lørdag den 26. september 2015

Når cyste er mere end fem centimeter, som en godbid


Når cyste er mere end fem centimeter, som en godbid

Når cyste er mere end fem centimeter, som en godbid

Polycystisk nyresygdom er en arvelig sygdom, dens resultater er mange forskellige penselstørrelse nyre cyste vil stige med tiden, hvis børsten er lille, sædvanligvis patienter har ingen tydelige symptomer, havde de patienter, som ikke føler ubehag, når børsten øges til en vis grad vil det også kroppens mange forskellige symptomer såsom hæmaturi, urinvejsinfektion, rygsmerter, forhøjet blodtryk, og så videre, alvorligt påvirker levetiden af ​​patienter.

Når cyste er større end fem centimeter, hvad betyder det?

Normalt, når en cyste mere end tre centimeter, børsten er stor, er det nødvendigt at træffe positive og effektiv kur, ellers cyste fortsætter med at vokse, vil det forårsage yderligere skade på nyrerne, hvor cyste var større end fem centimeter, patienter har indlysende ubehag, jo mere Det bør tage positiv og effektiv behandling.

Til behandling af polycystisk nyresygdom, er der to typer af fremgangsmåden, en af ​​dem er en operation, selv konservativ behandling er behandling af traditionel kinesisk medicin. Effekten af ​​drift behandling er ikke godt, selv om store cyster blev fjernet, men Malenik cyster vokser, så patienterne har brug for mere kirurgi, vil dette forårsage mere skade. Kinesisk medicin har en god effekt til behandling af polycystisk nyresygdom. I vores hospital Micro kinesisk medicin Osmotherapy Dette særbehandling i vores hospital, kan den aktive bestanddel i præparatet trænge nyreskader acceleration omsætning væg mikro-kar, til at forøge permeabiliteten af ​​cyste væggen er fluidstrøm cystisk tilbage for at vende tilbage til blodet, vil blive vist fra kroppen med metabolisme blodcirkulationen. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. uanset hvor meget børste, hvor børsten, så stor mikro-Osmotherapy kinesisk medicin kan anvendes. Patienterne føler ikke nogen smerte.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213