torsdag den 17. september 2015

Sådan behandler artralgi patienter polycystisk nyresygdom


Sådan behandler artralgi patienter polycystisk nyresygdom

Sådan behandler artralgi patienter polycystisk nyresygdom

Nyrer for vores krop er et meget vigtigt organ, det vil bringe en masse skader på problemerne i patienten. for mange patienter, polycystisk nyresygdom, kan de have en mærkbar symptomer, dette ledsmerter.

Hvorfor ledsmerter forekommer hos patienter med polycystisk nyresygdom?

For patienter med polycystisk nyresygdom, fælles årsag til ledsmerter er nyreosteodystrofi. Mange årsager kan forårsage renal osteodystrofi som calcium og fosfor in vivo ubalance, hyperparathyroidisme, vitamin D, og ​​så videre. men alligevel på grund af tab af calcium i kroppen af ​​patienten og fraværet af en koalition.

Når patienter med renal osteodystrofi, vil fremstå som knoglesmerter, frakturer og andre symptomer, smerte ofte forekommer i leddene såsom knæ- og hofteled og så videre. Foruden renal osteodystrofi, kan endda odnaya almindelige årsag forårsager ledsmerter, s kaldes gigt.

Når cyste gradvist forværre nyre patient med nedsat nyrefunktion, er en ophobning af et stort antal tildelte stoffer i kroppen. hvor, når den store ophobning af urinsyre i patientens krop forekommer udfældning af uratkrystaller i leddene hos patienter vil få gigt.

Hvordan man behandler ledsmerter hos patienter med polycystisk nyresygdom?

For arthritis smerter på grund af nyreosteodystrofi skal justere mængden af ​​calcium og fosfat ubalance i patientens krop, og tilføje optagelsen af ​​calcium. Da D-vitamin kan fremme optagelsen af ​​calcium, så vi er nødt til at indtag af vitamin D. Desuden, hvis det er nødvendigt, kan vedtages en metode til at skære undertrykke hyperaktiv parathyroidea knogle calcium i blodet inden transmissionen.

I tilfælde af patienter med smerter i leddene på grund af gigt, reducere indtaget af high-purin fødevarer vil hjælpe patienten. noget gigt eller nyreosteodystrofi, den vigtigste årsag til nedgangen i nyrefunktionen, så hvis du ønsker at løse dette problem væsentligt, ikke desto mindre er det nødvendigt at reducere cyste patienterne forbedrer nyrefunktionen. Således kinesisk medicin til patienter med polycystisk nyresygdom er et godt valg, fordi traditionel kinesisk medicin, er det muligt at opnå en god terapeutisk virkning. Det er præcis den medicin, sammenlignet med vestlig medicin er de mest fremtrædende fordele.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213