lørdag den 26. september 2015

Hvordan man behandler træthed hos patienter med polycystisk nyresygdom


Hvordan man behandler træthed hos patienter med polycystisk nyresygdom

Hvordan man behandler træthed hos patienter med polycystisk nyresygdom

Vi ved alle, at polycystisk nyresygdom kaldet svær nyresygdom, er det vanskeligt at behandle. Polycystisk nyresygdom er en arvelig sygdom, har nyre er der mange forskellige størrelser af pensler, vil fortsætte med at vokse, når børsten øges til en vis grad, vil patienten have tydelige symptomer, føler ubehag, såsom rygsmerter, hæmaturi, hypertension og så videre. så vil påvirke ydeevne og levetid af patienten.

Et af symptomerne på polycystisk nyresygdom er træthed, som patienter har dette symptom, altid føler hele kroppen ingen styrke, vil føle sig lidt træt af at gå, patienter med polycystisk nyresygdom, så hvorfor patienterne føler sig træt?

Når cyste patienter stiger til en vis grad, vil cyster medføre visse skader på nyrer, hvis ikke at tage rettidig og effektiv behandling, cyste vokser og forårsager mere skade, men nyren er et vigtigt organ i kroppen. Hvis det påvirker nyrerne, manglende egenskaber og virker ikke som erythropoietin normalt ikke kan allokere dette kan føre til anæmi, anæmi er en væsentlig årsag til træthed.

Vi kender årsagerne til træthed, skal patienterne tage rettidig og effektiv behandling for at fjerne symptom på træthed, vores hospital har en mikro-kinesisk medicin Osmotherapy.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en speciel behandling i vores hospital, det aktive stof i lægemidlet kan trænge ind i nyre læsioner, fremskynde cirkulation væg mikro-kar, for at øge permeabiliteten af ​​cyste væg er cystisk væske vil flyde tilbage til at returnere blodet skal trækkes tilbage fra kroppen med omløb Blood metabolisme. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. uanset hvor meget børste, hvor børsten, så stor mikro-Osmotherapy kinesisk medicin kan anvendes. Patienterne føler ikke nogen smerte. Nyrefunktion genoprettes, og kan fungere normalt, og for at fjerne symptom på træthed.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213