mandag den 21. september 2015

Årsagerne til kvalme og opkastning, nyreinsufficiens


Årsagerne til kvalme og opkastning, nyreinsufficiens

Årsagerne til kvalme og opkastning, nyreinsufficiens

Ifølge viste mange patienter nyresvigt er et problem, nyresvigt, patienter ofte bryder, så kan ikke spise. i virkeligheden, et symptom på kvalme og opkastning i begyndelsen af ​​nyresvigt er ikke indlysende, derfor til tidlig forebyggelse, anbefaler vi regelmæssig lægekontrol, regelmæssig analyse af urin og blod, så tidlig påvisning og behandling for at minimere skader på organisme.

Selv i slutningen af ​​kronisk nyresvigt, at ikke give op behandling, fordi, hvis du bruger traditionel kinesisk medicin terapi, vil sandsynligvis langsom bedring af nyrefunktionen, forbedre livskvaliteten.

Her kommer vi til at forstå den næste, og hvorfor nyresvigt patienter har symptomer på kvalme og opkastning.

Kronisk nyresvigt, hvilket betyder, at en række af kronisk nyresygdom forårsager beskadigelse af nyrefunktion, nyre har en stærk evne kompenserende da der i mange tilfælde patienter i den tidlige kroppen uden ubehag til nyrerne mister det meste af erstatning vises symptom på nedsat svigt, omsætning af fordøjelsessystemet relativt tidligt ydeevne, kvalme og opkastning symptomer hos patienter med nedsat nyrefunktion i fordøjelsessystemet, kvalme og opkastning forekommer naturligt.

Nyresvigt kan ikke gøre metaboliske normalt udskilles fra kroppen, den normale udskillelse af toksiner den måde er der forhindringer at isolere toksiner, vil kroppen fjerne giftstoffer gennem usædvanlig dog, at reducere toksiner i nyrerne,

Hvor stigningen i tarm niveauer af toksiner, stimulerer slimhinden i mave-tarmkanalen, forårsage gastrointestinal irritation, mavesår, stasis, og endda død, blodurinstofnitrogen forøget på grund af de mange faktorer, der påvirker fordøjelsessystemet, skal møde en lang række symptomer, fx anoreksi, kvalme og opkastning. Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15100189779