontrollere blodtrykket. I denne artikel, lad os tale om den forventede levetid på peritonealdialyse med diabetes. Eventuelle spørgsmål? Konsultere vores online læge konsultation gratis.

Øjeblikket er den gennemsnitlige levetid for en person i dialyse er omkring 3-5 år. Hertil kommer, at fem-års overlevelse efter påbegyndelse af behandling af diabetes på omkring 29%. Så patienterne vælger peritonealdialyse skal være opmærksom på, at valget til fordel for denne terapi er livsforandrende, og livskvalitet vil blive reduceret.

Der er også en version af kinesisk medicin behandling, som er meget mere effektive behandling, når det kommer til den forventede levetid. Hvis de behandles i tide, kan diabetikere undgå eller slippe af peritonealdialyse. Så deres liv vil blive væsentligt udvidet.

Mens den tilgængelige traditionelle kinesiske behandling af diabetes og nyresvigt kan omfatte Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, den cyklus af terapi, lavementer, moxibustion terapi bad, fodbad, og mundtlige kinesisk urtemedicin.

Baseret på den unikke diagnose for hver patient, en eller flere af de ovennævnte vil blive udvalgt til at danne det bedst mulige behandlingsplan. Traditionel kinesisk terapi kan arbejde for at fjerne blod immobilitet, forbedrer blodcirkulationen, reparere beskadigede nyre celler og væv i det indre og i høj grad bidrage til evnen af ​​nyrerne.

Jeg håber, at ovenstående afsnit kan være nyttige for din forståelse af at styre din nyresygdom. Hvis du stadig har spørgsmål, kan du efterlade en besked nedenfor. Det er vores fornøjelse at dele en gratis konsultation. Jeg er meget glad for at hjælpe dig.

Tlf: + 86-311-89261083 + 86-311-89261365

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779