søndag den 27. september 2015

Sådan behandling renal utilstrækkelige til at undgå dialyse


Sådan behandling renal utilstrækkelige til at undgå dialyse

Sådan behandling renal utilstrækkelige til at undgå dialyse

For patienter med nyresvigt, hvis ikke straks behandles, vil nyreskader fortsætte med at udvide, vil nyrefunktionen fortsætte med at falde, selv udvikle sig til uræmi, der er mange symptomer og komplikationer. så snart de er diagnosticeret med nyresygdom og nyresvigt, skal være rettidig behandling. Således at behandle nyresvigt, dialyse undgå?

1. Aktiv forvaltning af ætiologi og risikofaktorer

Patienter i tidlige fase af kronisk nyresvigt og mellemindkomstlande nyresvigt, forsinkelse eller blokere nyrefunktionen fortsat forværres, vil det reducere forekomsten af ​​uræmi, lindre symptomerne og forbedre livskvaliteten for patienterne. Der er mange faktorer, der påvirker kronisk nyresvigt, i tillæg til en række forskellige årsager, ved glomerulær filtration, tubulær højt stofskifte, metabolisk acidose, sekundær hyperparathyroidisme metastatisk forkalkning, hyperlipidæmi, visse uræmiske toksiner (såsom methyl guanidin) og andre virkninger af vigtige faktorer. det også kan skyldes genetiske bestemt patient. i færd med gradvise fremskridt, nogle risikofaktorer førte også til en dramatisk stigning i kronisk nyresvigt, der er svær arteriel hypertension, kongestivt hjertesvigt, hypotension eller shock, dehydrering, blødning, nyretoksicitet af lægemidler, alvorlige infektioner, urinvejsobstruktion, høj blodstørkning tilstand af høj viskositet. med henblik på at forebygge og (eller) for at forsinke progression af kronisk nyresvigt, ikke kun aktivt at forhindre fremkomsten og udviklingen af ​​avancerede kontrol over disse faktorer, der påvirker naturligvis

Men også at undgå de ovennævnte risikofaktorer for nyreskader fortsætter med at vise, at vise en ond cirkel.

2. adjuverende behandling

For bedre at kunne kontrollere visse faktorer gradvis progression af kronisk nyresvigt påvirkes, udover til positiv behandling forårsager samme forsinkelse på stabiliteten af ​​det daglige behandling af kronisk nyresvigt er også vigtig. Patienter med kronisk nyresvigt bør prioritere høj kvalitet, lave protein, talrige undersøgelser viser, at kosten begrænsning kan afhjælpe mange af symptomerne på nyresvigt. Kost terapi kan reducere forekomsten af ​​komplikationer. Disse omfatter: nyre nefropati, forhøjet blodtryk, elektrolytforstyrrelser og metabolisk acidose. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779