søndag den 27. september 2015

Hvordan man styrer hypertension, polycystisk nyresygdom


Hvordan man styrer hypertension, polycystisk nyresygdom

Hvordan man styrer hypertension, polycystisk nyresygdom

For patienter med polycystisk nyresygdom som nyre cyster ødelægge dem, vil de have en masse symptomer, en indlysende symptom på dette kaldes for højt blodtryk. hvorfor patienter med polycystisk nyresygdom er forhøjet blodtryk? og hvordan man behandler forhøjet blodtryk, polycystisk nyresygdom?

Hvorfor nyresygdom patienter polycystisk med hypertension?

For patienter med hypertension, polycystisk nyresygdom er meget almindeligt, og generelt vil have forhøjet blodtryk hos patienter, når han ikke viser nyreskader.

Faktisk fænomenet renal hypertension, er der to hovedårsager, den ene er overskydende udskillelse af hormonet, og en stor mængde vand kroppen af ​​natriumretention. kroppen har en masse vand og natriumretention, eftersom blodkar rumme overskydende natrium og vand og udvider sig, hvilket resulterer i patienter med hypertension. , Såsom forhøjet blodtryk, nyrefunktion, når den sænkes til en vis grad, så det vil blive vist, er det imidlertid også en årsag til sen polycystisk nyresygdom hos patienter med hypertension.

Nyresygdom patienter polycystisk med hypertension i starten, det er på grund af overdreven sekretion af hormoner. når patienter med patienter med cystisk renal inhibering kan føre til renal iskæmi, til gengæld føre til øget reninudskillelse. efter en serie af reaktioner renin, vil det producere mange former for angiotensin, vil de stimulere vasokonstriktion af patienten, det forårsager højt blodtryk.

Vores hospital har et mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, denne behandling kan øge permeabiliteten af ​​cyste væggen er cystisk væske vil flyde tilbage til at returnere blodet skal trækkes tilbage fra kroppen med stofskifte blodcirkulationen. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt.

Hvis vi formår cyster, fordi hypertension kan kontrolleres. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213