tirsdag den 22. september 2015

Polycystisk nyresygdom scenen og behandling i hvert trin


Polycystisk nyresygdom scenen og behandling i hvert trin

Polycystisk nyresygdom scenen og behandling i hvert trin

Polycystisk nyresygdom er en progressiv renal dysfunktion. Det kan opdeles i fem trin. De forskellige trin og tilsvarende behandling.

Etape 1 - i opløbet

Trin 1 polycystisk nyresygdom er en knopstadiet. Det er en arvelig nyresygdom. Typisk blev patienter med nedsat cyste født. Cyste er meget Malenkov, så ikke let at finde dem. Hvis du har en familie historie af sygdommen, bør patienterne gå tjekke. Passende sundhed er meget vigtigt at bremse væksten af ​​cyster.

Trin 2 - vækst

I en alder af 30 og 40, er cyste vokser hurtigt. Denne periode kaldes vækststadium. I den vestlige medicin, ikke behandlingen af ​​polycystisk nyresygdom på dette tidspunkt. Symptomatisk behandling er den eneste løsning for vestlig medicin.

Polycystisk nyresygdom i en vækstfase, hvis aggressiv behandling, vil det bremse udvidelsen af ​​cyster eller sinke væksten. Kinesisk medicin er en metode til behandling. De lægemidler kan dræbe cyste epitelceller bremse eller endog standse udvidelsen af ​​cyster.

Fase 3 - forstørret cyste

I en alder af 40 patienter, vil cyste blive yderligere udvidet. Når cyster er mere end 4 cm, kaldes det tumor stadium. Når cyste vokser, kan mange symptomer, såsom lændesmerter, hæmaturi, forhøjet blodtryk og proteinuri. Vestlige medicin og kinesisk medicin og vestlig medicin, behandling af polycystisk nyresygdom. Vestlig medicin kan lindre symptomerne. Kinesisk medicin kan hjælpe med at fjerne cyste væske, beskytte nyrefunktionen.

Fase 4 - Breaking

Hvis cyster forstørre yderligere cyster nemt være brudt. Hvis cyste er brudt, efter omstændighederne, for at forebygge infektion og sepsis, en kraftig forværring af nyrefunktionen. Skrumpe store cyster, der stopper væksten af ​​lille nøgle, er det nødvendigt at forhindre brud af cyster.

Etape 5 - uræmi

Uræmi fase er den sidste fase af polycystisk nyresygdom. Når polycystisk nyresygdom stadie har udviklet uræmi, dialyse eller en nyretransplantation er nødvendig. Nu behandling mange patienter muligheder. Og mikro-kinesisk medicin Osmotherapy kan hjælpe med at forbedre nyrefunktionen. Det hjælper patienter til at forsinke dialyse eller endda undgås.

På det aftalte tidspunkt at se en læge for at tjekke på en regelmæssig basis vil hjælpe dig med at blive fortrolig med deres fysiske tilstand, og bedre kontrol over patienten. Du kan kommunikere på ethvert tidspunkt med vores online læge eller mig, vi er glade for at hjælpe dig.

Asya Yue

Skype: yuexuan992

WhatsApp: 86-18203204121

ICQ: 654082407

E-mail: asya.yue@mail.ru