mandag den 21. september 2015

Sådan behandler mavesmerter polycystisk nyresygdom


Sådan behandler mavesmerter polycystisk nyresygdom

Sådan behandler mavesmerter polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom har en masse symptomer, såsom smerte, ødem, hypertension, urinvejsinfektion, og så videre. mavesmerter er en af ​​dem. Dette påvirker arbejdet og patientens levetid.

hvis vi finder disse problemer bør få aggressiv behandling for at bekæmpe sygdommen tilstand.

som behandler mavesmerter polycystisk nyresygdom? Her ser vi.

Polycystisk nyresygdom er en arvelig sygdom, dens præstationer har en masse forskellige størrelser af cyster på nyrerne, vil cyste fortsætte med at vokse, skade på menneskers sundhed.

Så polycystisk nyresygdom patienter med mavesmerter, hvorfor?

Polycystisk nyresygdom i det tidlige stadium er der ingen tydelige symptomer, når en cyste var lille, patienter har ingen indlysende ubehag, men med en stigning i cyster, nyrekapslen øger spændingen, vil renal ben trække, undertrykkelse tilstødende organer. Hvis intracapsular blødning eller sekundær infektion, vil det gøre smerten pludselig intensiveret. Desuden polycystisk nyre forårsager renal højt indhold af vand og bliver tungere fald stretch, kan også forårsage smerte.

Generel terapi, først, operationen, kan du fjerne en stor cyste, men efter fjernelsen af ​​store cyster, små cyster vokse og undertrykke den renale parenkym, igen og igen, kan operationen også føre til nyreskader.

For det andet er behandlingen af ​​kinesisk medicin

Vores hospital har et mikro-kinesisk medicin Osmotherapy Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en speciel behandling i vores hospital, det aktive stof i lægemidlet kan trænge ind i nyre læsioner, fremskynde cirkulation væg mikro-kar, for at øge permeabiliteten af ​​cyste væggen er cystisk væske vil flyde tilbage returnere blod, der skal trækkes tilbage fra kroppen med stofskifte blodcirkulationen. Så er den aktive ingrediens i lægemidlet kan inaktivere epiteliale cellevægge, så cystisk væske ikke længere udskilles, kan cyster kontrolleres effektivt. uanset hvor meget børste, hvor børsten, så stor mikro-Osmotherapy kinesisk medicin kan anvendes.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tlf: + 86-311-89261083

E-mail: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213