onsdag den 16. september 2015

Sådan gør du, hvis du ikke ønsker at gå gennem dialyse


Sådan gør du, hvis du ikke ønsker at gå gennem dialyse

Sådan gør du, hvis du ikke ønsker at gå gennem dialyse

Efter at patienten blev diagnosticeret med nyresvigt, i dette tilfælde, deres tilstand er meget alvorlig. de fleste mennesker vil sandsynligvis blive afholdt i dialyse, fordi de tror, ​​at dialyse er det eneste håb om overlevelse. men dialyse er ikke en ideel behandling af nyresygdom, fordi det ikke kan reparere beskadigede celler.

Dialyse er blot en substitutionsterapi til at erstatte nyrerne at filtrere affald, rense blodet. Dialyse præcist kan virkelig hjælpe til at forlænge levetiden af ​​patienten. men vil anæmi, forhøjet blodtryk, diabetes og andre komplikationer af nyresygdom blive værre og øge patientens liv skæres. så mange andre problemer påvirker livet for de patienter, så du kan forlænge levetiden, gennem styring af andre sundhedsproblemer.

1. kontrol af hypertension, diabetes og andre risikofaktorer

Du skal vide, forhøjet blodtryk, diabetes, proteinuri alle har en risiko, der kan forringe nyresygdom, så er det nødvendigt at hurtigt og effektivt styre disse risici.

En sund kost, og nogle medikamenter bidrage til at kontrollere disse komplikationer, såsom ACE-hæmmere og ARB'er (til behandling af forhøjet blodtryk og proteinuri).

2. indtagelse af C-vitamin fra mad

Undersøgelser har vist, at C-vitamin kan hjælpe med at forbedre nyrefunktionen, kreatinin niveauet falder. Således kan patienter i deres daglige liv spise nogle indeholder mere C-vitamin i frugt og grøntsager, såsom kiwi og nogle grøntsager. Frugt og grøntsager, der indeholder C-vitamin kan bremse udviklingen af ​​sygdommen,

forlænge levetiden.

3. reparere din nyrefunktion

De grundlæggende årsager til symptomer patienterne er renal funktionelle problemer, derfor, det vigtigste,

at forbedre nyrefunktionen. Vi anbefaler, at patienter kan tage nogle urter. fordi urter kan ikke kun rense blodet dialyse og også muligt at forbedre selvreparerende evne, således at cellerne at komme sig. blot en del af din nyre celler stadig arbejder, kan du markant forbedre nyrefunktionen.

Hvis nyrefunktionen er forbedret med mere end 15%, kan de undgår dialyse, forlænge livet.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213